Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen:

Grindtegels leggen

Grindtegels leggen, ophoogzand en banden aan 2 kanten voor tuin van 20 m2.
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen uit heel Nederland:

Achtertuin herbestraten

In verband met rugklachten kan ik dit zelf niet meer. De oude tegels moeten gedeeltelijk hergebruikt worden voor het pad naar de poort. Wij hebben andere tegels voor het terras gewassen grindtegels 60 x 40 cm met pas tegels (vakken leggen). Zand wordt door de woning corporatie geleverd. Samenvattend oude tegels oprapen zand erover/egaliseren en de andere tegels er in leggen. De oude tegels die over zijn geven we wel aan iemand weg. Dit betreft een sociale huurwoning. Ik heb een achterom.

Sierbestrating in voor- en achtertuin leggen

Laten leggen van bestrating. Er liggen nu grindtegels in die moeten worden vervangen. Het gaat om de voor- en achtertuin. Samen ongeveer 87 m2.

Betontegels leggen in voortuin

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten leggen van zelf ingekochte betontegels in de voortuin. Er ligt nu voor een deel grindtegels en een deel aarde in de voortuin.Om kosten te besparen willen we zelf de tegels verwijderen. Er zal eventueel wel wat opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. De voortuin is ongeveer 5.07 meter breed en 4.68 meter lang.

Carport bestraten

Het laten leggen van sierbestrating voor twee carpoorten van ongeveer 40 m2. Nu liggen er grindtegels in, op zand. De carpoort (en) ligt aan de voorzijde van het huis, tussen 2 schuren in.

Bestrating in tuin vervangen

Verwijderen oude grindtegels en leggen van nieuwe tegels met nieuw zand eronder. Het gaat om ongeveer 25 vierkanten meter. Hoeveel kost het om de werkzaamheden uit te voeren.

Plateau van grindtegels leggen

Het leggen van een plateau, 4 bij 9 meter, van grindtegels in de achtertuin op korte termijn. Daarna de achtertuin verder bestraten en eventueel de oprit met kleine voortuin. Ontwerp is klaar.. dit zou eventueel ook of later kunnen in mei

Opnieuw leggen van de grindtegel

Opnieuw laten leggen van bestaande grindtegels ongeveer 15 m2.

Waaltjes leggen in Haarlem

Het laten leggen van circa 12 m2 aan 'Waaltjes' in voortuin. Met randje aan zijkant. Ligt nu zand en 6 m2 grindtegels, dit mag verwijderd en afgevoerd worden door de vakman. Wij regelen zelf de 'Waaltjes'.

Terras weer aanleggen

Het terras in onze achtertuin willen wij opnieuw laten aanleggen. Oppervlak 25m2. Tegels zijn al aanwezig. Klein terras met grindtegels en grind in voortuin van 7m2. Nieuw aan te leggen. Grind en grindtegels nog niet aanwezig

Achtertuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 55 tot 60 m2 groot. Hier zouden wij graag of de bestaande bestrating opnieuw willen laten leggen. De huidige bestrating bestaat uit grindtegels van 40 x 60 cm, betontegels van 50 x 50 cm en van 30 x 30 cm. Er zal ook een gedeelte zwart zand vervangen moeten worden door geel zand. Dit zal ongeveer 15 tot 20 m2 zijn Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de huidige bestrating vervangen zal worden door Abbystones. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1.40 meter in de achtertuin

Partners

Partners van Casius