Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor een oprit aanleggen:

Een oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van een oprit naast een nieuwbouwhuis van circa 7 x 7 m, met 8 cm dikke stenen type Morssive Villano Crema. Plus aansluitend hieraan voor het huis nog een stukje van circa 9 m2. In totaal dus circa 61,5 m2. Tijdens de bouw is al een onderlaag van gebroken puin en zand aangebracht. Bij de aanleg zal misschien nog wat extra zand nodig zijn en ik wil graag dat de ondergrond machinaal verdicht wordt met een trilplaat om verzakken tegen te gaan. Langs de randen zal enig zaagwerk nodig kunnen zijn. Tot slot zou ik alles rondom met afsluitband in kleur antraciet en maat 6 x 20 x 100 cm afgewerkt willen hebben.
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een oprit aanleggen uit heel Nederland:

Basalt split voortuin oprit en paden realiseren

Het aanleggen van ca 80m2 oprit en paden bij een nieuwbouw huis, de onderlaag bestaat nu uit gemalen puin. De gewenste opvulling zal Basalt split zijn.

Grond afgraven en afvoeren voor aanleggen oprit bij nieuwbouwwoning

Het betreft een offerte voor het afgraven van de voortuin met een diepte van 40 cm in verband met het aanleggen van een oprit met de afmeting 10 m x 6 m en gebied van 3 m x 7 m met een afgraaf diepte van 20 cm. Tevens afvoeren van de grond, ongeveer 30 m3. Het betreft een nieuwbouw woning. Gebied is bereikbaar voor machines. Tevens aparte offerte voor het vullen van het gebied van 10 m x 6 m met 25 cm met korrelpuin en stabilisatiedoek. Ongeveer 16 m3 korrelpuin.

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.

Voortuin oprit bestraten, taxushaag maken en kunstgras aanleggen

Ik wil in de voortuin van ongeveer 7 x 5 meter kunstgras en een taxushaag aanbrengen en de inrit opnieuw bestraten en verbreden. Nu staan er naast de oprit een aantal planten die verwijdert en afgevoerd moeten worden. Daar willen we het kunstgras hebben. De afmetingen vind ik moeilijk inschatten, graag laat ik iemand langs komen om alles door te bespreken en te beoordelen. De oprit willen we betegelt met nieuwe tegels, de materiaalkosten graag apart vermelden. We willen wat zwaardere stenen, voor een caravan die er komt te staan.

Voortuin herontwerpen en aanleggen

~ 18 m2 voortuin op het noorden (max 2 m diepe tuin over lengte van voorgevel tot aan oprit) waar nu rijtje portugese laurieren staat (~1.50 m hoog) en tussen deze laurieren en voorgevel nu mn zand ligt (eerder lag hier grind, dit heb ik laten weghalen ivm wens tot bestrate oprit...is inmiddels gebeurd). graag ontvang ik een mogelijk plaatje van hoe het mini tuintje zou kunnen worden (ik doe verder niets met deze voortuin ruimte).

nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen

Wat is uw inschatting om onze tuin op te hogen, ongeveer 36 m3 ophoogzand en 55 m3 tuinaarde. Naast bestrating, terras, oprit, afwatering, etc aanleggen. Dus helemaal compleet. De ondergrond is ruim 1,5meter zand. Ik heb zelfgemaakte concept tuintekening en situatietekening toegevoegd. Alles is goed bereikbaar. Ik zie graag uw reactie tegemoet. De tegels / klinkers gaan wij zelf aanschaffen wel zien wij graag de kosten voor het ophoogzand en tuinaarde terug in de offerte.

Oprit aanleggen

Oprit +- 36m2 afgraven zwarte grond, deze verspreiden in de achtertuin. Vullen met gebroken puin, banden, opvulzand en bestraten in enkele visgraat met waaltjes.

Oprit aanleggen

Ik zoek iemand voor het aanleggen van een oprit met spilt en ophogen van de tuin. Voor ophogen is 80 kuub zand berekend, oprit is 20 meter bij 4 meter breed en gedeelte voor garage 20 m2 moet betegeld worden .

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit bij nieuwbouw huis, is nu nog zand. We willen graag een combinatie van grote betonvlakken in combinatie met split. Eventueel ook nog aanleg van 2 terrassen en pad langs huis. Het zal gaan om 30 m2.

Terras aanleggen

Graag ontvang ik een prijs en voorbeeld voor 100 m2 grasdallen en prijs 150 x 150 cm of grotere betontegels voor oprit en terras van 150 m2.

Partners

Partners van Casius