Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Brielle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Brielle heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Brielle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Brielle of directe omgeving.

135 klanten uit Brielle bevelen een bij Casius in Brielle aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Brielle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, dakterras aanleggen, bestrating paden, oprit en terras vervangen, vlonder en steigers aanleggen op een eiland, tegels leggen, betegelen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Brielle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brielle:

Aanleg parkeerplaats in tuin

Het laten leggen van een parkeerplaats. Opsluit banden plaatsen. Grond dient afgegraven te worden + afgevoerd, doek, betongruis en zand erop getrild worden. Elleboog of visgraatverband straten. Het gaat om 54 m2. Hulp van mij als persoon die gewend is werken in de bouw.

Tuintegels plaatsen

Graag willen wij onze achter-, zij- en voortuin laten bestraten. De oude bestrating halen wij zelf weg. Hierna zal wat opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. Er zullen tegels van 1 bij 1 meter gelegd moeten worden. De totale oppervlakte is 120 m2.

Oprit bestraten

Het gaat om totaal 70 m2 oprit. Hier ligt ongeveer 48 m2 oud gewassen grindtegels en 22 m2 is voortuin. Dit alles wil ik laten verwijderen en afvoeren. Hierna dient er indien nodig geëgaliseerd te worden en zand gestort. De zelf aangeschafte nieuwe klinkers dienen daarna te worden gelegd.

Oprit bestraten

Betreft bestraten oprit ca. 5m breed, waarvan ca. 30m recht en 20m bocht. Totaal ca. 250m2 vanaf dam tot schuur. Er ligt sinds 1,5 jaar alleen een ca. 20cm dikke laag repaq. Wij zoeken een prijs compleet incl. Leveren zand/leveren kasseien (donker) grijs/egaliseren, bestraten en voegen met speciale 'mortel' zodat er geen onkruid tussen groeit. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m².

Opnieuw bestraten van de tuin

Oude tegels afvoeren en nieuwe 60 x 60 cm tegels plaatsen. Ongeveer 45 m2

Tuin betegelen

Tuin betegelen, ongeveer 25 m2 met opsluitbanden. Tegels schaffen we zelf aan. Afmeting van de tegels 60 x 60 x 4 cm.

Oprit opnieuw laten straten

Stratenmaker. De oprit. Stenen aanwezig, alleen opnieuw leggen.

Oprit aanleggen in banenmotief

Het betreft het aanleggen van een oprit van 20 m2, in banenmotief. Graag ontvang ik een offerte inclusief het leveren van de tegels, het afvoeren van de oude tegels en het eventueel leveren van het zand.

Voortuin en schuur bestraten

Schuur voorzien van tegels 15m2 +licht ophogen pad naar schuur (het pad is 2m lang en 1. 60 breed)+ ophogen oprit garage 22m2 + voortuin voorzien van tegels 27m2, hier moet een auto op kunnen staan. Tegels zijn aanwezig.

Tuin bestraten met betontegels

De achtertuin bestraten met betontegels 60x 40 indicatie opp. Is 14 vierkante meter de ondergrond is klaar

Keramische tegels in de tuin leggen

80 vierkante meter keramiek tegels leggen. 90 x 60. Direct op het zandbed.

Bestrating voortuin

Bestrating voortuin. ca 30 m2. Stenen zal ik waarschijnlijk zelf gaan kopen.

Bestraten nieuw pad voortuin

We willen graag een nieuw pad in de voortuin van flagstones, met her en der wat bredere tussenvoegen (voor latere vulling met bodembedekker). Huidig rechte pad naar de voordeur is 6,5 meter lang en circa 1,15 meter breed. We willen graag een pad met een licht s-bochtje door de voortuin naar de voordeur. Materiaal in overleg, eventueel leveren.

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die ...

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die voor ons ongeveer 25 m2 wil straten voor een redelijke prijs. Het gaat om een terras van 4 x 4 m een pad naar de voordeur van 3 m2 en een stuk van ongeveer 2 X 3 m bij de schuur. Het zijn standaard cementtegels gecombineerd met waaltjes. Wij zouden dit eigenlijk zelf doen, maar door lichamelijke ongemak (door de rug gegaan)gaat dit niet lukken. Graag zo spoedig als mogelijk ivm onze verhuizing volgende week zaterdag 26 juni.

Tuin (zowel voor als achtertuin) ...

Tuin (zowel voor als achtertuin) leeghalen (div. hagen, bomen en hekwerken), egaliseren en opnieuw bestraten. Oppervlakte gehele tuin (inclusief de te beplanten uitsparingen) circa 110 vierkante meter, oppervlakte terras/paden bestrating circa 60 vierkante meter. Oprit bestraten circa 20 vierkante meter.

Ophogen en geheel opnieuw bestraten van ...

Ophogen en geheel opnieuw bestraten van tuin. Momenteel zijn er nog 2 bloemperken. Ook deze moeten worden bestraat. De huidige tegels moeten in een speels ontwerp worden gecombineerd met andere tegels en/of grind.

Het gaat om een oprit en terras. De ...

Het gaat om een oprit en terras. De oprit van 100 m2 is voor 1/3 reeds bestraat (vrij recent) de rest is voorzien van grind op worteldoek. Grint en ondergrond (20 a 30 cm diep) moet uitgegraven worden en elders in de tuin worden gestort. Daarna nieuw zand. De hele oppervlakte moet dan opnieuw bestraat worden met rode klinkers in v verband. Het terras (thans voorzien van grijze stoeptegels) dient enigszins uitgegraven te worden en voorzien van nieuw zand. Daarna opnieuw bestraat met klinkers in een rechtoerechtaan verband. Terras is ongeveer 50 m2. Er is geen grondafvoer maar wel aanvoer van zand en stenen natuurlijk. Over ontwerp en steenkeuze wil ik advies.