Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Terneuzen of directe omgeving.

109 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, oprit laten bestraten, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Terneuzen:

Kaseien terras aanleggen

Ik wil graag een kaseien terras aan laten leggen. Momenteel ligt er gras en klinkers. Ik wil de grond graag uit laten graven en daarna af laten voeren. Het gaat om 60 m2.

Sierbestrating leggen

Aanleggen van +/- 100m2 terras en sierbestrating 60x60x5cm rond 3 zijden van een nieuwbouwhuis. Zand ligt rondom al redelijk uitgevlakt.

Pad leggen in de voortuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voortuin tussen het trottoir en de berging zodat ik kan mijn scootmobiel binnen zetten. Het gaat over twee rijen van 6 betontegels van 50x50, plus 6m opsluitranden.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil in de achtertuin een terras aan leggen en voor het terras een muurtje maken. De tuin ligt hoger als het looppad. Dus het gaat om grond afvoeren, uitgraven en het verwijderen van grind tegels naast de schuur richting poort. De tuin is 9 m2.

Terras aanleggen

Een klein terrasje aanleggen ongeveer 9 m2. Stenen liggen al klaar. De grond is uitgegraven, nog niet vlak gemaakt.

Tuin met tuintegels betegelen

Laten leggen van tegels in tuin, 30 m2. Liggen nu nog andere tegels

Tuin renoveren

Hello, I need help to renovate my garden for a new flooring and fence, looking for reasonable price, but i dont know how to measure it, its a hookwooning with garage,

Achtertuin laten bestraten

Ik wil de achtertuin laten bestraten. De oppervlakte welke betegeld moet worden is circa 70 m2 groot. De oude bestrating moet worden verwijderd (graag apart noemen in de offerte), vervolgens ophogen en egaliseren. De nieuwe tegels worden waarschijnlijk tegels van 20 bij 30 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Voortuin met stenen betegelen

Voortuin met stenen (grind), deels betegelen. Het gaat om ongeveer 18 m2.

Oprit naar de garage opnieuw bestraten

Het gaat om een bestaande oprit, 100 m2, die uitgebreid, 9 x 2 meter en opnieuw bestraat zou moeten worden. Een klein gedeelte zal uitgegraven en van zand moeten worden voorzien ongeveer 9 x 2 meter, overige is bestraat, maar door de jaren heen verzakt. Bestaande stenen zouden hergebruikt kunnen worden en voor het 9 x 2 meter gedeelte zal nieuw moeten komen. We kunnen zelf de oude stenen eruit halen en het 9 x 2 meter gedeelte uitgraven, zodat er alleen bestraat moet worden. Misschien kunt u de stenen aanvullen gelijk aan de bestaande stenen? Indien meer info gewenst is verneem ik dat graag. Ik kan er een foto van sturen.

Binnenplaats opnieuw aanleggen

Ik wil graag op de binnenplaats achter mijn woning een gemetselde plantenbak van 30 centimeter hoog laten verwijderen en nieuwe sierbestrating op ongeveer 13 m2 laten leggen. De ondergrond zal waarschijnlijk ook geëgaliseerd moeten worden voordat de nieuwe bestrating gelegd kan worden.

Voor- en achtertuin bestraten

Bestraten voor- en achtertuin betreft 85 m2 is voorzien van nieuw zand wn is met trilplaat al glad gemaakt. Tegels zijn 20 bij 30 en 5 cm dik tuin geheel vlak bestraten tegels zijn aanwezig! De klus zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Opnieuw bestraten terrein

Wij willen alles opnieuw bestraten. De oude bestrating ligt los. Alles oppakken, goede ondergrond maken en terugleggen. De ondergrond moet stevig worden en onkruidvrij blijven. Langs de kanten heb ik een ijzeren rand van plaatjes. Ik wil daar bandjes van beton in hebben, of een alternatief. Er zijn twee soorten stenen. Ik heb 50 tot 60 m2 Chinese natuursteen van 60x60 cm, die hoeven niet teruggelegd te worden. De overige stenen zijn 20x30 cm stenen, niet getrommeld. Die hergebruiken en aanvullen van wat er aan Chinese natuurstenen tegels is uitgegaan. Het gaat in totaal om 350 m2. Ik kan foto's maken en aan u mailen maar liever maak ik een afspraak om het door te spreken.

Tuintegels verwijderen (131017-000104)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant het verwijderen van 35m2 tuintegels. Het betreft 50 lagen van 0.72 cm, 12 lagen op een pallet. Het gaat om een voor- en achtertuin. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 131017-000104 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Achtertuin afgraven, aanvullen en bestraten

Graag willen we een vrijblijvende offerte van u voor het afgraven, aanvullen (zand) en bestraten van de achtertuin. Gegevens betreffende het project van onze achtertuin (ca. 12,3 meter bij ca. 6,2 meter): 1. De achtertuin wordt kaal opgeleverd (zonder planten en struiken en bestrating). 2. Er dient afgegraven te worden ca. 51 m2. 3. Er dient zand aangevuld te worden (zand niet aanwezig) 4. We hebben een ontwerp gemaakt (schets met maatvoering). 5. De bestrating heeft een oppervlakte van ca. 51 m2. 6. Van tevoren graag eerst een bezoek brengen. 7. Bestrating wordt zelf besteld (stenen ca 20 x 20 x 6 cm). Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag. Gedetailleerde tekening bijgevoegd.

Bestraten

Het verwijderen van oude bestrating 30 m2 grindtegels van 60 x 40 en border slopen en aanpassen. Daarna nieuwe bestrating aanleggen betontegels 50 x 50 kleur zwart, oude tegels afvoeren is niet speciaal noodzakelijk. Gelieve 2 offertes met en zonder afvoer. Levering in overleg.

Stoeptegels leggen

3x4 m. planten opruimen en 3x4m stoeptegels leggen. Tegels zijn aanwezig.

Bestrating leggen in tuin ongeveer 30 m2

Het betreft een project, oude tegels er uit en afvoeren, opvoeren zand met nieuwe bestrating leggen + afwerken rondom het huis, ca. 30 m2 (moet nog wel goed opgemeten worden), bestrating leveren we zelf in Terneuzen.

stratenmaker gezocht

Voor bestraten van voor- en achtertuin. Betreft ongeveer 300m2 in Othene,Terneuzen 3 verschillende soorten stenen,voor aparte vakken ( terras, paden en de rest).. Aanvang werkzaamheden medio oktober

Bestrating van plus minus 24m2 met ...

Bestrating van plus minus 24m2 met getrommelde stenen en duimpjes.

Sierbestrating in achtertuin; paden en ...

Sierbestrating in achtertuin; paden en terras. Ondergrond: klei