Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zuid-Holland.

1854 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zuid-Holland:

woensdag 1 april 2020

Tuintegels afvoeren

Ik wil graag circa 13cm2 van 20 x 20 centimeter tuin tegels afvoeren. De tegels zijn klaar en kunnen eenvoudig via de poort achter de tuin worden verwijderd.
dinsdag 31 maart 2020

Natuurstenen platen in de voortuin leggen

Ik zoek een hovenier die ons kan helpen met de voortuin. Wij zouden graag een voortuin willen aanleggen met natuursteen BHS Betonlook. Wij kunnen u een tekening toesturen met hierin de exacte maten. Het zijn in totaal 3 delen. Een deel van 65cm bij 134 cm, 283cm bij 61cm en 182cm bij 135cm. We zouden het liefst 3 grote platen willen hebben (als dit kan). Ten behoeve van de platen moet de ondergrond waarschijnlijk gereed gemaakt worden voor die platen om verzakking te voorkomen.
maandag 30 maart 2020

Keramische tegels van 120x30 cm

Er zit een betonnen laag onder totaal 4 cm dik . Het zijn met hout look en moeten dus als planken gelegd worden. 17 stuks als een pad , gewoon recht naar achter . De andere als rears waar een eettafel op komt. De zijkant moet dan als aansluiting gezaagd of geslepen worden. Op het terrasje bij de eettafel lig nu composiet die ik zelf verwijder, maar daar moet nog zand onder komen. En getrild worden. Ik hoor graag wat dit kost . Is ongeveer 20 m2.
maandag 30 maart 2020

Kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die een kleine tuin van 6 bij 6 meter kan voorzien van nieuwe tegels. Het liefst 50 bij 50 cm tegels. De bestaande klinkers kunnen we zelf verwijderen. Eventueel moet de tuin ook opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is bereikbaar per achterom.
maandag 30 maart 2020

Het aanleggen van een terras op een balkon

Ik wil graag een terras laten aanleggen op mijn rechthoekige balkon. De lengte is 6.97 en de breedte 1.90. Ik wil het terras over de volledige breedte van mijn balkon laten maken, zodat ook de afwatering meegenomen wordt + de rand bij de het scheidingscherm aan het eind van het balkon.Mijn appartement ligt op de bovenste 11e etage van het complex. Het betreft een betonnen balkon waar het terras opgelegd moet worden.
zondag 29 maart 2020

Vlonderterras vervangen

Ik wil graag de terrasvloer uit mijn tuin halen en vervangen door nieuwe (composiet) het gaat om een afmeting van 390 x 400. Ik wil ook meteen een pergola laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 28 maart 2020

Keramische tegels leggen op zand zonder voeg

Ik wil graag begin mei de betontegels in onze tuin (dakterras 150m2) laten verwijderen met mijn hulp. Daarnaast wil ik graag nieuwe keramische stenen plaatsen en ontvang daarvoor graag een offerte. Doordat de stenen op het dakterras moeten komen zal ik de stenen naar boven brengen en de oude stenen naar beneden brengen. U hoeft alleen de stenen eruit te halen de vloer klaar te maken en de nieuwe stenen er in te leggen. Wel graag de oude stenen direct meenemen. Belangrijk punt is dat de de stenen op zand gelegd moeten worden en niet gevoegd mogen worden. Verneem graag zsm uw reactie.
zaterdag 28 maart 2020

Terras vernieuwen

Het is een bestaand terras van 5 meter breed en 10 meter lang. Het is omheind door hekwerk aan de lange zijde en 1 korte zijde en 2 muren. Momenteel ligt er geen vlonder en sta je direct op het bitumen dak. Er liggen wel wat houten vlonder tegels van de vorige eigenaar maar die zijn ongeveer vergaan. We hebben 2 afvoerputjes. Het heeft veel potentie. We willen iets duurzaams en dat dus lange tijd mee gaat, het moet uiteraard wel in budget passen.
vrijdag 27 maart 2020

Grindtegels opnieuw leggen

Ik wil graag grindtegels (ca. 130 stuks) van 40 x 60 cm opnieuw goed op afwatering leggen en schoonmaken.
vrijdag 27 maart 2020

Een tuin bestraten met grote tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van een kleine 50 m2. De tuin is momenteel bestraat met oude tegels. Die verwijder ik zelf. Het gaat om het ophogen (6 m3), egaliseren en bestraten met grote tegels. De tuin is prima bereikbaar.
vrijdag 27 maart 2020

Ophogen tuin en bestraten

De tuin is momenteel bestraat en heeft een klein groenstrookje bij schutting met 4 struiken. De oude bestrating moet eruit (kunnen we eventueel zelf doen) dan ophogen met zand (waarschijnlijk 10 -15 cm ophogen) met zand storten. Daarna opnieuw tegelen met eigen tegels. De tuin is ongeveer 40 m2
woensdag 25 maart 2020

Voorwerk oprit uitvoeren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het afgraven en afvoeren van 28 m2 zand en grond, 20 cm diep. en het aanbrengen van menggranulaat 15 cm en aantrillen en 10 cm zand en aantrillen. De rest van de werkzaamheden voeren wij zelf uit.
woensdag 25 maart 2020

Het opnieuw egaliseren en bestraten van mijn tuinpad

Egaliseren van bestaand tuinpad ( wortels) en opnieuw betegelen. Het pad is 1 x 8 meter. Ik dat er ook nieuwe tegels in moeten. De wortels komen van een grote boom af.
dinsdag 24 maart 2020

Terras aanleggen

We willen graag een terras laten aanleggen in de achtertuin (zie foto). De oppervlakte is ongeveer 6 bij 3 meter en er ligt al zand. Daarnaast willen we graag het stukje in de tuin waar de kliko's staan laten bestraten (ong. 2 m2). We hebben al tegels die hiervoor gebruikt kunnen worden. Er ligt op dit stukje nog geen zand. Graag ontvangen we uw offerte en ik hoor ook graag wanneer u dit zou kunnen uitvoeren. Alvast dank!
dinsdag 24 maart 2020

Terras vlonder plaatsen

Ik wil graag een composieten vlonder op ons balkon laten leggen. Het balkon is 550 cm lang en 110 cm breed. Het balkon heeft een betonnen ondergrond. Graag wil ik de vlonder ongeveer 20 cm boven de ondergrond hebben. Aangezien het een huurhuis betreft kan het materiaal zo goedkoop mogelijk zijn.
maandag 23 maart 2020

Tuinpad herbestraten

13m2 tuinpad opnieuw bestraten. Pad moet nog glad gemaakt worden en eventueel voorzien van nieuw/extra zand. Stenen zijn in bezit (oude stenen). Werkzaamheden zouden moeten plaatsvinden op of na 30 maart 2020
maandag 23 maart 2020

Tuin bestrating

Het voorste deel van onze tuin is al bestraat. Het achterste deel nog niet. De border achter aan de tuin willen we graag behouden voor wat beplanting. Deze is momenteel ong 25/30 cm hoger dan de rest van de tuin. Nu is de vraag: wat is de eenvoudigste en goedkoopste manier om de hele tuin bestraat te krijgen. Moet hiervoor de eerdere bestrating worden weggehaald en moet de boomstronk in de achtertuin weg of kan hieromheen worden gewerkt? Tot slot daarbij de vraag wat de verwachte prijs is van de volledige bestrating bij gebruik van goedkope tegels?
vrijdag 20 maart 2020

Verzakte bestrating herstellen

Ongeveer 10 vierkante meter wildverband bestrating ophogen, vlak leggen en opsluiten. De tuinman had 5 jaar geleden niet opgesloten en de tegels zijn gaan "zwemmen" en verzakken. Het betreft dikke tegels.
woensdag 18 maart 2020

Terras opnieuw leggen

Terras met bestaande 60 x 40 tegels ophogen en opnieuw leggen. Tegels natuurlijk eerst verwijderen. Afmetingen terras zijn 2,40 x 3,00 meter (30 tegels). Daarnaast een rijtje 30 x 30 tegels (ca 15 stuks) even ophogen en opnieuw leggen. Zand en opsluit bandjes zijn aanwezig.
dinsdag 17 maart 2020

Terras opnieuw bestraten en een stuk onder overkapping bestraten

Goeiedag, De huidige situatie bij ons is zo dat we bezig zijn met het neerzetten van een overkapping in de tuin. Hieronder willen we tegels laten leggen, dit is ongeveer 20 m2. Daarnaast willen we ons terras opnieuw laten bestraten, de huidige tegels halen we er zelf uit dus dan blijft er een zandgrond over. Het terras is ongeveer 42 m2. Dit geldt ook voor een klein stukje tegels bij de tuindeur, dit stuk is ongeveer 8 m2. We hebben al gekeken naar soorten tegels die we mooi vinden, zo lijkt ons keramische tegels erg mooi en prettig maar dit schijnt duurder te zijn wat betreft leggen. We zouden dus graag willen weten wat het verschil zou zijn tussen bestraten met keramische tegels en betontegels. We willen nu vooral weten wat het bestraten zelf zou kosten dan kunnen we eventueel later overleggen of we zelf de tegels zullen aanschaffen of dat het geleverd wordt door de vakman. Op de bijgevoegde foto's is de huidige stand van zaken te zien, we zijn nu bezig met de tegels verwijderen dus op de foto's liggen ze er nog. De overkapping zal naast het schuurtje komen te staan, de grond is hier iets lager dus zal wat opgehoogd moeten worden. De tegels die er nu liggen worden over 3 weken ongeveer opgehaald, dan zouden wij zo snel mogelijk willen starten met het opnieuw bestraten.
maandag 16 maart 2020

Achtertuin opnieuw betelen en ophogen en egaliseren

Ongeveer 55 vierkante meter opnieuw betegelen in de achtertuin. De oude tegels liggen er nog, deze haal ik zelf weg. Er moet veel zand worden gestort om het te egaliseren en op te hogen, de ene kant van de tuin is namelijk hoog, de andere laag. Een klein stukje van 2 m bij 7 m ligt aarde, dit moet weg. Hoeveel zand er moet komen. Hoeveel cm hoger het moet worden weet ik niet, in ieder geval heel wat. Tegels moeten 60 x 60 cm worden, deze kan ik zelf regelen. Het zand kan ik ook regelen. Er is een brede zijpoort.
zondag 15 maart 2020

Terras betegelen

Wij willen graag het terras in onze tuin laten betegelen met keramische of beton- tegels. Dit betreft 42 m2. Daarnaast willen we een stuk onder een overkapping laten betegelen van 20 m2 en een klein stuk voor de tuindeur van 8 m2. De huidige tegels verwijderen wij zelf. Het moet daarna geëgaliseerd worden. Vakman mag materiaal aanbieden.
zondag 15 maart 2020

Voortuin pad van kasseien leggen

Het is een voortuin, pad wil ik van kasseien. Dit pad is een nieuw te maken pad van ongeveer 10 m2. Kleine voortuin. Deels aarde, deels border en deels grote tegels. Dit haal ik zelf weg. Ik zou rond half/ eind mei zou ik willen beginnen.
zaterdag 7 maart 2020

Dakterras betegelen met terrastegels

Half mei dit jaar ga ik verhuizen naar een nieuw appartement met een groot dakterras (~6 m bij 6 m) op de eerste verdieping. Graag zou ik wat info ontvangen over de mogelijkheden en kosten om dit te laten betegelen zodat het terras klaar is voor de zomer. Specifiek ben ik geïnteresseerd in de volgende vragen: * Wat zijn de mogelijkheden en bijbehorende kosten om dit terras te laten betegelen * Op welke termijn is dit mogelijk, kan dit in de tweede helft van mei of moet ik aan een andere periode denken? Ik hoor graag van u.
donderdag 5 maart 2020

Voor- en achtertuin betegelen

Het betegelen van de voor en achtertuin. Achtertuin is ca.50 m2. Voortuin circa 20 m2. Wij willen graag tegels afnemen en het ook laten leggen. Op dit moment liggen er oude planten en oud gras. In overleg met de vakman wil ik kijken of ik dit zelf doe of dat ik dit laat meenemen door de vakman.

Partners

Partners van Casius