Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bodegraven of directe omgeving.

92 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating aanleggen voortuin en achtertuin, bestraten achtertuin, oprit vergroten, oprit aanleggen met betontegels, oprit voor garage betegelen, het aanleggen van een oprit van de dijk, nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen, dakterras aanleggen met hekwerk, terras aanleggen, voortuin/oprit opnieuw bestraten, bestrating incl. stabilisatie cementlaag, onderheid terras egaliseren en betegelen, leggen van nieuwe vloer op dakterras, tegelwerk, oprit afgraven en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bodegraven:

Een oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van een oprit naast een nieuwbouwhuis van circa 7 x 7 m, met 8 cm dikke stenen type Morssive Villano Crema. Plus aansluitend hieraan voor het huis nog een stukje van circa 9 m2. In totaal dus circa 61,5 m2. Tijdens de bouw is al een onderlaag van gebroken puin en zand aangebracht. Bij de aanleg zal misschien nog wat extra zand nodig zijn en ik wil graag dat de ondergrond machinaal verdicht wordt met een trilplaat om verzakken tegen te gaan. Langs de randen zal enig zaagwerk nodig kunnen zijn. Tot slot zou ik alles rondom met afsluitband in kleur antraciet en maat 6 x 20 x 100 cm afgewerkt willen hebben.

Oprit voor de garage ophogen

Ik wil de bestaande oprit ophogen, waarna de bestaande stenen terug worden geplaatst. De oprit meet 6.50 meter x 8.50 meter en een zijkant van 2,30 m x 2.50 meter. Werkzaamheden zijn het plaatsen van zand, egaliseren en de bestaande tegels terugleggen.

Tuintegels verleggen

Onze bestaande bestrating op de oprit, rondom het huis en op het terras is behoorlijk verzakt. Het gaat om ongeveer 90 m² Abdij klinkers trommelstenen van 20 x 30 x 6 cm. Wij willen de bestrating eruit laten halen, de ondergrond laten ophogen met zand en er daarna de bestaande bestrating weer laten terug plaatsen in hetzelfde patroon als er nu ligt. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Voor- en achtertuin straten

Ik wil graag mijn voortuin en achtertuin laten bestraten. Het gaat om twee tuinen, samen ongeveer 60 m2. Straatwerk voor- en achtertuin.

Tuintegels leggen

Ik wil graag iemand die het zand kan aantrillen en dan de tegels kan leggen in de tuin. Tegels worden door mij geleverd, het zand ook. Mijn budget hiervoor is rond de 250/300 euro. Het betreft 120 tegels leggen van 40x60, sommige moeten versneden worden.

Straatwerk en blokhut draaien

Straatwerk bestaande uit grindtegels van 50 x 50 cm moet worden rechtgelegd en afgewisseld worden met nieuw straatwerk, totaal ongeveer 30 tot 35 m2. En de houten blokhut moet worden gedraaid (dat doen we waarschijnlijk zelf) en ook het straatwerk eronder moet gecontroleerd worden. Aansluiting met de achterliggende poort maken (hellinkje, nu drempel).

Achteruin bestraten

Achtertuin is nu met gras, 2 terrassen en paadje met trommelkeien. Huidige tuin uitgraven en bestraten met grote grijze tegels. Met zand aantrillen, worteldoek, extra zand eronder, grond uitgraven en afvoeren. Tegels leveren we zelf aan. Gaat om ongeveer 66 m2.