Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestaande bestrating verhogen:

Bestaande bestrating verhogen

Ik wil graag dat mijn bestaande bestrating in de achtertuin verhoogt wordt met ongeveer 25 cm. De totale opp is 6 x 2 meter inclusief tuin. Er moet wel een uitbreiding met opsluitbanden.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande bestrating verhogen uit heel Nederland:

Grindpad vervangen door nieuwe bestrating

Momenteel liggen er twee grindpaden. 1 van deze twee moet vervangen worden door getrommelde waaltjes (naast de bloembakken, zie foto) en de andere door grote kinderkoppen. De bestrating is al aanwezig. Totale oppervlakte: ca. 16 m2. Werkzaamheden: - grind verwijderen en afvoeren - egaliseren ondergrond met ophoogzand - enkel bandjes leggen of verhogen - nieuwe bestrating leggen. Bereikbaarheid: eenvoudig te bereiken via tuinhek. Start werkzaamheden: voor 20 juni 2019 of na 6 juli 2019 Werkzaamheden kunnen van maandag tot en met zaterdag uitgevoerd worden (zondag in overleg).

Bestrating verhogen

Bestaande bestrating van ongeveer 12 vierkante meter ophogen en recht leggen. Het moet met 10 cm opgehoogd worden.

Oprit laten bestraten

De oprit moet opnieuw bestraat worden. Ongeveer 30 m2. Oude bestrating eerst verwijderen. Oprit verhogen, want hij is verzakt. Geen nieuwe tegels en zand aanwezig. Nieuwe tegels graag betontegels donkergrijs van 60x60 cm. Ik ontvang graag enkele offertes. Alvast hartelijk dank.

Sierbestrating opnieuw leggen

Verhogen van steeg tot straatniveau en aansluitend de tuin die daarachter zit. Straat is door de gemeente een jaar geleden verhoogd vanwege nieuwe bestrating. Graag horen we van jullie. Het gaat om totaal 26 m2.

Huisaansluiting naar de riolering verhogen

Gemeente Rotterdam gaat vanaf oktober 2017 werkzaamheden uitvoeren aan de openbare weg en het openbaar riool. Deze werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de riolering en het opnieuw aanbrengen van de bestrating. Dit houdt in dat de rioolaansluiting van de huizen opgehoogd of vervangen dient te worden. Gezien de gemeente de straat openbreekt vallen deze kosten weg bij het tegelijkertijd uitvoeren hiervan.

Bestrating aanleggen en hek ophogen

Ik wil graag straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. Een gedeelte oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Er moet voor 51 m² volledig opgehoogd geëgaliseerd en bestraat worden met betontegels van Gamma. Deze betontegels (60 bij 60 cm) laat ik bezorgen door Gamma. Er moeten ook 2 boompjes verwijderd worden. Alles moet worden afgevoerd. Voor dat er wordt betegeld moet er ook 4 a 5 m³ zand met de kruiwagen worden aangelegd in mijn achtertuin deze zand laat ik leveren door de gemeente 1 dag voor de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ik wil graag ook de achterste 3 hekken inclusief het portier laten verhogen zodat alle hekken even hoog zijn. Hiervoor moeten 3 palen worden omhoog gehaald (zie foto's).

Tuin aan laten pakken

In de achtertuin die goed bereikbaar is willen wij de huidige bestrating van 16 m2 laten verhogen. Daarnaast wil ik een trampoline van 6 m2 ingraven en een stukje kunstgras laten aanleggen van 6 m2.

Tuin laten ophogen en bestraten

De straat wordt opgehoogd met 30 cm, hierdoor zal de voortuin ook moet worden opgehoogd. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 m². Graag zou ik de begroeiing laten staan in de tuin en alleen de paden ophogen met 30 cm. Echter krijg ik hier geen plassen met water als het gaat regenen? Kunt u voor mij een prijs maken wat het kost om de bestrating op te hogen? Graag ook een meerprijs voor het eventueel geheel verhogen van de tuin als hoogte verschil voor problemen gaat zorgen en voor het eventueel verwijderen van bestrating.

Bestrating eruit halen en opnieuw leggen

De bestaande betegeling van het terras van 40 m2 verhogen. Nieuwe tegels zijn niet nodig alleen extra zand en de bestrating eruit halen en opnieuw leggen.

Voortuin na ophoging en vernieuwing van de weg herbestraten

Wij willen de bestrating in mijn voortuin (grenzend aan de weg), opnieuw laten aanleggen (verhogen) na het opnieuw aanleggen van de weg in opdracht van de gemeente. Er is een hoogteverschil ontstaan. We willen graag dat de aanwezige bestrating wordt hergebruikt. Er zijn in onze straat meer bewoners die ook willen herbestraten. De gemeente heeft zand beschikbaar gesteld om de ophoging te realiseren.

Partners

Partners van Casius