Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit opnieuw bestraten:

Oprit opnieuw bestraten

Oprit opnieuw bestraten en oude bestrating afvoeren. De nieuwe tegels hebben wij nog niet aangeschaft, dit doen we in overleg met de vakman, Oprit is 65 m2
Onze klant uit Scharendijke (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Aanleg tuin

Wij willen graag inventariseren wat de kosten zijn om onze tuin aan te laten leggen. We hebben een kavel van 6400 m2 met een loods van 300 m2. het huis wordt nu gebouwd en in het najaar 2020 willen we de tuin aanpakken. Er staat al het een en ander omdat er een woning heeft gestaan. dit is wat ik inschat wat ongeveer aangelegd mag worden: - egaliseren voortuin 2000 m2 en inzaaien met gras. - bestraten parkeerplaats en oprit 525 m2 beton klinkers - terras bestrating en rondom het huis, natuursteen 50 m2 - 40 rododendrons voortuin - meidoornhaag 100 meter - 4 fruitbomen - 2 notenbomen - aanleg vijver 10 x 25 meter - tuinpad van houtsnippers 100 meter Bijgevoegd een plattegrond schets. Maten zijn geschat.

Tuin en oprit bestraten

De huidige tuin moet een oprit worden 9 meter diep en 3 breed. Tevens moet de voortuin bestraat worden 4 x 6 . Aarde graag afgraven en afvoeren.

bestrating oprit vanaf poort naar schuur

Graag willen we een deel van onze tuin laten bestraten. Het is ongeveer 24m2 met gewone beton tegels 30x30cm met nieuwe tegels, die we nog niet hebben. Het gaat om een stuk vanaf onze poort naar onze achterpoort (2a3m breed en onegveer 8 m diep). Onze woning is een rijtjes woning met een poort vanaf de weg. De poort is een toegang van 2.18m, waarmee we denken dat toegang goed toegankelijk is.

Oprit bestraten met antraciet 100×100 cm tegels

Het gaat om een oprit van 60 m2 dat ik graag betegelt wil hebben. Het liefst heb ik 100×100 cm tegels antraciet. Grond moet afgevoerd worden, graag door de vakman. Graag laat ik de tegels regelen door de vakman, maar ik wil ze zelf wel graag uitkiezen. Rond maart 2020 wil ik graag starten met het project.

Oprit bestraten/herstraten

Herstraten oprit voor en naast het huis, 11,5 m lang, 3,25 m breed ( ca 30 m2 is nu bestraat met grindtegels, ca 7 m2 is een perk waaruit de beplanting al verwijderd is. Zwarte grond uit perk moet verwijderd worden en afgevoerd. Oude grindtegels moeten verwijderd worden en afgevoerd. In de zomer zal een auto van ca 2500 kg regelmatig op de oprit staan.Ondergrond en bestrating moeten dus sterk zijn.Nieuwe bestrating svp met klinkers.Graag advies over soort klinkers.Graag offertes waarin de diverse kosten uitgesplitst zijn( materialen,arbeidskosten van de diverse werkzaamheden enz).

Oprit bestraten

Ik heb een huis gekocht en ik wil de oprit laten bestraten. Maten van de oprit zijn 5.60 bij 5.60 meter. De huidige betonklinkers worden eruit gehaald. Ik denk dat het niet opgehoogd hoeft te worden. De oprit moet ongeveer worden als op de foto. Later in het jaar wil ik ook de achtertuin laten bestraten. De offerte aanvraag voor die klus volgt later.

Deel van oprit bestraten

Het laten bestraten van het laatste deel van de oprit met betontegels. +/-10 m2. En het zagen van betontegels om aan te sluiten op de straat.

Oprit bestraten met klinkers

Onze oprit bestaat nu uit een zeer verouderde asfalt-oprijlaan. Dit wil ik graag bij de komende verbouwing laten vervangen voor klinkers. Het gaat over een terrein met een oprij laan van ongeveer 3 meter breed en maakt een afgeronde T-splitsing. Lengte van het pad is ongeveer 30+20 meter. Ook ben ik geïnteresseerd in de kosten van het verwijderen van het bestaande asfalt of kan ik hiervoor beter naar informeren bij een gespecialiseerd bedrijf?

Voortuin oprit bestraten, taxushaag maken en kunstgras aanleggen

Ik wil in de voortuin van ongeveer 7 x 5 meter kunstgras en een taxushaag aanbrengen en de inrit opnieuw bestraten en verbreden. Nu staan er naast de oprit een aantal planten die verwijdert en afgevoerd moeten worden. Daar willen we het kunstgras hebben. De afmetingen vind ik moeilijk inschatten, graag laat ik iemand langs komen om alles door te bespreken en te beoordelen. De oprit willen we betegelt met nieuwe tegels, de materiaalkosten graag apart vermelden. We willen wat zwaardere stenen, voor een caravan die er komt te staan.

Oprit aanleggen

Oprit +- 36m2 afgraven zwarte grond, deze verspreiden in de achtertuin. Vullen met gebroken puin, banden, opvulzand en bestraten in enkele visgraat met waaltjes.

Partners

Partners van Casius