Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Barendrecht of directe omgeving.

882 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: regulier tegelwerk, oprit aanleggen, terrassen aanleggen voor CPO project, oprit bestraten, sierbestrating leggen, sierbestrating tuin aanleggen, carport bestraten, rond om het huis 2 opritten realiseren, divers straatwerk, oprit bestraten, terras aanleggen, ophogen en sierbestrating aanleggen, bestrating van de achtertuin, herbestraten tuin 80 vierkante meter, oprit leggen samen met de buren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Barendrecht:

Oprit 8 cm ophogen

Van de gemeente zijn ze de straat aan het ophogen. Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze oprit laten betegelen en ophogen. Maar doordat de randen van de straat ongeveer 8 cm hoger uit komt zijn wij verplicht onze oprit ook te verhogen. Onze oprit is ongeveer 5 bij 7 meter wat gaat ons dat kosten zou u ons vrijblijvend een offerte kunnen sturen. Bedankt

Achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin bestraten van 55 m2. Ik heb een achterom.

Voortuin bestraten

Ik heb een voortuin van 3 bij 5,5 en die wil ik laten betegelen( heel strak met grote betontegels ) onderhoudsvrij! Dus met voeg tussen de naden. Wat er op dit moment ligt (bestrating) moet ook worden afgevoerd. Ophoging van de voortuin is wel ietsjes nodig.

Renovatie tuin

Mijn achtertuin is ongeveer 55 vierkante meter. Ik wil graag het terras opnieuw laten bestraten, een stukje groter maken en waar nu beplanting staat voor een deel met split hebben. Uw idee is ook welkom.

Bestrating tuin aanleggen

Graag willen wij onze tuin laten bestraten met 60x60 tegels. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 80m2. Indien mogelijk zouden we onze tuin ook graag leeg laten halen.

Tegels plaatsen in achtertuin

Ik wil bestrating in de achtertuin aanleggen. Er moet 55 m2 bestrating komen in een tuin van 60 m2. Ik heb ijzeren tuinhek met poort. De tuin is niet leeg. De vakman dient het oude tegelwerk eventueel zelf te verwijderen.

Tuin leeghalen en bestrating leggen

Ik zoek voor mijn tuin (60 m2) een vakman die een bestrating (55 m2) kan aanleggen. Werkzaamheden zijn inclusief het leeghalen van de tuin, inclusief boom. Vervolgens mag het ook afgevoerd worden. Hoeveel zal de meerprijs zijn als u ook een overkapping bouwt op maat? Afmeting circa 2 x 3 m. Tuin is bereikbaar middels metaal tuinhekje.

Tegels leggen in de achtertuin

Het laten leggen van tegels in de achtertuin (60 x 60 cm) ongeveer 40 m2 en ongeveer 25 m opsluitbanden. Trouwens, de oude tegels mogen opgehaald worden. Onder de oude tegels ligt al zand, ik weet niet of ik nog meer zand nodig heb. Goed toegankelijk.

Sierbestrating op de oprit aanleggen

Het leggen van sierbestrating met stenen van 6 cm dik. Srenen worden ongeveer 15x15x6 cm. Er liggen nu tegels op een zandbed. Totale oppervlak is 25 m2 ruim gemeten.

Oprit bestraten

Ik zoek een partij voor het leggen van sierbestrating en het ophogen van mijn oprit. Het gaat om 25 m2. De sierstenen moeten ongeveer 15 x 15 x 6 cm worden.

Achter- en voortuin betegelen

Ik wil mijn voor- en achtertuin ophogen en opnieuw betegelen, de tegels zijn 60 x 60 cm totaal 53`m2. Er ligt een stuk gras die eruit moet. Moet zsm gebeuren.

Verzakte tegels ophogen

Ik ben 8 jaar woonachtig in ons nieuwe huis en de tegels her en der zijn een beetje verzakt. Graag offerte om te egaliseren. Daarnaast graag worteldoek leggen (momenteel met name 'kerstboompjes' hardnekkig). Achtertuin (50m2). Zijtuin (40m2). Voortuin (10m2). Tegels 40 * 60 * 4,7 cm.

Achtertuin laten herbestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw bestraten. Stuk dat bestraat moet worden is ongeveer 35 m2. We willen deels de bestaande stenen gebruiken aangevuld met tegels. Verder is de bedoeling later om een terras met vlonders/hout te maken en verhoogde borders (totale afmetingen tuin ongeveer 45 m2). Voor nu is de bestrating het meest urgente klus.

Terras betegelen

Het laten betegelen van een bestaand terras van ongeveer 22 m2. Er liggen grindtegels in die verwijderd moeten worden.

Tuinpad bestraten

24 stenen 40 x 40 eruit halen en opnieuw bestraten

Grindtegels door grote tegels vervangen

Ons terras van 5 bij 4 meter moet opnieuw betegeld. Er liggen nu grindtegels die ook weggehaald moeten worden. We willen graag grote tegels van 30 bij 45 cm.

Betonnen tegels leggen

Mijn voortuin en achtertuin, total 55 m2 opnieuw voorzien van betonnen tegels. Uiteraard moet de tuin eventueel worden opgehoogd,geëgaliseerd etc

Achtertuin aanleggen

Verplaatsing van terras (20 m2) van tegen het huis naar tegen de achterzijde van de tuin. Tuin is ongeveer 45 m2 en is bereikbaar via een poort.

Tegels leggen onder een overkapping

Achter onder de overkapping wil ik graag tegels van 60 bij 60 cm of 120 bij 30 cm, beton of keramisch. Daar twijfelen nog over. Wij hebben een tuinkamer, waar in week 42 ramen in komen. Daarna zouden de tegels kunnen worden gelegd.

Sierbestrating leggen

Ophogen ongeveer halve kub plus aan trillen van de bestrating die er al ligt in de voortuin van 10m2. Gat open laten voor boompje.

Tuin bestraten

Hele tuinbestraten 70m2 . Zsm!

Oprit aanleggen

Het opnieuw aanleggen van de oprit. Eventueel met gebruik van huidige tegels/ stenen in combinatie met grind. De kleine stenen zullen dan worden vervangen door grote stenen (60 x 30) uit de tuin. Eventueel kan ook alles nieuw worden geleverd. Het betreft een 25 m2.

Voortuin vernieuwen

De voortuin is 7 x 3 meter we willen 15 m2 tegels van 30 x 60 cm en de rest border afgezet met palissander die maat is 4 meter lang 1 meter breed en een border van 2 meter lang en 1 meter breed. De voortuin loopt nu scheef af maar willen het recht met een afstap naar de straat toe, circa 12 cm hoogte. De voorbereidingen zijn al getroffen. De borders omdraaien dus graag zand en aarde meenemen.

Bestrating aanleggen

In de voortuin is nu een pad aanwezig en verder beplanting. De beplanting zullen wij zelf verwijderen. Hierna zal de tuin opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. De nieuwe bestrating zullen wij zelf aanschaffen. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Tuin opnieuw tegelen

Ik wil graag mijn achtertuin betegeld hebben met de huidige bestrating die er nu in ligt. Dus erbij komt extra zand, daarna worteldoek plaatsen, zand en trillen. Het betreft een oppervlakte van 45 m2 en is prima bereikbaar via een achterom.