Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Delft of directe omgeving.

1367 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het herstellen van een verzakt terras en het vernieuwen van twee opstapjes, gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing, oprit en terras aanleggen met beton tegels, achtertuin bestrating bij voorkeur tibet yellow gebouchardeerd 60x60, tuinbestrating aanleggen, oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2, aanpassen bestrating, bestraten en plantenbakken maken, 350m2 bestrating aanleggen bij paarden manege, het verhogen van een 88m² oprit, sierbestrating aanleggen, tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, grind oprit verwijderen en daarna betegelen (130 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Delft:

Een dakterras met zwevende constructie maken

Plat dak op de aanbouw achter, recentelijk voorzien van nieuwe dakbedekking. In het dak zitten een lichtkoepel en twee dakdoorvoeren voor ventilatie. Graag een stalen zwevende constructie die ook het hekwerk kan dragen, en ook een stukje (+/- 30cm) kan oversteken boven de schuin aflopende zijkant van het dak. Wij zijn opzoek naar een composiet houten bovenlaag. Het gaat in totaal om 16m2

Terras bestraten

Ik wil graag 42 m2 betontegels laten leggen in achtertuin. Zand ligt er al. Ik ontvang graag een offerte.

Tuintegels afvoeren

Ik wil graag circa 13cm2 van 20 x 20 centimeter tuin tegels afvoeren. De tegels zijn klaar en kunnen eenvoudig via de poort achter de tuin worden verwijderd.

Natuurstenen platen in de voortuin leggen

Ik zoek een hovenier die ons kan helpen met de voortuin. Wij zouden graag een voortuin willen aanleggen met natuursteen BHS Betonlook. Wij kunnen u een tekening toesturen met hierin de exacte maten. Het zijn in totaal 3 delen. Een deel van 65cm bij 134 cm, 283cm bij 61cm en 182cm bij 135cm. We zouden het liefst 3 grote platen willen hebben (als dit kan). Ten behoeve van de platen moet de ondergrond waarschijnlijk gereed gemaakt worden voor die platen om verzakking te voorkomen.

Terras aanleggen

We willen graag een terras laten aanleggen in de achtertuin (zie foto). De oppervlakte is ongeveer 6 bij 3 meter en er ligt al zand. Daarnaast willen we graag het stukje in de tuin waar de kliko's staan laten bestraten (ong. 2 m2). We hebben al tegels die hiervoor gebruikt kunnen worden. Er ligt op dit stukje nog geen zand. Graag ontvangen we uw offerte en ik hoor ook graag wanneer u dit zou kunnen uitvoeren. Alvast dank!

Bedrijfsoprit herbestraten en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die 2 bedrijfsopritten opnieuw kan bestraten. Het gaat om 180 m2 aan bestrating wat tijdelijk moet worden verwijderd, dan moet die 180 m2 opgehoogd en geëgaliseerd worden. Na het egaliseren dienen de oude tegels teruggezet worden. Er komen hier vrachtwagen met containers van 15 ton, dus het moet stevig liggen, maar de ondergrond ligt er al 30 jaar.

Betonklinkers leggen (70 m2)

70 m betonklinkers boerenbont en aanbrengen van zand

Tuinpad opnieuw bestraten

Tuinpad van 7,5 m2 opnieuw bestraten. Wij zorgen zelf voor stenen en opsluitbanden.

Sierbestrating aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2 en er ligt schoon zand in.

Ophogen oprit

Mijn oprit is verzakt. Deze wil ik graag ophogen. Circa 10 meter lang en 3 meter breed (2 auto's achter elkaar). Kunt u mij zo de kosten geven?

Achtertuin opnieuw bestraten

De achtertuin wil ik opnieuw laten bestraten. De tegels moeten worden verwijderd en de de tuin opgehoogd en geëgaliseerd. Hierna mogen de tegels weer terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en de tuin heeft een achterom.

Achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw laten bestraten. De bestaande bestrating (betontegels, oude waaltjes, beton met grind en grindstrookjes) moet worden verwijderd en afgevoerd worden evenals de border aan linkerzijde (2 m2) en de klimop. Na egaliseren (en eventueel) ophogen opnieuw bestraten met terrastegels (60 x 60 cm), aanbrengen grondanker (voor parasol), goten langs schuur en achtergevel en aansluiten op hemelwaterafvoer), maken van kleine verhoogde border op de plaats van de klimop en borderranden langs rondom de border aan rechterzijde van stapelblokken. De nieuwe bestrating moet aansluitend worden gelegd aan die van tuin van de buren die wat lager ligt, in overleg uit te voeren met traptrede, aflopende bestrating of iets dergelijks. Voor aanvang van werk graag overleg in verband met de bestelling van de benodigde materialen.

Achtertuin met nieuwe grote tegels bestraten

Ik wil straatwerk aan laten leggen met grote grijze betontegels van 50 x 50 cm. De kinderkopjes die er nu liggen moeten eruit en afgevoerd worden. De grond moet ook opgehoogd worden in verband met verzakte plekken. De achtertuin in ongeveer 5 x 8 meter. Materialen graag in overleg.

Achtertuin met zelfde tegels straten

Ik zoek iemand voor het opnieuw leggen en egaliseren van het terras en van het pad naar de schuur en achteruitgang. Totaal ongeveer 20 m2 door middel van bestaande tegels 40*60 cm. Afvoeren overbodige tegels ongeveer 60 stuks. Deze liggen opgestapeld in de tuin. i.v.m. het graven van een vijvertje is er ophoogzand aanwezig. Ongeveer 400l. Tegels moeten in ander patroon gelegd worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.

Voortuin met straatwerk bestraten

Ik heb een voortuin van 5.40 x 2.05 meter. Huidige bestrating is een grijze moderne klinker en tegen de straatkant ligt plantenperk met lavendel. Rechts bij de voordeur staat een heg op de erfscheiding die dood aan het gaan is. We zouden graag offerte willen voor opnieuw bestraten, maar perk vervalt en moet op zelfde hoogte worden bestraat. Huidige tegels hergebruiken en aanvullen, of grote grijze tegels. Als het kan graag beide in offerte. Heg en lavendel moeten worden afgevoerd.

Tegels op terras leggen

Tegels op een betonnen plaat buiten als terras aanleggen (cement of lijmen). Het gaat om circa 12 m2. De tegels zijn aanqwezig.

Achtertuin laten betegelen

Ik wil onze nieuwbouw achtertuin betegelen. De achtertuin is ongeveer 40 m2. Er staat ook een schuur van 5 m2 in. Wij hebben een achterom.

Tuin egaliseren en met tegels bestraten

Ik wil onze tuin egaliseren en met grote tegels bestraten. Het gaat om een tuin van 40 m2.

Bestrating in tuin leggen

Voor het herstellen van een bestaand tegelstoepje heb ik drie tegels nodig in de maat 16,5 cm x 29,5 cm. Ik zorg zelf voor de keramische tegels (60 cm x 60 cm), maar ben nog op zoek naar een bedrijf die deze op maar kan zagen. Kunnen zelfmet de tegels langskomen.

Sierbestrating leggen

We willen de tuin laten betegelen er licht nu zand in het is een tuin van 5. 5 bij 9 meter

Tuin bestraten

Wij hebben twee tuinen een van 15 vierkante meter en ander 30 vierkante meter. Wij Willen alleen de bestrating met sluitbanden laten doen voor als achter. Simple beton tegels 50x50. Ik kan eventueel mee helpen met het zand en aanvullen van tegels.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating bij een nieuwbouwhuis. Periode september. De tuin is ongeveer 6 x 11 meter. Wat gelegd dient te worden: 2 terrassen en een pad tussen deze terrassen en naar de poort. Totale oppervlakte zal ongeveer 30 m2 zijn. Kunt u bij de offerte aangeven wat wel en niet in de prijs zit? Stenen bestel ik namelijk zelf, maar zand et cetera kan ik ook bestellen, maar wat is wenselijk? Betreft een nieuwbouwwoning.

Getrommelde abbeystones en palissades leggen

Voortuin bestraten ongeveer 3 m2 en geen beplanting en achtertuin bestraten, ongeveer 45 m2. Hier komt wel beplanting, maar wordt een strakke tuin, geen rondjes of bijzondere motieven

Achtertuin bestraten

De achtertuin wil ik graag bestraat hebben (ongeveer 30 m²). Het wordt leeg aangeleverd (1 grote zandbak). Er moeten tegels van 60 x 60 cm worden gelegd en opsluitbanden worden geplaatst.

Herbestrating en ophogen van de tuin

In de tuin is er een gedeelte van 4.50 bij 3 meter wat verhoogd dient te worden en geëgaliseerd. Daarnaast hebben wij nu in de serre grindtegels liggen. Deze tegels gaan wij verwijderen en hierna willen wij tegels laten leggen. Deze tegels zou ik graag zo danig laten leggen dat ze niet kunnen verzakken.