Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Vlissingen of directe omgeving.

407 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terras achtertuin aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, sierbestrating aanleggen, leeghalen en bestraten achtertuin, tuin bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlissingen:

Terras ophogen

14m2 moet 20 cm boven terras tegels aangebracht worden en 10 m2 moet 40 cm boven terras tegels komen. Opstap van ene terras moet mogelijk zijn . Composiet moet in de lichte kleur. Totale maat terras is 2050 x 12000 mm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Tuin bestraten

Tuin is 150 v meter en we willen 80 v meter bestraat hebben. Wij willen tegels van 40 bij 80 cm of van 50 bij 50 cm. Wat voor tegels weten we nog niet, maar we willen wel graag advies over wat het beste zou zijn. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Achtertuin van bestrating en kunstgras voorzien

Ik ben op zoek naar een klusser voor het bestraten van mijn terras. Het gaat om 27 m2 terras, 15 m2 kunstgras leggen en 12 meter opsluit banden.

Oprit vernieuwen en verlengen

Ik wil de oprit vernieuwen en verlengen. De oprit is nu ongeveer 20 m2, het stuk wat verlengd moet worden is zwart zand. De oude oprit word door mijzelf verwijderd. Bestrating gewoon klinkers elleboog- of keperverband. Er moet ongeveer 5 m2 bij.

Composiet terras aanleggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 4.80 x 2.65 meter en een gedeelte van 2.90 x 1.20 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volgens mij geen voorwerk nodig: nieuwbouw balkon van beton met 'hokjesstructuur' (ansti-slip). Rondom in beton verzonken afvoergoot. Offerte liefst voor massief composiet!

Voortuintje opnieuw aanleggen

Ik heb een kleine voortuin van ongeveer 4,5 meter diep en 1 tot 1,5 meter breed. Er liggen nu bielzen in die helemaal vergaan zijn. De bielzen moeten eruit en de tuin moet leeggehaald worden. Daarna wil ik de tuin opnieuw laten aanleggen in overleg met de hovenier. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag een prijsindicatie.

Achterplaatsje bestraten

Ik heb een binnenplaatsje van 7 meter bij 4 meter. De bestrating moet eruit gehaald worden en het moet opgehoogd worden en opnieuw gelegd.

Achteruin bestraten met betontegel Darwin

Het betreft het ophogen, egaliseren en bestraten van mijn achtertuin van ongeveer 40 á 45 m2 met de betontegel Darwin grijs van 50 x 50 x 4,8 cm van Gamma. Daarnaast afwerken van de onderzijde van de schutting tussen buren, welke nu bestaat uit 3 gestapelde antraciete betonblokken, met Garden elements betonpanelen glad antraciet 184 x 26 cm van Gamma. Deze betonpanelen dienen tegen de betonblokken geplaatst te worden en vastgemaakt worden met cement.

Terras vergroten

Ik wil graag mijn terras laten vergroten. Huidige strook verwijderen en een nieuw, groter terras aanleggen. Er ligt nu een strook van 50 cm tegen de woning aan, dit moet eruit. Ongeveer 15 - 25 m2. Gebruik van normale 50 bij 50 cm betontegels, dit graag mee aanbieden. De huidige planten verwijderen we zelf.

Garagepad en pad bij de voordeur bestraten

Graag uw offerte specificeren in de volgende werkzaamheden voor onze achtertuin. - Voorbereidende werkzaamheden en zandbedden aanbrengen; - Afvoeren oude tegels; - Bestrating leggen, 55 m2; - Opsluitband plaatsen, 50 meter; - Border aanleggen inclusief muurtjes plaatsen, 12 meter lang en 40 centimeter hoog. Ik verzorg zelf het benodigde materiaal.

Oprit aanleggen

Naast ons huis willen wij graag een oprit aanleggen voor 2 auto's, in totaal 20 m2. Waar de oprit geplaatst moet worden bevinden zich nu struiken en planten, dus zal de grond ook uitgebaggerd moeten worden. Verder dienen er 2 tot 3 bomen gerooid te worden en een vijverputje moet worden gedempt. Wij willen de oprit graag van een laag van grind voorzien. Ik hoor graag van u. Er zijn foto's beschikbaar.

Sierbestrating aanleggen in de tuin

Het betreft de aanleg van sierbestrating, 66 m2, en ongeveer 4 m3 nieuw zand. De oude tegels haal ik er zelf uit en de nieuwe tegels koop ik zelf. De maten van deze tegels worden dan 60 x 60 cm of 90 x 90 cm.

Terrassen betegelen

Wij hebben in de tuin 2 terassen die nog betegeld moeten worden. 1 van deze terrassen moet wat verhoogd worden en voor een deel om een cirkel heen gelegd worden. Bij beide terrassen is voorbereidend werk al deels gedaan en beide zijn ongeveer 10 m2.

Tuin bestraten

25 vierkante meter bestraten in de tuin. Tegels kopen we zelf.

Bestraten/herbestraten

Er moet een stukje van ongeveer 15 m2 nieuw worden bestraat en een oprit van ongeveer 20 a 30 m². Stenen/tegels zorgt ik zelf voor.

Nieuwe bestrating tuin

Wij hebben pas een huis gekocht en zouden wij graag de tuin veranderen. We willen graag andere tegels. Een tuin van een tussenwoning, maar aantal m2 weet ik niet precies. Het liefst ook de tegels verzorgen. Graag advies en offerte.

Afwatering en bestrating achterom

Achter ons huis, de achterom, afwatering leggen met de door ons geleverde kolken en buizen. Opnieuw bestraten en daar waar nodig kapotte tegels vervangen en banden en waar nodig ophogen. Gaat om ongeveer een stuk van 26 meter bij 1,5 meter.

Zitkuil en vijver dichtgooien en opnieuw bestraten

Vijver en zitkuil verwijderen, gehele terras opnieuw leggen met bestaande tegels aangevuld met nieuwe op de plaats van vijver en zitkuil. Terras wordt 100m2. Eventueel inclusief levering.

enkel aanleg van sierbestrating 42m2 en ...

enkel aanleg van sierbestrating 42m2 en ongeveer 1,5m3 nieuw zand 14 meter aan banden en de oude tegels haal ik er zelf uit.

Ik heb een terras van ong. 6.00 bij 3.00 ...

Ik heb een terras van ong. 6.00 bij 3.00 meter en dat zou opnieuw gelegd moeten worden. Ophogen en dan dezelfde tegels terug leggen.

De houten planken op het balkon moeten ...

De houten planken op het balkon moeten vervangen worden.

Twee terrasjes en er tussen paden naar ...

Twee terrasjes en er tussen paden naar de schuur en poort en achterdeur

Drie buren willen het voorpad/de ...

Drie buren willen het voorpad/de voortuin in dezelfde stijl bestraten.

Aanleggen oprit t.b.v. garage en ...

Aanleggen oprit t.b.v. garage en voordeur en aanleggen terrassen in tuin

Wij zitten met vier appartementen op een ...

Wij zitten met vier appartementen op een betonnen galerij/dakterras en zoeken vervanginging voor de lawaaierige grindtegels die er nu opliggen (ruim 100m2). De bestaande vloer is niet glad en zal misschien wat afgeschraapt moeten worden. Onze voorkeur gaat uit naar een gladde grindvloer maar volgens zeggen bestaat dat niet voor buiten, misschien een gekleurde betoncoating. De appartementen liggen dicht bij de westerschelde dus zeewind en zout.