Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Capelle aan den IJssel:

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Ik wil 2 parkeerplaatsen opnieuw laten bestraten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 20 m2.

Betegelen en inrichten voortuin.

Het gaat om het bestraten van de voortuin en oprit voor de garage. Opmetselen van twee plantenbakken ophogen met zand en nivelleren. En tevens het pad aan de zijkant van het huis bestraten. Alles bijeen is 85 m2 aan tegelwerk.

Voortuin ophogen en herbestraten

Met het ophogen van onze straat dient ook ons pad en carport in de voortuin worden opgehoogd. Dezelfde stenen kunnen hergebruikt worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Terras aanleggen

Ik wil een terras aanleggen. Oude bestrating is er uit. Het terras is 14 m2 en er moet 4 cm verhoogd worden. Wel graag ophoogzand leveren. Stenen zijn aanwezig. De tuin is makkelijk te bereiken.

Aanleggen van vlonder op volkstuin

Wij hebben een oud houten terras op onze volkstuin die we graag vervangen of hersteld zien worden, afhankelijk van de prijs. Het gaat om circa 24 m2 waarvan momenteel de achterste 5 rijen planken rot zijn. Het terras staat op houten balken, de staat hiervan weet ik niet. Graag een vakman die dit kan renoveren.

Tegels leggen in de tuin

De achtertuin is 44 vierkante meter en de voortuin is 10 vierkante meter. Er ligt zand in voor- en achtertuin. Wij hebben betontegels gekocht. Ik zoek een partij die de tuin kan egaliseren en bestraten. De tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin verhogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een partij die mijn tuin kan ophogen met zand en vervolgens de huidige tegels terug kan plaatsen. De tuin is ongeveer 45 m2 welk goed bereikbaar is via een achterom.

Terras ophogen en tuin onkruidvrij maken

Het terras moet worden opgehoogd en een smalle strook aarde van planten worden voorzien. Het gaat om ongeveer 40 m2 terras.

Betontegels op maat laten zagen

Ik wil graag 15 betontegels van 60x40 laten versnijden naar 40x40, 7 betontegels van 60x40 naar 60x20, 1 betontegel van 60x40 naar 40x20 en 17 betontegels van 60x40 naar 47x40. Dit moet gebeuren bij mij in de tuin.

Straatwerk in de achtertuin laten doen

Ik wil graag de achtertuin laten doen. 10 vierkante meter ongeveer, graag hoor ik wat het kost.

Voortuin nieuw aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de voortuin. De tuin is 5,3 meter bij 3,5 meter. Dit wil ik graag met grote tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast hebben we een aantal kleinere tegels die we er tussen verwerkt willen hebben. Aan de buitenkant (voordat de stoep begint) willen we een haag plaatsen 30 centimeter breed. Ook willen we als afscheiding zwarte betonnen bielzen. Wij verrichten zelf het voorwerk. Materialen in overleg.

Tegels leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 22 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat alléén om arbeidsloon leggen tegels, tegels en zand zijn al aanwezig. Gaat om de achtertuin, deze is goed toegankelijk.

Terrastegels in de achtertuin leggen

Er dienen terrastegels gelegd te worden in de achtertuin. De tuin is 4.20 bij 5.75 meter en is goed te bereiken.

Voor- en achtertuin bestraten

De voor-, zij- en achtertuin willen wij graag laten bestraten met tegels van verschillende formaten. De oude bestrating en beplanting is al verwijderd en het zand gestort. Dit dient nog wel geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Tegels leggen in de achtertuin

De tuin is 47 vierkante meter, de oude tegels moeten eruit en worden afgevoerd, dan nieuwe tegels, bijvoorbeeld 60 x 60 cm erin. De tuin heeft een achterom.

Ophogen en aanwezig tegels leggen

Ophogen terras met bestaande tegels. 70 tegels 50 x 50 cm. Zand moet ook geleverd worden.

Tuinbestrating leggen

Het bestraten van de achtertuin. Het betreft ongeveer 40 m2. Aan 1 zijde 9 meter aan opsluitbandjes. Zand en tegels (50x50x5) zijn aanwezig. We hebben de ondergrond opgehoogd met zand.

Tuin ophogen en laten bestraten

Wij willen onze tuin ophogen (5-10 cm verzakt) en voorzien van nieuwe tegels. Het te bestraten deel is ongeveer 50 m2.

Bestrating eruit halen en opnieuw leggen

De bestaande betegeling van het terras van 40 m2 verhogen. Nieuwe tegels zijn niet nodig alleen extra zand en de bestrating eruit halen en opnieuw leggen.

Terras in de achtertuin maken

De achtertuin is 7 x 5 meter groot waarop 7 m2 een schuur staat. De oude tegels moeten eruit en nieuwe tegels erin.

Tuin opnieuw laten betegelen

Ik wil graag mijn tuin op nieuw laten betegelen moet wel wat opgehoogd worden.

Oprit opnieuw bestraten

De bestrating van de oprit dient te worden verwijderd. Hierna moet er ophoogzand gestort worden en de tegels teruggelegd. De precieze afmeting van de oprit is niet bekend. Verder hebben wij 200 m2 grind liggen. Dit dient te worden verwijderd en hierna moeten er kleine steentjes terug geplaatst worden.

Beneden terras betegelen

Het betreft het laten betegelen van ons beneden terras van 3.24 bij 2.24 meter groot. De oude tegels en grind zijn al verwijderd maar moeten nog wel afgevoerd worden.

Tuin betegelen

Het gaat om 36 m2 tuin. Deze egaliseren en betegelen.

Sierbestrating in de tuin leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin. De tuin is ongeveer vijf meter breed, de lengte is iets langer dan vijf meter. In de tuin staat een schuur en er staan schuttingdelen in een L-vorm. Aan de zijkant is een muurtje van steen. We weten nog niet wat voor tegels we willen laten leggen. Kunt u wat formaten en prijzen opgeven? Bij voorkeur een wat grotere tegel maar dat is afhankelijk van de kosten.