Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Dalem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Dalem heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Dalem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Dalem of directe omgeving.

17 klanten uit Dalem bevelen een bij Casius in Dalem aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Dalem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 800 m2 aan klinkers leveren en leggen, bestrating erf vervangen, bestrating van de tuin leggen, dakterras tegels van 60x60x2 cm leggen., ophogen van de bestrating, bestrating vervanging, sierbestrating laten leggen, betontegels leggen op onze campingplaats, het vernieuwen van een oprit en het afgraven van oude beplanting, voortuin en Achtertuin herstraten, sierbestrating aanleggen, terras vervangen, sierbestrating vervangen, grindpad vervangen door pad met grindplaten, bestraten voortuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Dalem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Dalem:

Tuin bestraten

Terras aanleggen + pad achterdeur naar poort. Tuin is ca 60 m2, ca 30 m2 moet worden bestraat. Tegels worden nog uitgezocht, waarschijnlijk 60 x 30 tegels. Huidige bestrating verwijderen wij zelf, nog onbekend hoeveel zand eronder aanwezig is.

Terras en oprit ophogen

Het betreft de huidige bestrating verwijderen, de boel ophogen en de bestrating opnieuw plaatsen. Het is ongeveer 21 vierkante meter oprit (voor) en ongeveer 22 vierkante meter terras achter. Voor zijn het betonstenen waalformaat (halfsteens) met wat rollagen er tussen. Achter zijn het tegels van 40 bij 60 en een paar stroken waalformaat (halfsteens). Het terras is bereikbaar via de achterom en de man en zoon kunnen helpen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.