Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en terrassen leggen met klinkers:

Oprit en terrassen leggen met klinkers

Oprit 60 m2 met moderne klinkers en puin onder oprit voor de auto, 2 terrassen voor en achtertuin. 12 m2 terras voortuin. 20 m2 terras achtertuin
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en terrassen leggen met klinkers uit heel Nederland:

Nieuwe tuin aanleggen

Aanleg tuin bij nieuwbouw woning. Grondwerk voor terrassen, oprit en beplanting wordt volledig voorbereid neergelegd vanuit bouwproject.

Tuinaanleg bij een nieuw huis

Ik ben een nieuwe woning aan het bouwen en de oplevering is april 2018. Hierna zal de tuin aangelegd moeten worden. Het is een lap grond van 60 meter diep en 25 meter breed. Er zal een oprit met grind gemaakt moeten worden en rondom de woning zal er ook grind komen. Verder moeten er 2 terrassen achter het huis gelegd worden, gras aangebracht, een haag geplaatst en beplanting. Er is een tekening aanwezig van de aan te leggen tuin.

Oprit bestraten, egaliseren tuin en terrassen leggen

Bestraten oprit, achtertuin egaliseren+ 2 x terras aanleggen.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Oprit bestraten en terrassen samenvoegen tot een groot terras

Graag een offerte om op onze oprit Stelcon platen te leggen waarschijnlijk 6 (8 tot 10 meter diep en breed circa 5 meter) hierop komen naast elkaar een auto en een camper te staan, het gedeelte van de camper wordt langer dan dat van de auto. Van 3 stukken hoger gelegen terras (moet ook hoger blijven) 1 terras maken met nieuwe of omgekeerde oude tegels 40 x 60 cm. Dat is in totaal circa 11 x 8 meter. Het betreft de achtertuin die van de weg af zeer goed bereikbaar is ook met grote auto, kraan en dergelijke.

Tuinaanleg bij een nieuwbouwhuis

60 cm omspitten vanwege verdichting onder gras en beplantingsvakken. Oprit 20 cm repac en 20 cm zand. Terrassen 20 cm uitgraven en 20 cm zand plaatsen. Combinatie van klinkers en keramische tegels (stelpost 45 euro) zie tekening, randen klinkers iets groter dan hier aangegeven. Bouwgrond onder gras 5 cm afvoeren en bij mesten met tuinaarde, beplantingsvakken bouwgrond afvoeren en tuinaarde plaatsen. Fietsenschuur van geïmpregneerd zwart gespoten rabatdelen, dak doorlopend tot aan huis en deur om voorkant af te sluiten ook in zwart horizontaal rabbat (anders dan op tekening). Erfafscheiding buren links beukenhaag 1. 8 meter zicht dicht. Links achterin berging en overkapping staan er al. Schutting achterburen,15 meter geïmpregneerd en zwart gespoten rabat 1.80 hoog. Hedera erfafscheiding rechterkant staat er al, aanvullen voor lage muurtje (eerste tot tweede krijsje (iets anders dan op tekening). Afscheiding rechts voorkant hekje 1.20 meter en beukenhaag 1 m (zodat je er niet door kan lopen dus flint dicht). Ingegraven berg trampoline. Nog geen beplanting anders dan beuken erfafscheiding.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten, afmetingen zijn 7.5 bij 5 meter. Het huis staat scheef ten opzichte van de straat, dus aan de ene kant iets korter dan de andere kant. We willen hetzelfde patroon houden. Het gat dus alleen om het ophogen (zand zou ik eventueel ook zelf kunnen regelen). Het is nu enkele centimeters ingeklonken en aan één zijkant zijn de bandjes scheef gedrukt. Afmetingen stenen zijn 5 x 15 cm. We willen zelf de stenen wel stapelen zodat direct met ophogen begonnen kan worden. Ik heb 1 foto bijgevoegd en kan er meerdere toesturen, indien nodig.

Buitentrap, enkele terrassen en oprit aanleggen

Ik wil graag voor een nieuwbouwwoning een offerte voor het aanleggen van een buitentrap, enkele terrassen en oprit.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Tweemaal terras (totaal oppervlakte circa 18 m2) en oprit (30 a 40 m2) oude bestrating afvoeren. Met name de oprit geeft wat grondwerk, want deze moet afgegraven worden. De grindtegels en het split moet afgegraven worden en geëgaliseerd met ophoogzand; oprit gedeeltelijke bestrating (30 a 40 m2) en bekleden met split (circa 20 m2). Zie uw reactie graag tegemoet.

Oprit, terrassen en gangetje straten

Wij willen: - Onze oprit laten herstraten (ongeveer 100 m2) met de Gamma betontegel Broadwey grey 60 x 60 x 4,7 cm; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Twee terrassen achter herstraten (ongeveer 40 m2) met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Gangetje van 990 cm breed langs huis laten herstraten (ongeveer 15 m2) eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. Ook met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4 cm.

Partners

Partners van Casius