Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zuid-Holland.

1827 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, dakterras aanleggen op plat dak, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, verwilderde tuin opnieuw bestraten, het betegelen van de achtertuin, grote tegels zetten achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zuid-Holland:

woensdag 12 juni 2019

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van stenen sierbestrating in achtertuin. Er liggen nu ook al stenen in. Totaal aantal netto is plus minus 44 m2. De te plaatsen stenen zijn trommelsteen Excluton Abbystone bruin GV 20x30x5. De Trommelsteen kan tegen betonnen onderrand van schutting opgesloten worden. Ik zorg ervoor dat de huidige bestrating wordt verwijderd.
woensdag 12 juni 2019

Ophogen en nieuwe tegels 60x60 leggen

In de achtertuin zijn wij zelf de tegels aan het verwijderen. Hierna dient de tuin opgehoogd te worden daar de brandgang aangepast is. de nieuwe tegels, 60 bij 60 cm, dienen gelegd te worden inclusief afsluitbanden. De oppervlakte is 45 m2.
dinsdag 11 juni 2019

Verwilderde tuin opnieuw bestraten

Tuin is verwilderd en moet worden leeg gehaald. Tevens moet er een extra stuk bestrating komen. En de reeds bestaande bestrating egaal worden gemaakt. Ik schat dat de tuin 30 m2 is. Graag een offerte.
dinsdag 11 juni 2019

Het betegelen van de achtertuin

Ik zoek een tegelzetter voor het plaatsen van 40 m2 aan tegels. De ondergrond is al aangetrild met zand en de tegels zijn al aanwezig. Het gaat om 50 bij 50 cm tegels.
maandag 10 juni 2019

Terras met trappen bestraten

Ik wil een terras met 3 trappen van 80 cm hoog ongeveer. Aansluitend aan het huis een hoek om. Een ronde uitsparing voor een hottub met diameter van 2 meter ongeveer. Niet geheel rond, aan de rand van de vlonder, wel meer dan half rond. Terras is totaal zo'n 30 m2.
maandag 10 juni 2019

Het leggen van keramische tegels in de achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het leggen van 38 m2 aan keramische tegels . De ondergrond bestaat nu uit een kleilaag, dit moet worden opgehoogd met ... ? De tegels zijn al aanwezig. Het gaat om een stuk van 6 bij 5 meter en een stuk van 2,8 bij 2,6 meter.
zondag 9 juni 2019

Zij- en achterpad ophogen

Wij zijn gezamenlijk eigenaar van ons zij- en achterpad (de steeg naast en tussen onze woningen). Beide paden zijn twee meter breed en hebben in totaal een lengte van circa 85 meter. Onze inschatting is dat er 20 cm zand op moet. Veel zand is nu onder de schuren gespoeld en dit willen we in de toekomst voorkomen. De totale lengte van de schuren is circa 45 meter. Let op: dit betreft Boskoop. Het verzakt veel meer dan bijv. in Alphen aan den Rijn. Bijv. onze tuin is 30cm gezakt in 2 jaar. - Graag een goede oplossing tegen het wegspoelen van het zand onder de schuren - Bestaande bestrating (30x30 betontegels) verwijderen (na het ophogen weer terug te plaatsen) - Circa 170 m2 ophogen met 20 cm zand - Tegelpadkolken opringen (2 putten) - Zandbaan aantrillen en vleien - 30x30 betontegels weer leggen - Aftrillen - Afstrooien en invegen met brekerzand Graag een complete offerte leveren, inclusief ophoogzand, gebruik van materiaal en inboet van 30x30x4.5 tegels.
zaterdag 8 juni 2019

Stenen in de voortuin opnieuw aanleggen

Het laten leggen van stenen in de voortuin. De tuin is ongeveer 23 m2 en er ligt momenteel stenen en zand in.
donderdag 6 juni 2019

Herstraten garagepad

Het garage pad meet 16,5 x 3. 4 mtr. Ligt nu met straattegels rood en zwart in visgraat verband. Moet herbestraat worden met dezelfde stenen en een beetje opgevuld met zand.
dinsdag 4 juni 2019

Vloer buitenzijde betegelen

Wij willen de vloeren laten betegelen aan de buitenzijde van onze woning, dit is bij de voordeur en achterdeur welke beide overkapt zijn. De vloeren zijn circa 15 m2 en 5 m2 oppervlakte.
dinsdag 4 juni 2019

Aanleg parkeerplaats in tuin

Het laten leggen van een parkeerplaats. Opsluit banden plaatsen. Grond dient afgegraven te worden + afgevoerd, doek, betongruis en zand erop getrild worden. Elleboog of visgraatverband straten. Het gaat om 54 m2. Hulp van mij als persoon die gewend is werken in de bouw.
maandag 3 juni 2019

Sierbestrating leggen

Achtertuin ca 25 m2 (de rest doen wij kunstgras) voortuin ca 30 m2 Tegels leggen. Inclusief 60 x 60 antraciet tegels.
zondag 2 juni 2019

De voor- en achtertuin bestraten met tegels

Ik zoek een stratenmaker die onze voor- en achtertuin kan voorzien van 60 bij 60 cm tegels in waalformaat. De tegels kopen wij zelf in. De te leggen oppervlakte van de voortuin is 50 m2 en achtertuin 60 m2. De tuinen zijn al geëgaliseerd.
zondag 2 juni 2019

Oprit en tuinpad verhogen en bestraten

Graag zouden wij onze voortuin/oprit van +\- 25 m2 en ons tuinpad van 30 m2 laten ophogen en opnieuw bestraten. Zou u hiervoor een offerte kunnen opstellen?
zondag 2 juni 2019

Bestrating van tuin

Ik wil mijn achtertuin opnieuw bestraten en ophogen + oude bestrating afvoeren. De tuin is 35 vierkante meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 2 juni 2019

Sierbestrating achtertuin

Wij willen graag sierbestrating laten aanleggen. 2 voorkeuren waarvan wij graag een offerte ontvangen. Tuin ligt momenteel zand, afmeting 5 meter bij 7 meter. (Beide zijden 30 centimeter ruimer genomen) 35 vierkante meter. Voorkeur 1: klein beetje verhoogt sierterras met beige lijkende terrastegel, of grijs (geen standaart grijze beton tegel) of antraciet van 5 meter bij 4 meter. De overige 15 vierkante meter rubberen tegels als ondergrond voor eventueel kunstgras Graag jullie reactie.
zaterdag 1 juni 2019

Keramisch terras aanleggen

Medewerker, De wijze waarop het aanleggen van een terras met keramische tegels wordt aangelegd heb ik onderzocht. Die klus laat ik graag aan professionals over. Graag ontvang ik van u een offerte voor het volgende: - aanleggen/plaatsen van 2 terrassen met keramische tegels - afmeting van de terrassen: 3,00 m x 2,60 m en 5,80 m x 4,00 m - ondergrond: 20 cm zand (ligt nu een betontegel op). Dit zand is een jaar geleden gestort. - tegelsoort en afmeting: Blendart Natural 40120 As 2. 0 afm: 40 cm x 120 cm Graag ontvang ik van u voor elk van de terrassen de wijze waarop u het terras aanlegt en daarbij een prijsopgave. Graag arbeid en materiaal gescheiden, waarbij de prijs voor de tegels ook nog als een aparte kostenpost worden opgenomen. Dank alvast voor de tijd en energie om bovenstaande uit te werken. Mocht u aanvullende gegevens nodig hebben, dan zie ik dat graag per e-mail tegemoet. Bellen is natuurlijk ook goed!
donderdag 30 mei 2019

Aanleggen twee terrassen

We willen graag twee terrassen aanleggen in de tuin van samen ca 38 m2. De tegels verzorgen wij zelf.
donderdag 30 mei 2019

Terras en oprit aanleggen

Ik ben op zoek naar een vakman die op korte termijn beschikbaar is. Het betreft in totaal zo'n 150m2 straatwerk, de stenen zijn reeds in mijn bezit. - oprit 60 m2 (betontegels aanwezig: 60x60x6cm) - zijpad 40 m2 (betontegels aanwezig: 60x60x6cm) - terras 50m2 (betontegels met keramische top aanwezig, 60x60x4cm) - huidige ondergrond is ruwe grond, vrij van onkruid - grond zal moeten worden afgevoerd.
woensdag 29 mei 2019

Tuin bestraten en ruimte voor planten creëren

Ik zoek een hovenier die 13 m2 in mijn achtertuin kan bestraten met composieten tegels. Daarnaast wil ik hier en daar ruimte voor planten. Voor de bestrating is er al zand gestort. Dit moet misschien nog een beetje geëgaliseerd worden.
dinsdag 28 mei 2019

Het leggen van sierbestrating

Ik zoek een stratenmaker voor het leggen van sierbestrating (geo ceramica tegels van 60 bij 60 cm op een oppervlakte van ongeveer 110 m2). De ondergrond wordt vooraf gestript en voorzien van zand. Het zand moet waarschijnlijk nog wel geëgaliseerd worden. De stenen moeten nog worden besteld.
zondag 26 mei 2019

Terras ophogen met dezelfde stenen

Ons terras is 0,9cm verzakt. Terras ophogen met dezelfde stenen. Terras is 15 m²
zaterdag 25 mei 2019

Bestrating tuin

Ik wil graag 24 m2 tuin bestraten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een prijsindicatie inclusief de tegels.
vrijdag 24 mei 2019

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voor- en achtertuin dient te worden verwijderd en nieuwe bestrating daarna geplaatst. De beide tuinen zijn ongeveer 35 m2 en goed te bereiken. De vakman dient te beoordelen of de tuinen opgehoogd moeten worden.
donderdag 23 mei 2019

Tuintegels laten leggen

De achtertuin betegelen. Er zit nu zand in de tuin. Daarnaast ook een pergola bevestigen en een scheiding hek plaatsen. De tuin is 25 m2.

Partners

Partners van Casius