Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonklinkers leggen (70 m2):

Betonklinkers leggen (70 m2)

70 m betonklinkers boerenbont en aanbrengen van zand
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonklinkers leggen (70 m2) uit heel Nederland:

Nieuwe bestrating met gebakken klinkers

Is nu beklinkert met betonklinkers 15x15, deze wil ik vervangen door gebakken klinkers. Het moet een soort sierbestrating Bestrating kan op zelfde ondergrond, ca 35-40m2. Wij zorgen dat de huidige bestrating weg is zodat u meteen kan leggen. De klinkers hebben wij al uitgezocht.

Voortuin bestraten

Het leggen van betonklinkers in de voortuin rondom bestaande elementen (stenen bakken) in de voortuin. Er ligt nu zand met grind en een grindtegelpad. Dit moet worden afgegraven en afgevoerd en dan moet er worden opgehoogd en bestraat. Ik heb reeds 1000 klinkers, rood en grijs van 20x10.

Betonklinkers onder trampoline leggen (tuincirkel)

Onder de trampoline moet een cirkel komen van betonklinkers die aansluit bij de perken zie foto’s. Oppervlakte ongeveer 16 m2.

Oprit opnieuw bestraten

Graag laat ik 60 m2 stoeptegels weghalen en de grond uitgraven en afvoeren, daarna een laag aanbrengen tegen verzakking en aantrappen van geel zand grof er over aantrillen. Dan gele zand er over en de betonklinkers van 8 cm dik in L-vorm leggen en aantrillen en met zant invoegen. De klinkers moeten aan een zijde afgekant zijn en voorzien zijn van een beschermde toplaag vanwege vervuiling. Kleur in overleg.

Sierbestrating leggen

Gaat om ongeveer 90 m2 bestrating. Voortuin pad vanaf stoep naar voordeur en pad naar achtertuin met betonklinkers. Achtertuin bestraat met grote betontegels. En strook kunstgras, tuin is al opgehoogd met zand.

1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers)

Op ons terrein willen we 1400 m2 bestrating aan laten leggen, het gaat om een pad +/- 75 m2, een plein van 700 m2 en een plein van 600 m2. De bestrating hebben wij al binnen: betonklinkers. Kan inclusief afgraven en aanleggen zand, maar dit kunnen wij ook door een loonwerker laten doen. Gezien de omvang van het project is het misschien handig als u een keer langs komt om een goede offerte op te stellen.

Betonklinkers leggen oprit

Ongeveer 100 m2 oprit bestraten zandbed ligt er al 4 maanden in , en is 2 keer vlak getrild, ook de opsluitbanden zijn al geplaatst, er komen beton klinkers in.

Gehele voor,- achter- en zijtuin laten bestraten

Het zal gaan om een aangesloten oppervlakte van plus minus 320 m2. Wij zouden grijze betonklinkers willen en graag een prijs ontvangen incl leggen en opsluitbanden a 250 meter.Het betreft nu op dit nog een offerte voor een begroting echter leg tijd zal april mei zijn. Gezien de verzakking en de te verwijderen aarde zullen we plus minus 8 m3 (kuup) zand nodig hebben graag deze mee rekenen In afwachting op bericht uwerzijds verblijven wij.

Parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren

Het gaat om het laten leggen van betonklinkers voor 120 m2 parkeerruimte. Dit is nu aarde. Ca. 4 m breed en 30 m lang. Dit moet eerst worden afgegraven, ca. 40 cm, dan zand gestort, en bestraat met betonklinkers. Er moeten iets van opsluitbanden en een verhoging aan het eind van de parkeerstroken komen (van elkaar gescheiden met gekleurde stenen, of een simpele lijn?) om te voorkomen dat ze de tuin van de buurman inrijden. De parkeervakken worden schuin, 3 breed bij 5(?) lang. Het stuk grond is een lange strook eigen grond van de VvE. Er moeten ook een aantal boomstronken worden weggehaald (2 maar de 2e boomstronk bestaat uit 3-4 stammen). Graag oude materialen afvoeren.

Erf bestraten

Graag zou ik 400 m2 van mijn erf met betonklinkers leggen op een met laser gemaakt zandbed. De stenen heb ik zelf.

Partners

Partners van Casius