Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating aanleggen voortuin en achtertuin, bestraten achtertuin, oprit vergroten, oprit aanleggen met betontegels, oprit voor garage betegelen, het aanleggen van een oprit van de dijk, nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen, dakterras aanleggen met hekwerk, terras aanleggen, voortuin/oprit opnieuw bestraten, bestrating incl. stabilisatie cementlaag, onderheid terras egaliseren en betegelen, leggen van nieuwe vloer op dakterras, tegelwerk, oprit afgraven en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Capelle aan den IJssel:

Voortuin en oprit ophogen met bestaande stenen

De gemeente gaat onze straat ophogen, daarom willen wij onze voortuin/oprit ook laten ophogen en herleggen met bestaande stenen. Het zou gaan om ongeveer 15 cm. maat oprit: 10 lang en 4 meter breedte maat voortuin: 6 x 6 meter Het zou gaan om 2 verschillende woningen, dus graag per woning gespecificeerd. Onze buren hebben dezelfde maat oprit, maar willen andere stenen. Maat voortuin is dezelfde.

Printbeton terras aanleggen

Wij willen een al bestaand terras in de tuin laten vervangen door een printbeton terras. Dat terras is 20 qm en er moet geheid worden want anders verzakt hier alles binnen de kortste tijd. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in een offerte voor een printbeton vloer in onze schuur/aanbouw want ook daar liggen nu tegels die continue verzakken. Dit stuk is ca. 30 m2 en driehoekig.

Keramische tegels op balkon leggen

Het voor 1 augustus 2019 laten leggen van keramische tegels op tegeldragers op een balkon van ongeveer 12 m2 zonder lift op de 2e verdieping en het afvoeren van oude tegels.

Tegels leggen

Het betreft het leggen van 30 m2 tegels. We hebben de hele tuin leeggehaald en er ligt nu alleen zand. Het is een rijtjeswoning maar we kunnen via de hoekwoning van de buren door de tuin. Ik heb ook nog geen tegels.

Verzakking achter het terras herstellen

Bij het bedrijf waar ik werk moet aan 2 kanten het terras opgehoogd worden. Dit is nodig vanwege de kans op ongedierte. Ik wil ook dat er iets geplaatst word om verzakking te voorkomen. Ik hoor graag van u.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Ik wil 2 parkeerplaatsen opnieuw laten bestraten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 20 m2.

Betegelen en inrichten voortuin.

Het gaat om het bestraten van de voortuin en oprit voor de garage. Opmetselen van twee plantenbakken ophogen met zand en nivelleren. En tevens het pad aan de zijkant van het huis bestraten. Alles bijeen is 85 m2 aan tegelwerk.

Voortuin ophogen en herbestraten

Met het ophogen van onze straat dient ook ons pad en carport in de voortuin worden opgehoogd. Dezelfde stenen kunnen hergebruikt worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Terras aanleggen

Ik wil een terras aanleggen. Oude bestrating is er uit. Het terras is 14 m2 en er moet 4 cm verhoogd worden. Wel graag ophoogzand leveren. Stenen zijn aanwezig. De tuin is makkelijk te bereiken.

Aanleggen van vlonder op volkstuin

Wij hebben een oud houten terras op onze volkstuin die we graag vervangen of hersteld zien worden, afhankelijk van de prijs. Het gaat om circa 24 m2 waarvan momenteel de achterste 5 rijen planken rot zijn. Het terras staat op houten balken, de staat hiervan weet ik niet. Graag een vakman die dit kan renoveren.

Tegels leggen in de tuin

De achtertuin is 44 vierkante meter en de voortuin is 10 vierkante meter. Er ligt zand in voor- en achtertuin. Wij hebben betontegels gekocht. Ik zoek een partij die de tuin kan egaliseren en bestraten. De tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin verhogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een partij die mijn tuin kan ophogen met zand en vervolgens de huidige tegels terug kan plaatsen. De tuin is ongeveer 45 m2 welk goed bereikbaar is via een achterom.

Terras ophogen en tuin onkruidvrij maken

Het terras moet worden opgehoogd en een smalle strook aarde van planten worden voorzien. Het gaat om ongeveer 40 m2 terras.

Betontegels op maat laten zagen

Ik wil graag 15 betontegels van 60x40 laten versnijden naar 40x40, 7 betontegels van 60x40 naar 60x20, 1 betontegel van 60x40 naar 40x20 en 17 betontegels van 60x40 naar 47x40. Dit moet gebeuren bij mij in de tuin.

Straatwerk in de achtertuin laten doen

Ik wil graag de achtertuin laten doen. 10 vierkante meter ongeveer, graag hoor ik wat het kost.

Voortuin nieuw aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de voortuin. De tuin is 5,3 meter bij 3,5 meter. Dit wil ik graag met grote tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast hebben we een aantal kleinere tegels die we er tussen verwerkt willen hebben. Aan de buitenkant (voordat de stoep begint) willen we een haag plaatsen 30 centimeter breed. Ook willen we als afscheiding zwarte betonnen bielzen. Wij verrichten zelf het voorwerk. Materialen in overleg.

Tegels leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 22 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat alléén om arbeidsloon leggen tegels, tegels en zand zijn al aanwezig. Gaat om de achtertuin, deze is goed toegankelijk.

Terrastegels in de achtertuin leggen

Er dienen terrastegels gelegd te worden in de achtertuin. De tuin is 4.20 bij 5.75 meter en is goed te bereiken.

Voor- en achtertuin bestraten

De voor-, zij- en achtertuin willen wij graag laten bestraten met tegels van verschillende formaten. De oude bestrating en beplanting is al verwijderd en het zand gestort. Dit dient nog wel geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Tegels leggen in de achtertuin

De tuin is 47 vierkante meter, de oude tegels moeten eruit en worden afgevoerd, dan nieuwe tegels, bijvoorbeeld 60 x 60 cm erin. De tuin heeft een achterom.

Ophogen en aanwezig tegels leggen

Ophogen terras met bestaande tegels. 70 tegels 50 x 50 cm. Zand moet ook geleverd worden.

Tuinbestrating leggen

Het bestraten van de achtertuin. Het betreft ongeveer 40 m2. Aan 1 zijde 9 meter aan opsluitbandjes. Zand en tegels (50x50x5) zijn aanwezig. We hebben de ondergrond opgehoogd met zand.

Tuin ophogen en laten bestraten

Wij willen onze tuin ophogen (5-10 cm verzakt) en voorzien van nieuwe tegels. Het te bestraten deel is ongeveer 50 m2.

Bestrating eruit halen en opnieuw leggen

De bestaande betegeling van het terras van 40 m2 verhogen. Nieuwe tegels zijn niet nodig alleen extra zand en de bestrating eruit halen en opnieuw leggen.

Terras in de achtertuin maken

De achtertuin is 7 x 5 meter groot waarop 7 m2 een schuur staat. De oude tegels moeten eruit en nieuwe tegels erin.