Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met tuintegels betegelen:

Tuin met tuintegels betegelen

Laten leggen van tegels in tuin, 30 m2. Liggen nu nog andere tegels
Onze klant uit Terneuzen (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met tuintegels betegelen uit heel Nederland:

Tuintegels plaatsen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. De afmeting van de tegels zijn 60 x 60 cm. De aantal vierkante meters is 36 m2 (L6 x B6). Graag zou ik hiervoor een prijs indicatie willen hebben inclusief alle benodigdheden. Ik heb een achterom.

Voortuin met tuintegels bestraten

De voortuin is ongeveer 2 x 2 meter. Ik wil een advies voor de soort tegels te kopen en die tegels in de tuin te plaatsen. Ik haal zelf de planten eruit.

Tuin betegelen met tuintegels

Tuin 12,5 m x 3,5 m Gang 7 m x 1m Voortuin 4,5 m x 4 m Tegels leggen

Tuintegels leggen

Ik wil graag natuurstenen tuintegels in mijn tuin aan laten leggen, waarbij ik de tegels zelf (nog) niet heb gekocht. Op dit moment ligt de huidige bestrating, alsmede een perkje met aarde en begroeiing, nog in de tuin.

Tuin bestraten en kunstgras aanleggen

Onze tuin opnieuw bestraten en een stuk kunstgras aanleggen, zacht maar wel echt lijkend. Al het oude graag weghalen en afvoeren. Tegels standaard tuintegels antraciet 50 x 50 of 60 x 60 cm. Goed toegankelijke tuin.

Tuintegels plaatsen

We zouden vandaag onze tuin laten bestraten, echter is het op het laatste moment (vanochtend) afgezegd. We hebben in onze tuin alle tegels, 60 x 60 cm, klaar staan en er ligt ook al een lading straatzand in de tuin,ongeveer 2 kuub. Het enige wat nodig is zijn binders. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2

Tuintegels leggen

De achtertuin is ongeveer 100 m2 groot waarvan ik tussen de 60 a 70 m2 wil laten betegelen. Ik wil 60 x 60 cm betontegels gebruiken. De tuin is nu helemaal kaal en er is voor ongeveer 30 m2 zand al aanwezig. De tuin is bereikbaar via achter om. De tegels kunnen we zelf aanschaffen, het overige materiaal dient de vakman mee te brengen.

Tuintegels leggen

Ik wil graag de achtertuin laten betegelen. Het betreft ongeveer 45 m2. Er zijn nu tegels, kunstgras en een border die eventueel ook door de vakman moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hier ontvang ik graag separaat een prijs voor. Voordat de nieuwe tegels gelegd worden zal er eventueel opgehoogd moeten worden. Er is een achterom en de tuin is goed bereikbaar.

Plantenbakken buiten stuken

Wij hebben 2 plantenbakken in de tuin gemetseld met aangrenzend een klein plateau en een tafeltje voor de barbecue. Dit willen we graag wit gestuukt hebben. Het moet redelijk vocht- en vriesbestendig zijn. De stenen eronder zijn van kalksteen. De oppervlakte is 9,5 m2. Dit is gemeten inclusief binnenkanten, de bakken staan op tuintegels. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Tegels in de achtertuin leggen

Ik wil graag mijn tuin volledig laten bestraten. De afmeting van de tuin is oppervlak 81 m2. Hoeveel kost een verwijderen van planten en oude tegels? De tuin is bereikbaar via een achterom, we kunnen zelf de tuintegels aanschaffen maar mogen geleverd worden door de stratenmaker als het goedkoper is.

Partners

Partners van Casius