Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Alblasserdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Alblasserdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Alblasserdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Alblasserdam of directe omgeving.

197 klanten uit Alblasserdam bevelen een bij Casius in Alblasserdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Alblasserdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, houten vlonder op dakterras aanleggen, oprit bestraten, tuin betegelen, bestrating en betegelen terras en voortuin, opnieuw bestraten van de achtertuin, tuintegels kopen en leggen, achtertuin betegelen, tuinpaden aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Alblasserdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Alblasserdam:

Straten en plantenbakken opmetselen

Het leggen van 36 m2 tegels van 60 x 60 en het opmetselen van 2 plantenbakken zoals in meegestuurde foto.

Bestaande bestrating verhogen

Ik wil graag dat mijn bestaande bestrating in de achtertuin verhoogt wordt met ongeveer 25 cm. De totale opp is 6 x 2 meter inclusief tuin. Er moet wel een uitbreiding met opsluitbanden.

Oprit en overige bestrating ophogen

Betreft ophoging van voetpad/terras (circa 20 m2) en auto oprit (circa 5 x 7 = 35 m2) naar aanleiding van ophoging van de straat. Moet gemiddeld 20 - 35 cm omhoog. Onder de oprit is bij 1e aanleg een puinlaag aangelegd. Graag een prijs wanneer de reeds aanwezige betonklinkers en betonbielzen worden gebruikt en een aparte prijs voor het toepassen van grindmatten met split voor alleen de oprit. Werkzaamheden: verwijderen klinkers, ophogen, aantrillen zand en aansluiten op trottoir uiteraard rekening houdend met afwatering, bestrating opnieuw aanleggen waarbij afhankelijk van de prijs de oprit eventueel wordt vervangen door grindmatten met split. Naast de oprit ligt nog een groenstrook met een paar hortensia's en coniferen hier moet circa 3 m3 grond bij, coniferen hoeven er niet uit. Het moet ook geëgaliseerd en aangetrild worden.

Terras uitbreiden

Ik wil graag 12 m2 betegelen aan een bestaand terras. Het zijn betontegels van 40 bij 60 centimeter. De tuin is al leeggehaald. Er is wel zand nodig.

Voortuin tegelen

Voortuin van 15 m2 tegelen met grote antracietkleurige tegels van 60 x 60 cm. Er is eerst een offerte nodig voor de verzekering.

Voortuin opnieuw bestraten

Onze voortuin moet opnieuw bestraat worden. De oude stenen zijn al weggehaald en hoeft niet opgehoogd te worden. De tegels zijn 30 bij 60 centimeter. De totale oppervlakte is circa 30 m2.

Bestaand terras met nieuwe tegels bestraten

Graag offerte voor het bestraten van een bestaand terras. Bestaande gewassen grindtegels moeten worden vervangen door Bluestone Antique 60x60, 30kg per stuk en vormvast. Tegels kunnen gewoon gelegd worden in gestabiliseerd zand en moeten met zilverzand worden ingevoegd. Totale oppervlakte is ca. 75m2. Terras is aan alle kanten ingesloten. Nieuwe tegels zijn aanwezig, bestaande tegels hoeven niet afgevoerd te worden. Ca. 18 m2 (15 meter x 1-1,5 meter) schuin en gedeeltelijk als trap neergelegd om hoogteverschil te overbruggen. Tegels van de treden worden met betonbandjes opgesloten.

Stoepjes betegelen 4m2 op cement

Twee stoepjes van 2 x 2 meter laten betegelen (alleen de stukken die kapot zijn). Kleine tegeltjes 10 x 10 cm. Op cement.

Bestraten voortuin en zijtuin

Voortuin en zijkant van het huis bestraten. Gedeeltelijk nu bestraat, nu komt er nieuwe tegels in. 60 a 70 m2 ongeveer. Nog niet besteld. Eventueel inclusief levering.

Brandgang hertegelen

Wij hebben tussen 3 blokken huizen een brandgang lopen die verzakt is en waar kapotte tegels tussen zitten. Graag zouden wij een offerte van dit werk willen ontvangen. (ca.135m2).

bestraten voortuin/oprit

Bestraten voortuin/oprit met gebruikte betonklinkers heidepaars. Deze klinkers heb ik nog niet. Ongeveer 65 m2. Leggen en leveren van deze klinkers.

bestraten voortuin

bestraten voortuin/oprit garage

door een verzakking, de oprit opnieuw ...

door een verzakking, de oprit opnieuw bestraten inclusief ophogen en een nieuw stuk terras betegelen

terras en straatje aanleggen en wat ...

terras en straatje aanleggen en wat bomen omzagen.