Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating in tuin leggen:

Bestrating in tuin leggen

Voor het herstellen van een bestaand tegelstoepje heb ik drie tegels nodig in de maat 16,5 cm x 29,5 cm. Ik zorg zelf voor de keramische tegels (60 cm x 60 cm), maar ben nog op zoek naar een bedrijf die deze op maar kan zagen. Kunnen zelfmet de tegels langskomen.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating in tuin leggen uit heel Nederland:

Bestrating in de achtertuin

Achtertuin. Kleine strook tuin de rest is nu bestraat met 10 x 10. Oude tegels verwijderen, ophogen en nieuwe grote tegels bestraten. Te bestraten opvlakte ongeveer 44m2

Bestrating in tuin maken

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten verder zorg ik dat de tuin leeg is en dat er zand in komt. Gaat vooral om het egaliseren en bestraten. Plus minus 50 vierkante meter

Tuin renoveren

De voortuin met oprit is ongeveer 60 m2 en de achtertuin is 70 m2. Beide tuinen dienen leeg gehaald te worden, bestrating en eventueel afgraven, en het puin afgevoerd. De voortuin en oprit dienen te worden bestraat. De achtertuin zal gras en tegels worden en er moeten een hout/beton schutting geplaatst worden van 18 meter lengte en 2 meter hoogte. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Bestrating aanleggen

De tuin is leeggehaald door een grondverzetbedrijf. Het ophoogzand en de tuinaarde is gestort. de hele tuin is reeds op hoogte enklaar om de bestrating aan te leggen. Werkzaamheden: 93 m2 bestrating inclusief opsluitbanden. Met tegels van 60 x 60 cm 60 opsluitbanden 5 x 20 45 m2 grastegels oprit 1 m3 grind Alle materialen zijn al aanwezig. Alle overige werkzaamheden worden door ons zelf gedaan.

Verzakte bestrating opnieuw leggen

De bestrating van ongeveer 65 m2 is verzakt en moet opnieuw gelegd worden. De oude bestrating dient te worden verwijderd, de tuin opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De voorzijde is goed te bereiken, de achtertuin is via de berging of via een achterom te bereiken.

Achtertuin aanleggen

Graag willen we de bestrating laten aanleggen van 60 x 60 cm tegels 68 m2. In de hoek van de tuin willen we 2 bij 2 meter gras leggen dus hier omheen moet een bandje gelegd worden. Tot slot een plantenbak van 3 meter lang, 60 cm breed met betonblokken. Daarnaast 10 spotjes in de tegels. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin herinrichten

De tuin is 10 jaar oud en kan renovatie gebruiken. We willen de inrichting aanpassen en een overkapping met een oppervlakte van 15 m2 plaatsen. Bestrating met tegels, 80 x 80 cm heeft ophoging nodig, ongeveer 8 cm. De bestrating is ongeveer de helft van het oppervlak, inclusief de oprit naast het huis. Voorkeur voor gedeeltelijk hergebruik van bestaande materialen en beplanting (waar mogelijk). Voorkeur uitvoer in 2018. Najaar is ook een optie. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning.

Bestrating en kunstgras leggen

Wij willen onze achtertuin die op dit moment volledig bestraat is gaan aanpakken. De tuin is 5.20 bij 8.45 meter groot inclusief schuur. De bestrating dient te worden verwijderd en 1/3 van deze beton klinkers moeten worden terug geplaatst. De overige klinkers moeten worden verwijderd. Ook het teveel aan zand moet door de vakman afgevoerd worden. Verder willen wij dat de vakman een houten vlonder legt en eventueel het kunstgras legt. De tuin heeft een achterom.

Bestraten van de tuin

Wij zijn op zoek naar iemand die onze tuin kan bestraten. De tuin heeft een afmeting van ongeveer 48 m2 en moet bestraat worden met waaltjes (zie foto) en 10 tegels van 60 x 60 cm. Wij zorgen er voor dat op het moment van bestraten de gele tegels en spanbanden die er nu liggen verwijderd zijn en de nieuwe tegels/stenen klaar liggen, onder de tegels ligt al zand (zo'n 10 á 20 cm), ik verwacht dat dit voldoende is om opnieuw te bestraten, mocht dit niet zo zijn, dan graag de prijs van het aanvullen van het zand in de prijs opnemen. Een paar dingen om rekening mee te houden: - Er zitten 2 putjes die moeten blijven, deze zitten aan de huis kant. - De randen willen we afgewerkt hebben met verticale waaltjes, zie voorbeeld foto - Er moet onder de waaltjes een parasolvoet ingegvraven worden - op 2 plekken moet onder de bestrating een buisje ingegraven worden voor de automatische besproeing - Het stukje bij de kliko's ligt nu hoger dan de rest van de tuin, deze verhoging willen we er uit hebben - tuin kan niet makkelijk met de auto bereikt worden, het is nodig om via een achterom te lopen (+/- 50m) Het werk moet ergens vanaf half april / mei uitgevoerd worden (zeker niet eerder).

Tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen

Wij zouden graag onze tuin van circa 50 m2 aanpakken. Oude situatie: - grote borders - vijver - bestrating Dit moet allemaal worden verwijderd. Nieuwe situatie: - kleine lage borders - gehele tuin egaliseren en opnieuw bestraten Tevens moet de klimop/hedera van de gevel aan de voorkant worden verwijderd, zonder schade aan de voegen als dat kan.

Partners

Partners van Casius