Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin op camping bestraten:

Tuin op camping bestraten

Graag willen we een prijsopgave van het bestraten met 50 x 50 cm betontegels van onze campingplaats. De plaats is 17.50 meter lang en 10.50 meter diep. Hier zal ongeveer de helft bestraat moeten worden. Hier hebben wij al een tekening van gemaakt. Er zal 1 groot gedeelte kunstgras worden en verder mag het worden betegeld.
Onze klant uit Ouwerkerk (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin op camping bestraten uit heel Nederland:

Tegels leggen op camping

Bij onze campingplek liggen kleine tegels. Deze willen wij laten verwijderen en afvoeren. Hierna dienen er grotere tegels gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. De tuin is goed te bereiken voor de vakman.

Tegels vervangen door gras

Ik wil in mijn tuin op de camping een groot deel van de tegels laten vervangen door gras, graag ook meteen de tegels afvoeren. Ook zou ik het zeer op prijs stellen dat er eerst gekeken wordt hoeveel grasrollen er nodig zijn. De klant wil deze in overleg met de vakman waarschijnlijk zelf kopen.

Tuinaanleg bij een chalet

Ik wil graag een tuin laten aanleggen bij mijn nieuwe kavel waar een chalet op staat. Kenmerken kavel: - 15 meter breed en 25 meter diep; - Gelegen op camping de schatberg te Sevenum ( Limburg Nederland); - Er staan een chalet op van 4.80 meter x 12.80 meter. Wensen tuin: - +/- 75 m2 tuintegels leggen. Aankoop tegels in overleg; - Gras leggen +/- 200 m2; - Looppad van entree naar betegelde stuk; - Parkeerplaats met grind op kavel realsieren. - Afkadering parkeerpkaats door middel van lage bossage realiseren. - Entreehekje van parkeervak naar de kavel toe In de bijlage een foto met impressie van hetgeen hierboven omschreven.. Bvd.

Tuin op camping draineren

Tuin op camping 10 x 15 meter inclusief caravan, halfzijdig (alleen nodig over de helft vd grond) drainage ingraven en ingraven overloopvat (al aanwezig) voor dompelpomp (ook al aanwezig)). Schatting totaal nodig 25 meter drainagepijp plus ingraven. Svp korte kostenindicatie uitsluitend per mail.

Tuin zomerklaar laten maken

De tuin zomerklaar maken. De tuin bevind zich op een camping. Graag daar waar nodig het snoeien van twee appel- en twee boompjes, beplanting, heggen en behandeling van het gazon.

Tuin op een camping renoveren

Renovatie bestaande tuin bij een stacaravan camping Zanderij. Verwijderen huidige bestrating, beplanting en schuurtje. Aanbrengen nieuwe erfscheiding, bestrating, beplanting. Plaatsen schuurtje, overkapping en elektra. Het gaat om ongeveer 120 m2. Dit moet bestraat worden.

Campingtuin betegelen

Ik heb een chalet op een camping gekocht. Het stuk grond is 10 meter bij 10 meter hier komt een chalet van 33 vierkante meter op, en een tuinhuis van 6 vierkante meter. Tevens gaat er nog een stukje af voor parkeerplek auto van 4 a 5 meter. De overblijvende tuin (50 m2) is nu met gras, dit wil ik graag laten betegelen, een stukje grind wellicht, wat planten en door middel van een stuk schutting of hoge planten. Graag eind maart uitvoeren.

Tuin laten bestraten

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van betontegels van 60 bij 40 cm en 40 bij 20 cm. De tegels dienen gelegd te worden bij een camping waar nu gras ligt. Eventueel dient er een gedeelte te worden afgegraven. De oppervlakte is 55 m2. Er is een foto beschikbaar.

Tamme Kastanje kappen

Ik wil een tamme Kastanje laten verwijderen. De Kastanje staat in mijn tuin op de camping tussen de caravans, dus de Kastanje kan niet vrij vallen en moet van boven afgeknot worden. De boom is ongeveer 15 meter hoog. Of er een kapvergunning nodig is voor het kappen is niet bekend. De eigenaar van de camping moet nog wel toestemming geven, maar dit zal geen probleem zijn.

Pergola van boomstammen in de tuin maken

Ik wil een vierkante pergola van boomstammen in mijn tuin op de camping. Ik wil het zo natuurlijk mogelijk houden, vandaar dat ik graag boomstammen wil gaan gebruiken. De boomstammen moeten nog geregeld worden door de vakman, eventueel in samenwerking met mijzelf.