Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels plaatsen:

Tuintegels plaatsen

Het laten leggen van tegels in d tuin, Er ligt zand maar moet een stuk opgehoogd worden. Ongeveer 45m2. Huidige tegels verwijderen wij zelf. Aan d voorkant bij de voordeur graag een trapje/opstap maken.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels plaatsen uit heel Nederland:

Voortuin afgraven en tuintegels plaatsen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. De voortuin is 23 m² meter, ligt nu grind wat wij zelf weghalen. Een deel moet mogelijk nog afgegraven worden ivm onkruid. Vervolgens grote tuintegels plaatsen.

Tuin opnieuw bestraten en omrasteren

Oppervlakte tuin 45,6m2. Het verwijderen van de oude tuintegels en omrastering, het afvoeren van alle oude materialen, het ophogen van de tuin met 3m3 opvulzand, het leggen van kera 3.0 tegels 60x60x3, het opnieuw omrasteren van de tuin met een schutting van beton en hout, poort van 2 tuindeuren, het plaatsen van 5 stuks 230 volt grondspots incl. aanleggen bekabeling.

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.

Tuintegels leggen & opsluitbanden plaatsen

Tuin is leeg. Het betreft een oppervlakte van circa 40 m2. Merk tegel: Exclution Type: Keramische Quite Light Paving Te leggen op normale ondergrond. Afmeting: 60x60x4 cm Geheel voegen met voegmiddel.

Tuintegels leggen 36m2

Ophogen, bandjes plaatsen en 36 m2 tuin tegels leggen van 100x50 cm. De betegeling die u op de foto ziet gaan wij zelf weghalen. De overkapping komt dan terecht op een kleine betonnen fundering, dit kan van belang zijn voor het snijwerk. De tegels hebben wij al besteld, de tuin is alleen bereikbaar door het huis heen. Het zal over de gehele tuin moeten worden opgehoogd het is namelijk aardig verzakt.

Een voortuin voorzien van nieuwe bestrating en borders

Het laten leggen van tuintegels in een kleine voortuin ongeveer 9 bij 3 meter. Met een soort border om wat wintervaste planten in te plaatsen. Oude tegels afvoeren. De tuin dient ook nog geëgaliseerd te worden.

Kunstgras leggen, speeltoestel plaatsen en aanleggen terrastegels

Wij willen graag onze achtertuin, samen met onze dakterras renoveren.(alles moet worden afgevoerd). Dakterras willen we 19 m2 aan 50 bij 50 betontegels laten vervangen door tuintegels van WPC kliksysteem over de gehele 19 m2. Achtertuin is deels betegeld(1.8 m2 bij 5.2 m2 van 30 bij 30 tegels)met een pad en ligt er zand. In totaal 29 m2 aan grond dat gerenoveerd moet worden. Hier willen wij 4 m2 bij 3 m2 aan kunstgras laten aanleggen met speeltoestellen. Al het resterende willen we betegelen met betontegels van 60 bij 60.

Tuintegels beitsen en plaatsen

Op het platte dak wil ik 48 tuintegels van 50 x 50 cm eerst laten beitsen zodat ze waterbestendig worden, daarna dienen ze op het dak geplaatst te worden. De Tuintegels zijn bestemd om als een vloertje op mijn dak te leggen. Daarom moeten ze waterbestendig gebeitst worden. Eerst zouden de oude tegels verwijdert moeten worden, vervolgens moeten de nieuwe tegels gebeitst en gelegd worden.

Een gehele achtertuin moderniseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren door middel van 2 à 3 plantenbakken, het creëren van beton muurstenen (blokken b.v. 60x15x15) , een terras voor mijn schuifpui aanleggen met tuintegels 60 bij 40 cm (oppervlak 3 bij 5 meter), een stuk kunstgras leggen incl. worteldoek en stabilisatordoek oppervlak 3 bij 4 meter, omringd met opsluitbanden en een looppad naar de schuur aanleggen met stenen of tuintegels. 1 bij 8 meter. Langs 1 zijde van de bestaande schutting opsluitbanden of beton muurstenen plaatsen. Lengte 10 meter. wellicht een gedeelte ophogen om een goede waterafloop naar de brandgang te behouden. Totale oppervlakte van de tuin is 5 bij 10 meter.

Tuin aanleggen

In mijn tuin de indeling aanpassen. 2 a 3 plantenbakken creëren m.b.v. beton muursteen.(b.v.60x15x15) een terras voor de schuifpui aanleggen met tuintegels 60x40 (oppervlak 3x5 meter). Een stuk kunstgras leggen incl.worteldoek en stabielisatordoek.oppervlak 3x4 meter. Omringd met opsluitbanden. Een looppad naar schuur aanleggen met stenen of tuintegels.2x8 meter. Langs 1 zijde van de bestaande schutting opsluitbanden plaatsen. Lengte 10 meter Ophogen van het terras om goede water afloop naar brandgang te krijgen. Totale oppervlakte van de tuin is 5 meter breed x 10 meter lang. Het huidige materiaal in de tuin kan ook worden verwijderd worden afgevoerd door de vakman.

Partners

Partners van Casius