Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zuid-Holland.

1886 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zuid-Holland:

zondag 12 juli 2020

Betonnen stoeptegels 30x30 aanleggen

Ca. 15 m2 opnieuw bestraten met standaard betonnen straat tegel en enigszins de verzakte grind ophogen met zand. (Stoeptegels kunnen zelf of i.o besteld worden)
zaterdag 11 juli 2020

Tuin opnieuw betegelen met reeds bestaande tegels

De achtertuin tegels zijn iets verzakt, vooral links van de schuifpui. Tegels zelf zijn pas 4 jaar oud en zijn nog mooi. Het gaat om ongeveer 20 m2.
zaterdag 11 juli 2020

Zij-tuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand die onze zij-tuin (2,40 meter breed x 14,00 meter lang) kan bestraten met onze tegels van 60 cm x 60 cm x 4 cm. De tuintegels en zand daar wordt voor gezorgd, het gaat alleen om het leggen.
donderdag 9 juli 2020

Voortuin bestraten

Voortuin tegels laten plaatsen, de situatie op de foto heb ik leeggehaald en geegaliseerd met zand. In totaal is dit ongeveer 9M2 en de tegels zijn voorhanden
donderdag 9 juli 2020

Waaltjes plaatsen

Ik zou graag 7 m2 aan waaltjes willen laten plaatsen. Er moet ook een zandbed gemaakt worden. Verder moeten er poertjes geplaatst worden en betonnen plinten (3,5 bij 2).
donderdag 9 juli 2020

Printbeton oprit

We willen graag printbeton voor onze oprit. Oppervlakte van 48 m2. Huidige situatie is klinkers die er nog uitgehaald moeten worden. Het hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden.
woensdag 8 juli 2020

Bestraten en ophogen

Wij hebben drie zaken in de tuin 1) Aanleggen nieuw terras (ca 12 m2) 2) Weghalen grind en aanleggen stenen (ca 10 m2) 3) Omdraaien stenen huidig terras (ca 25 m2)
woensdag 8 juli 2020

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.
dinsdag 7 juli 2020

Werkzaamheden bitumen dakterras

Op de uitbouw van mijn onder buren heb ik een dakterras van 8 bij 3 meter. Er moet nieuw bituum op en ik wil huidige tegels afvoeren en een nieuwe bevloering. Het terras is al in gebruik vanaf eind jaren '70. Privaatrechtelijk mag ik het dak als terras gebruiken, er is nooit een vergunning aangevraagd. Ik weet niet zeker of het bouwkundig allemaal goed zit, dus ik wil voor de zekerheid graag een lichtgewicht vloer. ook belangrijk vind ik het dat ik jaarlijks het dak goed schoon kan maken en bladeren etc. kan verwijderen zodat de goten niet verstopt raken. Wat raad u aan?
dinsdag 7 juli 2020

Het storten van een nieuwe gietvloer voor het buitenterras

Ik ben op zoek naar een specialist die een gietvloer kan storten op een oud terras. Betreft een terras waar nu al een giet vloer op ligt. Alleen door slijtage willen we hier een mooie nieuwe overheen laten leggen. Het betreft ongeveer 18 m2. Dit betreft een buiten terras.
dinsdag 7 juli 2020

Terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer 60 m2. De tegels zijn 60 bij 60 en schaf ik zelf aan. De oude tegels haal ik er zelf uit. Alvast bedankt voor uw reactie.
dinsdag 7 juli 2020

Bestrating en verwijdering gras bij stacaravan

Ik heb een stacaravan die rondom bestraat moet worden. Tussen de 36 en 38 m2 moet met simpele tegels bestraat worden. Gras moet eruit gegraven worden en moet meegenomen worden.
dinsdag 7 juli 2020

Achtertuin betegelen

We willen ongeveer 35 m2 laten betegelen. Er zit nu gras en puin, dit zullen we zelf weghalen, maar we hebben wel zand nodig. We hebben niet heel veel budget, betontegels of gebakken tegels zijn voldoende. Op de foto ziet u de tegels die er al liggen, deze laten we liggen, dus we zoeken een tegel die hier bij past.
maandag 6 juli 2020

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.
zondag 5 juli 2020

500 a 600 m2 bestraten

Sleuteloverdracht is 01-09-2020 maar ik zou wel graag alvast een inschatting willen voor onderstaande werkzaamheden; Bestraten van 500 of 600 m2, alles recht toe en recht aan. Zie bijlage, het gaat om de grijze delen, waarbij de oprit (links onder) 100 m2 is en wij niet zeker weten of we die willen bestraten. Delen: 1 - Inrit tot aan paardenbak 2 - rijgedeelte voor schuren langs (dwars op inrit) 3 - parkeerplaats voor 4 - Parkeerplaats achter 5 - Klein stukje bij paardenbak Vrijwel alles is nu beton (10 cm met wapening), dat zal worden verwijderd, als u dat ook aan kan bieden, dan graag, het gaat om 350 m2, de rest is gras dat nog moet worden geegaliseerd.
zondag 5 juli 2020

Oprit bestraten

Het laten (ophogen) en opnieuw bestraten (37 m2) van de oprit. Oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. We verhuizen per 1 september
vrijdag 3 juli 2020

Composieten vloer plaatsen

Ik heb interesse een een composieten vloer op mijn balkon dat is 240 bij 240 cm.
donderdag 2 juli 2020

Een terras met keramische tegels aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van een terras gelegd met karmische tegels. De tuin is momenteel bestraat en verzakt. De huidige bestrating kunnen we zelf verwijderen. Het betreft 45 m2. Er moet een cementondergrond komen. De tegels zijn nog niet aanwezig.
dinsdag 30 juni 2020

Terras laten aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van ca. 90 m2 met betonplaten van 200 x 200 cm. Grond dient opgehoogd te worden. Ook moet er een parkeerplaats met looppad bestraat worden
dinsdag 30 juni 2020

Tuin betegelen

Ongeveer 20m2, huidige bestrating reeds verwijderd. Ophoogzand en nieuwe beton tegels reeds aanwezig.
dinsdag 30 juni 2020

Opnieuw bestraten achtertuin met vlonder

laten leggen keramische of betontegels 60x60 in de achtertuin. Betreft ongeveer 32m2. Opsluitbandjes rondom. (Er liggen reeds oude beton- en grindtegels die eruit moeten en worden afgevoerd) Verhoogd terras/Vlonder betreft composiet planken met onderliggers, worteldoek etc + infrazen vloerverlichting (6 spots). totaalpakket is aanwezig incl bevestigingsmaterialen.
maandag 29 juni 2020

Garden tiles

I would like to receive an offer for putting 45m2 tiles Geo ceramika, and the garden needs to get 2cm higher, I bought 12 bags of sand for this. I already have the materials.
zondag 28 juni 2020

Tuintegels opnieuw aanleggen

Ik zou graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels staan scheef. We willen alle tegels eruit laten halen, daarna de ondergrond egaliseren en daarna de tegels opnieuw plaatsen. Het gaat om betontegels van 60cm x 60cm x 6cm en het totale oppervlakte is 65 m2. De tuin is bereikbaar via een zijdeur. Er zijn al een aantal tegels losgemaakt.
vrijdag 26 juni 2020

Bestrating klinkers

Ik wil graag mijn oprit, voor en achtertuin met visgraat klinkers bestraat hebben, De totale oppervlakte bedraagt 75M2. Ik zou graag in overleg met de vakman gaan over wie de visgraat klinkers levert.
vrijdag 26 juni 2020

Bestraten tuin

Betreft het laten bestraten van een 49m2 nieuwbouwtuin met antraciete tegels van 30x20 of 60x40. Ik ga het grotendeels zelf afgegraven zo'n 10cm. Graag inclusief opsluitbanden (antraciet) en ophoogzand (ik schat 3 kuub). Er liggen nog zo'n 40 betontegels (kan ik eventueel voorafgaande aan de klus zelf weghalen).

Partners

Partners van Casius