Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Middelburg of directe omgeving.

561 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: rechte weg voor woonwijk bestraten, plaatsen stelconplaten, parkeerterrein bestraten nieuwbouw, dakterras aanleggen en dak verstevigen, terrastegels binnenplaats studentenhuisvesting, herbestraten parkeerplaatsen, onderheid terras aanleggen, oprijlaan aanleggen met klinkers, bestrating aanleggen, oprit bestraten naar garage en voordeur, terras vernieuwen, dakterras bouwen, dakterras bestraten, terrasbestrating leggen, sierbestrating van Waaltjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Middelburg:

Bestrating en borders aanleggen

In onze voortuin willen we graag nieuwe bestrating, met stenen plantenborder/afscheiding. Zie bijgevoegde foto voor een idee. Graag een indicatie voor prijzen

Voor- en achtertuin betegelen met grote tegels

Wij willen rond de zomer van 2018 onze voor- en achtertuin laten betegelen. We willen er grote tegels in maar hebben nog geen maat uitgekozen. We willen een afspraak maken met een stratenmaker om onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Oprit en terrassen leggen met klinkers

Oprit 60 m2 met moderne klinkers en puin onder oprit voor de auto, 2 terrassen voor en achtertuin. 12 m2 terras voortuin. 20 m2 terras achtertuin

Terras aanleggen met terrastegels

Een oppervlakte van 6 x 4 meter moet bestraat worden met 30 x 30 tegels, maar dit mogen ook tegels van 50 x 50 cm zijn. Het hoeven overigens geen nieuwe tegels te zijn. Aanwezige struiken (klein) graag verwijderen en afvoeren. En zand opbrengen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto op het terrein kwijt.

Brandgang bestraten

Graag wil ik een prijs voor het bestraten van onze brandgang inclusief het verwijderen van de oude bestrating. Onder de bestrating moet ook een waterafvoer met enkele afvoerputjes worden aangebracht. Lengte brandgang ongeveer 75 meter en 1 meter breed.

Voor- en achtertuin met bestrating aanleggen

Wij willen graag in de voor- en achtertuin bestrating laten leggen. Achtertuin: 159 m2 tegels (terras) Keramische tegels op beton + gevoegd (zoals je dat binnen ook doet) 91 m2 kunstgras Tuinhuis Voortuin: 52 m2 tegels (oprit) - beton + gevoegd 57 m2 grind 2x bloembakken Zie de tuintekening in de bijlage.

Tuin opnieuw bestraten

Graag zou ik mijn voor en achtertuin opnieuw willen laten betegelen. Dit iv.m. de huidige betegeling die slecht ligt waardoor er veel struikel val.

Tuin van nieuwe bestrating voorzien

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn tuin. Ongeveer 15 a 20 m2. Liefst met voegen.

Tuintegels laten leggen

Graag wil ik de prijs weten van wat het gaat kosten bij jullie om de achtertuin tegels te laten leggen. De tuin is ongeveer 52 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen.

Natuurtegels leggen in binnenstadstuin

Graag een offerte voor het leggen van tegels in een tuin van 41 m2. Liefst met natuurtegels. In de binnenstad (achtertuin) van Middelburg. De kleurstelling van de tegel moet grijs of blauw zijn. Of een betontegel, afhankelijk van de kosten. Plus weghalen van de oude (beton)tegels. Dat kunnen we eventueel ook zelf doen. Ophogen met wat stabilisatiezand. En een deel waar een boom gestaan heeft, moet de wortel nog worden uitgefreesd en een paar m2 worden geëgaliseerd.

Flagstones op het terras leggen

We willen ons tegelterras van 20 m2 vervangen door een flagstones terras van 30 m2.

Bestrating in de tuin aanbrengen

Het bestraten van mijn tuin. De afmetingen van mijn tuin zijn 11 meter diep en een breedte van 5,75 meter. Het betreft tussen de 30 á 35 m2 qua bestrating. Alle tegels zijn voordien verwijderd, er moet nog wel wat grond weg gegraven worden.

Beton voor verzakte ingang van de garage storten

De betonnen inrit van mijn garage is verzakt en beschadigd door het inrijden van mijn auto. Ik wil dit graag gerepareerd hebben met een soort beton waar mijn auto probleemloos overheen kan rijden zonder beschadiging ten gevolg. Het is een stukje van 1.00 x 1.5 meter dat vernieuwd moet worden.

Oprit opnieuw leggen

De oprit van 15 x 2,60 meter (40 m2) moet opnieuw gelegd worden. Deels met tegels die er nu al in liggen en deels met klinkers die reeds aanwezig zijn.

Oprit en terras bestraten

Ik wil graag de oprit van 10,2 meter bij 4 meter laten bestraten met tegels in wildverband en stenen van 6 centimeter. Het terras van 4,2 meter bij 4,6 meter moet ook gelegd worden met tegels van 60 bij 60 centimeter. Zand storten zal naar alle waarschijnlijkheid ook moeten gebeuren. Opsluitbanden worden ook zelf aangeschaft.

Travetin terras aanleggen

Aantrillen van de achtertuin (55m2) en leggen van Travertin terras op splitbed (22m2, split aanwezig, tegels nog niet). Eind van terras de tegelrij verlijmen op opsluitband.

Bestrating aanleggen

Aanleg bestrating 3.5 m2, grijze tegels van 20x30 cm en 8 bandjes. Zand aanwezig. Er zat voorheen een vijver en die is dicht gestort. Tegels en bandjes ook leveren.

Terras laten aanleggen met waalse klinkers

Er ligt momenteel een terras van ongeveer 20 m2. We willen het terras vergroten met 16 m2. De waalse klinkers hebben ze niet bij Karwei dus die moeten we ergens anders halen (waar we de andere ook vandaan hebben). Ook ligt er nu nog aarde en dat moet uitgegraven worden van de 16 m2.

Achtertuin bestraten

De achtertuin wil ik opnieuw bestraten. Tegels liggen ongelijk en moeten gedraaid worden, de onderkant moet bovenkant worden. Ongeveer 8 x 6 meter is de tuin, met uitzondering van border van 1 meter breed rondom, een bloembak en een tuinhuisje.

tuin aanleggen 40m2

Goedemiddag, ik zoek iemand die mijn tuin kan aanleggen. Het gaat alleen om het leggen en dat het strak er in ligt. Het zijn tegels van 80 bij 80 en 3cm dik chinees natuursteen. Ik zelf heb al een apparaat geregeld dat je met twee personen een tegel kan oppakken.soort: (zuigmachine) Zelf kan ik ook helpen, maar ik zit met een klein probleem en dat is dat de tegels al op woensdag 04-08-2010 gebracht worden, dus of het mogelijk is om woensdag al te beginnen met de tegels er in te leggen. Ik hoop dat iemand tijd kan vrij maken om mij te helpen om de tuin aan te leggen, geef maar een belletje. Gaat om ongeveer 40m2.

De achtertuin en voortuin moeten ...

De achtertuin en voortuin moeten bestraat worden. Het gaat om totaal 150 betontegels van 50x50 en een aantal meters stoepbanden. Wij helpen indien gewenst graag zelf mee. Er ligt al 30 jaar bestrating (niet verzakt) welke op witzand ligt en er kort voor het opnieuw bestraten pas uitgaat.

tuin opnieuw bestraten met aanwezige ...

tuin opnieuw bestraten met aanwezige tegels

Bij nieuwbouwwoning dient een ...

Bij nieuwbouwwoning dient een oprit/entree aan de voorzijde van een nieuwbouwwoning te worden aangelegd. Oppervlakte plm 7.00 m.x 4.50/5.00 m. Omdat ook de auto daar geparkeerd zal worden zal de bestrating in/op beton/cement gelegd dienen te worden. Het gaat om siertegels (bijv. Excluton) en opsluitbanden. Het gaat in principe alleen om de bestratingswerkzaamheden