Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Alphen aan den Rijn:

Looppad aanmaken tussen terrassen

Looppad tussen twee terrassen. Ca. 8m lang 0,8m breed. Uit te voeren in gebakken klinkers. Een pad met een bocht. Het gaat om iets minder dan 10 m2

Sierbestrating leggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van bestrating voor en achter, achter 66 m2 voor 24 m2, totaal 90 m2.

Terras opnieuw leggen

Terras met bestaande 60 x 40 tegels ophogen en opnieuw leggen. Tegels natuurlijk eerst verwijderen. Afmetingen terras zijn 2,40 x 3,00 meter (30 tegels). Daarnaast een rijtje 30 x 30 tegels (ca 15 stuks) even ophogen en opnieuw leggen. Zand en opsluit bandjes zijn aanwezig.

Het vervangen van een tegelterras naar composiet terras

Terras op 1e verdieping bij maisonnette , ca 30 m2 Er liggen nu tegels maar die worden te heet in de zomer . Het is de bedoeling dat hier composietplaten terecht komen.

Het vervangen van een tegelterras naar composietplaten terras

Terras aan woonkamer op 1e verdieping . Nu tegels, maar wordt te heet in de zomer. Het is de bedoeling dat deze tegels eruit gaan en dat hier composietplanken terrecht komen. Graag een vakman die mij hierin kan adviseren en een aantal opties kan voordragen. Terras 4,60 x 6,3 m Mogelijk hebben buren ook interesse

Ophogen van de tuin

Ik wil graag mijn tuin ophogen met bestaande tegels 30 m2. De vakman zal bij aankomst de tegels moeten verwijderen voordat hij kan beginnen met ophogen, daarna weer opnieuw leggen.

Balkonvloer leggen

Ik heb een balkon van 4 m bij 2,5/2 m. Ik wil een vloer op tegeldragers of andere verhoging aansluitend aan deurdrempel. Materiaal composiet. Graag prijs incl leggen.

Oprit met dam over slootje bouwen

Het betreft een boerderij die in drieën gesplitst is. Het achterste gedeelte moet ook bereikbaar worden en dus moet er aan de achterzijde ook een oprit (70 meter lang) aangelegd worden. De uitdaging zit 'm in het slootje, waar een dam of brug overheen gebouwd moet worden. Misschien dat er een duiker onder de oprit nodig is. Nu weet ik niet of hier een vergunning bij hoort, voor het aanleggen van de oprit zelf is in ieder geval een omgevingsvergunning afgegeven. Het is geen bloedspoed, maar Ik zie graag dat de oprit binnen afzienbare tijd gemaakt wordt.

Bestrating in de tuin aanleggen

Het gaat hier om het opnieuw aanleggen van een achtertuin. De beplanting is er uit gehaald. Oude tegel moeten grotendeels nog worden verwijderd en deel van de tuin (waar ooit vijver heeft gelegen, goed worden afgegraven om verzakking te voorkomen. Wij hebben zelf de tuin ontworpen en al het materiaal gekocht behalve ophoogzand. 32 m2 betonstenen 60 x 60 cm, 15 m2 met betonstenen van 120 x 30 cm en 16 m2 met split met daar onder aarde en worteldoek voor beplanting.

Tegels op terras leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Tegels voor beton terras ongeveer 12 m2. Graag tegels van 60 bij 60 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Ik wil het niet te duur maken. Graag een offerte toesturen. De tuin is goed toegankelijk.

Terras ophogen en opnieuw bestraten

Terras ophogen en aan leggen met siertegels

Terrassen en tuinpad aanleggen

In de achtertuin zijn wij zelf de oude bestrating aan het verwijderen. Hierna zullen er 2 terrassen en een tuinpad gelegd moeten worden: - Terras 6 x 2 meter: tegels 30 x 100, 60 x 60, 15 x 15 cm - Terras 3 x 3 meter: cirkel in vierkant, kant en klaar pakket grote tegels, aangevuld met cobblestone rand - Tuinpad 6,5 x 1 meter: CobbleStones 10 x 10 cm De nieuwe bestrating en het zand is al aanwezig, het zand dient nog wel geëgaliseerd te worden.

Terrassen en oprit aanleggen

Graag vragen wij een offerte aan voor het aanleggen van terrassen en een oprit (betreft een nieuwbouw woning). Het gaat om de volgende activiteiten: • Aanleg hoofdterras. Afmetingen: 9 x 3, totale oppervlakte: 27 m2, welke we graag willen laten betegelen met de volgende 60 x 60 cm tegel • Aanleg zij terras. Afmetingen: 4,8 x 2,4. Total oppervlakte: 11,52 m2, welke we graag willen laten betegelen met dezelfde tegel als hoofdterras. • Aanleg oprit + border. Totale afmetingen 9,4 x 3,7 waarvan 5 x 0,5 border. Totale oppervlakte 32,28 m2 waarvan 2,5 m2 border. Voor de oprit willen we gebruiken maken van grind/split in de volgende kleur (ander goedkoper merk mag ook) Materiaal + kleur borderafscheiding in overleg. Graag ontvangen we uw reactie.

Achtertuin aanleggen

Grasveldje moet deels worden uitgegraven en worden bestraat met L 60 x B 40 cm tegels. Bij elkaar ongeveer 49 m2. Eventueel ook het plaatsen van een schutting, maar dat is optioneel.

Voortuin bestraten

Hi! De voortuin wil ik graag laten egaliseren en laten betegelen. Ook dient er een antiworteldoek geplaatst te worden. De tuin is 1 meter diep en 5,5 meter breed. Het worden tegels van 50x50. Ik zal zorgen dat de tuin helemaal leeg is.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Bestrating op de oprit vervangen en uitbreiden

Ik wil na de zomer graag de bestrating van onze oprit laten vervangen en deze ook wat breder laten maken. Van het bestaande tuinhek ga ik dan 1 segment verwijderen. Het stuk daarachter moet dan bij de oprit komen. De huidige tegels kunnen afgevoerd worden. Ik wil er graag donkere grote betontegels op van 60 x 60 cm of groter. Het zal in totaal gaan om ongeveer 27 m². Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tegelwerk op terras en tuinpad vervangen

Wij willen het terras van ongeveer 27 m² in onze achtertuin laten verwijderen, de ondergrond laten egaliseren en er daarna nieuwe tegels laten leggen van 40 x 60 cm. Verder is er daar nog een paadje van 60 x 400 cm dat ook moet worden geëgaliseerd en betegeld. We zullen de tegels hiervoor bij Gamma bestellen. We ontvangen graag uw offerte.

Tuin leeg halen, egaliseren en bestraten

Wij hebben achter onze tussenwoning een L-vormige tuin van ongeveer 56 m² Er is een deel van 6,5 x 7 meter en een kort stuk van 3,65 x 3 meter. We willen de oude bestrating laten verwijderen, de tuin laten ophogen en egaliseren en er daarna bandjes en nieuwe bestrating laten plaatsen. We willen daarvoor zwarte tegels van 60 x 60 cm. Er is een poort met een achterom van 20 meter tot de openbare weg. We ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Terras in de voortuin laten maken

Terras voortuin - 33 mx 530 cm) - klinkers waalformaat 20 x 5 x 7 terras tussen opsluitbanden tuin is uitgegraven +- 15 cm , daarin moet zand geleverd worden

Tegels en grind in de tuin met tempexplaten ophogen

Onze tuin is verzakt, daarom willen we het betegelde deel met 15 cm laten ophogen met watervaste tempexplaten. De tegels zijn 50 bij 50 cm, die moeten weer terug geplaatst worden. Tegen het huis aan liggen kleine kiezels, die moeten ook op gelijke hoogte gemaakt worden. Graag ontvang ik een all-in offerte voor 120 m2, inclusief de materialen. Het beplante deel hoeft niet opgehoogd te worden, alleen de stenen randen moeten wel verhoogd worden. De tuin is via twee kanten bereikbaar, beide een meter breed.

Betonnen bestrating maken

Het bestraten van 40 m2. Tuin. Tegels 60×60×6 en zand is aanwezig. Graag een offerte aanvraag.

Bestrating tuin

Het gaat om ongeveer 70 m2 bestrating met 60 x 60 x 4 cm tegels, inclusief randen. Daarnaast nog 40 m2 grind in honinggraat aanbrengen. Het zand is al aanwezig.

Tuin voorzien van bestrating

Het betreft het bestraten van een tuin bij een nieuwbouwwoning. Er dienen antraciet tegels van 60 bij 60 cm geleverd en geplaatst te worden in de tuin die goed bereikbaar is. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Er dient ook een stukje verhoogd te worden als plantenbak.

Achtertuin bestraten

(1) Het laten leggen van bestrating in de achtertuin 6 x 8 meter; (2) Leveren van betontegels 50 x 50 cm in de kleur grijs; (3) Afvoeren oude bestrating / oude rubber tegels / overtollig zand; (4) Aanleggen zinkput, of iets dergelijks ten behoeve afvoer hemelwater. De tuin is bereikbaar via (door) de schuur. Daar achter zit meteen een weg.