Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Capelle aan den IJssel:

Tuintegels plaatsen

Het laten leggen van tegels in d tuin, Er ligt zand maar moet een stuk opgehoogd worden. Ongeveer 45m2. Huidige tegels verwijderen wij zelf. Aan d voorkant bij de voordeur graag een trapje/opstap maken.

Sierbestrating aanleggen

Betreft het leggen van ongeveer 50 m2 betontegels 3cm met een keramische bovenlaag van 1 cm. Hoeft niet meer opgehoogd te worden. Ligt al gedeeltelijk tegels in maar zijn niet tevreden. Het betreft veel zaagwerk.

Tegels leggen in tuin

Er zijn werkzaamheden aan riolering en verhoging van de wijk geweest. Zodoende moet de voortuin opgehoogd en betegeld worden. De tegels zijn weggehaald, er ligt nu alleen zand. Graag offerte voor het aanleggen van tegels 60x60x4 cm voor 29 m2, aan trillen van zand, aflopend van het huis naar de straat. Zand zorg ik voor. In de tuin komen bakken gemaakt van Wallblock. Deze ga ik zelf plaatsen. Tekening tuin is bijgevoegd. Alvast bedankt.

Tuin opnieuw voorzien van tegels

Ik wil mijn tuin opnieuw laten bestraten. Nu liggen er grindtegels, deze moeten worden afgevoerd. Oppervlakte is 4 x 7,5 meter Ca 5 a 10 cm ophogen van de grond Tegels en zand in overleg door mijzelf of door u te verzorgen. Meerkosten voor opnieuw leggen strook 4x1 meter stoeptegels Tuin bereikbaar via achterom

Achtertuin bestraten

Achtertuin: Het gaat om 10 x 6 m. Minus 12 m2 aan de rechterzijde (schuur en 1 bloemen perk) Weghalen perk aan de linkerzijde en achter. Afvoeren oude tegels. Donkere beton stenen gewild. Ophogen nodig Siebrand nodig

Sierbestrating aanleggen in voor en achtertuin

Aanleggen van sierbestrating achtertuin en evt voortuin. Beide oppervlakten zijn reeds 20cm afgegraven en gestort met zand. Opp achter bedraagt ca 57m2. Hierin zijn de volgende plannen: zie ook foto; 9m2 kunstgras, 20m2 keramische tegels van 120x30 tbv terras (geen hoogteverschil) en restant m2 betontegels van 60x60. Apart opnemen voortuin bestraten ca 30m2 Mocht u de materialen tegen een goede prijs kunnen leveren graag ook meenemen in de offerte, wij kunnen het zelf anders ook aanschaffen.

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik wil graag mijn voortuin laten ophogen en opnieuw bestraten met nieuwe keramische tegels 33 m2. De benodigde tegels kunnen door ons zelf geleverd worden, maar kan ook door u geleverd worden. De oude mogen ook verwijderd en afgevoerd worden.

Composiet vlonders leggen

Ons terras op de 3e verdieping is goed bereikbaar. Er is 15 jaar geleden al een composiet vlonder gelegd maar is nu toe aan vervanging. Het terras is 5 bij 7 meter rechthoekig en er liggen 34 planken op van 3,70 m en 34 van 3,20 m breedte 14 cm. Verwijderen van de vloer kunnen we zelf. H

Voortuin en oprit ophogen met bestaande stenen

De gemeente gaat onze straat ophogen, daarom willen wij onze voortuin/oprit ook laten ophogen en herleggen met bestaande stenen. Het zou gaan om ongeveer 15 cm. maat oprit: 10 lang en 4 meter breedte maat voortuin: 6 x 6 meter Het zou gaan om 2 verschillende woningen, dus graag per woning gespecificeerd. Onze buren hebben dezelfde maat oprit, maar willen andere stenen. Maat voortuin is dezelfde.

Printbeton terras aanleggen

Wij willen een al bestaand terras in de tuin laten vervangen door een printbeton terras. Dat terras is 20 qm en er moet geheid worden want anders verzakt hier alles binnen de kortste tijd. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in een offerte voor een printbeton vloer in onze schuur/aanbouw want ook daar liggen nu tegels die continue verzakken. Dit stuk is ca. 30 m2 en driehoekig.

Keramische tegels op balkon leggen

Het voor 1 augustus 2019 laten leggen van keramische tegels op tegeldragers op een balkon van ongeveer 12 m2 zonder lift op de 2e verdieping en het afvoeren van oude tegels.

Tegels leggen

Het betreft het leggen van 30 m2 tegels. We hebben de hele tuin leeggehaald en er ligt nu alleen zand. Het is een rijtjeswoning maar we kunnen via de hoekwoning van de buren door de tuin. Ik heb ook nog geen tegels.

Verzakking achter het terras herstellen

Bij het bedrijf waar ik werk moet aan 2 kanten het terras opgehoogd worden. Dit is nodig vanwege de kans op ongedierte. Ik wil ook dat er iets geplaatst word om verzakking te voorkomen. Ik hoor graag van u.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Ik wil 2 parkeerplaatsen opnieuw laten bestraten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 20 m2.

Betegelen en inrichten voortuin.

Het gaat om het bestraten van de voortuin en oprit voor de garage. Opmetselen van twee plantenbakken ophogen met zand en nivelleren. En tevens het pad aan de zijkant van het huis bestraten. Alles bijeen is 85 m2 aan tegelwerk.

Voortuin ophogen en herbestraten

Met het ophogen van onze straat dient ook ons pad en carport in de voortuin worden opgehoogd. Dezelfde stenen kunnen hergebruikt worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Terras aanleggen

Ik wil een terras aanleggen. Oude bestrating is er uit. Het terras is 14 m2 en er moet 4 cm verhoogd worden. Wel graag ophoogzand leveren. Stenen zijn aanwezig. De tuin is makkelijk te bereiken.

Aanleggen van vlonder op volkstuin

Wij hebben een oud houten terras op onze volkstuin die we graag vervangen of hersteld zien worden, afhankelijk van de prijs. Het gaat om circa 24 m2 waarvan momenteel de achterste 5 rijen planken rot zijn. Het terras staat op houten balken, de staat hiervan weet ik niet. Graag een vakman die dit kan renoveren.

Tegels leggen in de tuin

De achtertuin is 44 vierkante meter en de voortuin is 10 vierkante meter. Er ligt zand in voor- en achtertuin. Wij hebben betontegels gekocht. Ik zoek een partij die de tuin kan egaliseren en bestraten. De tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin verhogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een partij die mijn tuin kan ophogen met zand en vervolgens de huidige tegels terug kan plaatsen. De tuin is ongeveer 45 m2 welk goed bereikbaar is via een achterom.

Terras ophogen en tuin onkruidvrij maken

Het terras moet worden opgehoogd en een smalle strook aarde van planten worden voorzien. Het gaat om ongeveer 40 m2 terras.

Betontegels op maat laten zagen

Ik wil graag 15 betontegels van 60x40 laten versnijden naar 40x40, 7 betontegels van 60x40 naar 60x20, 1 betontegel van 60x40 naar 40x20 en 17 betontegels van 60x40 naar 47x40. Dit moet gebeuren bij mij in de tuin.

Straatwerk in de achtertuin laten doen

Ik wil graag de achtertuin laten doen. 10 vierkante meter ongeveer, graag hoor ik wat het kost.

Voortuin nieuw aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de voortuin. De tuin is 5,3 meter bij 3,5 meter. Dit wil ik graag met grote tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast hebben we een aantal kleinere tegels die we er tussen verwerkt willen hebben. Aan de buitenkant (voordat de stoep begint) willen we een haag plaatsen 30 centimeter breed. Ook willen we als afscheiding zwarte betonnen bielzen. Wij verrichten zelf het voorwerk. Materialen in overleg.

Tegels leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 22 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat alléén om arbeidsloon leggen tegels, tegels en zand zijn al aanwezig. Gaat om de achtertuin, deze is goed toegankelijk.