Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Delft of directe omgeving.

1346 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Delft:

Ophogen oprit

Mijn oprit is verzakt. Deze wil ik graag ophogen. Circa 10 meter lang en 3 meter breed (2 auto's achter elkaar). Kunt u mij zo de kosten geven?

Achtertuin opnieuw bestraten

De achtertuin wil ik opnieuw laten bestraten. De tegels moeten worden verwijderd en de de tuin opgehoogd en geëgaliseerd. Hierna mogen de tegels weer terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en de tuin heeft een achterom.

Achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw laten bestraten. De bestaande bestrating (betontegels, oude waaltjes, beton met grind en grindstrookjes) moet worden verwijderd en afgevoerd worden evenals de border aan linkerzijde (2 m2) en de klimop. Na egaliseren (en eventueel) ophogen opnieuw bestraten met terrastegels (60 x 60 cm), aanbrengen grondanker (voor parasol), goten langs schuur en achtergevel en aansluiten op hemelwaterafvoer), maken van kleine verhoogde border op de plaats van de klimop en borderranden langs rondom de border aan rechterzijde van stapelblokken. De nieuwe bestrating moet aansluitend worden gelegd aan die van tuin van de buren die wat lager ligt, in overleg uit te voeren met traptrede, aflopende bestrating of iets dergelijks. Voor aanvang van werk graag overleg in verband met de bestelling van de benodigde materialen.

Achtertuin met nieuwe grote tegels bestraten

Ik wil straatwerk aan laten leggen met grote grijze betontegels van 50 x 50 cm. De kinderkopjes die er nu liggen moeten eruit en afgevoerd worden. De grond moet ook opgehoogd worden in verband met verzakte plekken. De achtertuin in ongeveer 5 x 8 meter. Materialen graag in overleg.

Achtertuin met zelfde tegels straten

Ik zoek iemand voor het opnieuw leggen en egaliseren van het terras en van het pad naar de schuur en achteruitgang. Totaal ongeveer 20 m2 door middel van bestaande tegels 40*60 cm. Afvoeren overbodige tegels ongeveer 60 stuks. Deze liggen opgestapeld in de tuin. i.v.m. het graven van een vijvertje is er ophoogzand aanwezig. Ongeveer 400l. Tegels moeten in ander patroon gelegd worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.

Voortuin met straatwerk bestraten

Ik heb een voortuin van 5.40 x 2.05 meter. Huidige bestrating is een grijze moderne klinker en tegen de straatkant ligt plantenperk met lavendel. Rechts bij de voordeur staat een heg op de erfscheiding die dood aan het gaan is. We zouden graag offerte willen voor opnieuw bestraten, maar perk vervalt en moet op zelfde hoogte worden bestraat. Huidige tegels hergebruiken en aanvullen, of grote grijze tegels. Als het kan graag beide in offerte. Heg en lavendel moeten worden afgevoerd.

Tegels op terras leggen

Tegels op een betonnen plaat buiten als terras aanleggen (cement of lijmen). Het gaat om circa 12 m2. De tegels zijn aanqwezig.

Achtertuin laten betegelen

Ik wil onze nieuwbouw achtertuin betegelen. De achtertuin is ongeveer 40 m2. Er staat ook een schuur van 5 m2 in. Wij hebben een achterom.

Tuin egaliseren en met tegels bestraten

Ik wil onze tuin egaliseren en met grote tegels bestraten. Het gaat om een tuin van 40 m2.

Bestrating in tuin leggen

Voor het herstellen van een bestaand tegelstoepje heb ik drie tegels nodig in de maat 16,5 cm x 29,5 cm. Ik zorg zelf voor de keramische tegels (60 cm x 60 cm), maar ben nog op zoek naar een bedrijf die deze op maar kan zagen. Kunnen zelfmet de tegels langskomen.

Sierbestrating leggen

We willen de tuin laten betegelen er licht nu zand in het is een tuin van 5. 5 bij 9 meter

Tuin bestraten

Wij hebben twee tuinen een van 15 vierkante meter en ander 30 vierkante meter. Wij Willen alleen de bestrating met sluitbanden laten doen voor als achter. Simple beton tegels 50x50. Ik kan eventueel mee helpen met het zand en aanvullen van tegels.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating bij een nieuwbouwhuis. Periode september. De tuin is ongeveer 6 x 11 meter. Wat gelegd dient te worden: 2 terrassen en een pad tussen deze terrassen en naar de poort. Totale oppervlakte zal ongeveer 30 m2 zijn. Kunt u bij de offerte aangeven wat wel en niet in de prijs zit? Stenen bestel ik namelijk zelf, maar zand et cetera kan ik ook bestellen, maar wat is wenselijk? Betreft een nieuwbouwwoning.

Getrommelde abbeystones en palissades leggen

Voortuin bestraten ongeveer 3 m2 en geen beplanting en achtertuin bestraten, ongeveer 45 m2. Hier komt wel beplanting, maar wordt een strakke tuin, geen rondjes of bijzondere motieven

Achtertuin bestraten

De achtertuin wil ik graag bestraat hebben (ongeveer 30 m²). Het wordt leeg aangeleverd (1 grote zandbak). Er moeten tegels van 60 x 60 cm worden gelegd en opsluitbanden worden geplaatst.

Herbestrating en ophogen van de tuin

In de tuin is er een gedeelte van 4.50 bij 3 meter wat verhoogd dient te worden en geëgaliseerd. Daarnaast hebben wij nu in de serre grindtegels liggen. Deze tegels gaan wij verwijderen en hierna willen wij tegels laten leggen. Deze tegels zou ik graag zo danig laten leggen dat ze niet kunnen verzakken.

Terrastegels en split aanleggen

Mijn voortuin is helemaal leeg, ik wil deel tegels en deel split. De werkzaamheden zijn als volgt: - Ongeveer 5 cm aarde weggegraven over hele tuin, 18 m2; - Ongeveer 8 m2 moet zandbed ten behoeve van tegels worden gelegd; - Ongeveer 8 m2 tegels moeten worden gelegd; - Ongeveer 10 m2 moet split worden aangebracht. Materiaal schaffen we zelf aan of kan eventueel ook in overleg door u worden geleverd. Wat gaat de arbeid in totaal kosten? Eventueel los graag prijsopgave materiaal, antraciet tegel 80 x 80 cm en antraciet split middelgroot. Er liggen nu wat oude tegels, maar deze verwijderen we zelf.

Achtertuin van tegelwerk voorzien

Ik wil graag op 2 kleine stukjes tegels laten leggen. Ik heb de vaste planten verwijderd en op beide stroken een onkruiddoek gelegd. Het gaat om ongeveer 10 m2. Graag iets van betontegels.

Tuinterras uitbreiden

Wij wonen in de binnenstad van Delft en willen ons bestaande voortuin terras vergroten. De tuin is zo'n 4 x 6 meter. Het terras bestaat uit getrommelde klinkers van 13/13/6 cm, verkrijgbaar bij KPS Delft. We willen het terras zo'n 4,5 m2 uitbreiden. Voortuin moet wel uitgegraven worden waarbij de vakman het overtollige zand mag meenemen achteraf.

Achtertuin aanleggen

Ik wil het bestaande straatwerk en vlonderwerk laten verwijderen en afvoeren. De bestaande planten moeten worden verwijderd. Hierna dient er een afgraving/ophoging plaats te vinden met straatwerk voor ongeveer 44 m² Aan beide zijden wil ik stukken tuin overhouden eventueel met borders. Zie hiervoor de meegezonden tekening.

Terras verhogen en grindtegels zagen

In onze tuin willen wij het terras verhogen met de aanwezige grindtegels, er moeten tegels door midden worden gezaagd, de oppervlakte is 25 vierkante meter. Het terras moet 14 cm omhoog en naar de verhoging toe moet het schuin oplopen.

Oprit bestraten en groenstrookje maken

De oprit. De oude stenen (klinker) moeten afgevoerd worden. Egaliseren en grotere tegels leggen. Het is 30 tot 35 m2. Aan de zijkant willen we een smalle strook met wat planten of struikjes.

Bestrating in voortuin aanleggen

Wij willen graag in de voortuin tegels van 60 x 60 cm en grind aan laten leggen en de daarvoor voorbereidende werkzaamheden van uitgraven, ophogen en egaliseren laten uitvoeren. De tegels hebben we over van de achtertuin, dus die zijn reeds aanwezig en op maat gemaakt. De voortuin is 6 x 1 meter. De tegels hoeven niet gezaagd te worden.

Achtertuin bestraten

Bij ons nieuwe huis willen wij de achtertuin bestraten (6.3 x 2.2 meter). Momenteel liggen er stenen in. We zijn benieuwd naar de prijs voor het uitbreiden van deze bestrating met dezelfde stenen, circa 6 m2 (zie bijlage) en de kosten om de gehele tuin opnieuw te laten bestraten met de goedkoopste tegels, 14m2.

Tuintegels afvoeren

Ik wil graag circa 50 stuks 30 x 30 centimeter tegels afvoeren. Ben ik daar hiervoor op het juiste adres?