Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegelpad langs woning:

Tegelpad langs woning

Er dient een tegelpad van keramische tegels van 60 x 60 cm langs de voor- en zijkant van de woning gelegd te worden. De lengte is 10 en de breedte 0,90 meter. De tegels zullen dus op maat gezaagd moeten worden. Belangrijk is dat de tegels vast liggen op een stevige ondergrond/cement. Ik zorg er voor dat de huidige grond verwijderd is.
Onze klant uit Kapelle (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelpad langs woning uit heel Nederland:

Bestrating van tegelpad

Tegelpad van keramische tegels 60x60 langs voor- en zijkant woning. Breedte 90 cm. Belangrijk is dat de tegels vast liggen op een stevige ondergrond/cement. Ik zorg er voor dat de huidige grond verwijderd is. De tegels moeten nog besteld worden.

Bestrating ophogen

Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor het ophogen van de bestrating bij onze huurwoning. Mijn vrouw loopt met een prothese en we willen het pad naar onze voordeur graag wat laten aanpassen, zodat ze gemakkelijk kan binnenstappen over de drempel van de voordeur. Achter de woning loopt er een tegelpad naar een klein terras. Zowel het pad als het terras liggen wat te laag en staan geregeld onder water. Dit is onveilig en willen we ook laten ophogen. Het gaat in alle gevallen om gewone stoeptegels. We laten de situatie hier graag even beoordelen en een offerte maken. Deze moet worden beoordeeld door een boekhouder inzake de WMO, omdat we wellicht een tegemoetkoming kunnen krijgen in de kosten. De klus zal daarom pas volgend jaar uitgevoerd kunnen worden. Het budget is voor dit jaar al besteed.

Tuin afgraven

In de achtertuin dient er een laag afgegraven te worden en afgevoerd. De tuin is 15 meter lang en 7 meter breed. Er zal een tegelpad tussen de woning en de schuur gelegd moeten worden. Het pad zal 15 meter lang worden en 1.20 meter breed. Hier dienen tegels van 60 bij 60 cm gebruikt te worden. De overige oppervlakte wil ik graag graszoden laten leggen. Wat voor ondergrond hier nodig is durf ik niet te zeggen. Het betreft een hoekwoning.

Metsel- en voegwerk aan traptreden

Aan de voorzijde van mijn woning bevindt zich een tegelpad met drie gemetselde traptreden naar het trottoir. Ik wil die traptreden graag laten opknappen. Ze moeten opnieuw worden gevoegd en indien nodig moeten er losse stenen worden vastgezet. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Tegelpad van grindtegels aanleggen

Mijn vriendin wil graag een tegelpad van grindtegels hebben in haar achtertuin, tussen de woning en de schuur. Het pad dient ongeveer 60 centimeter breed te worden en 8 meter lang. Waarschijnlijk dient dit gedeelte ook opgehoogd te worden.

Tegelpad aanleggen

Naast onze woning ligt een pad dat we graag opnieuw bestraat willen hebben. Er liggen op dit moment grindtegels, welke niet professioneel zijn gelegd. Het pad is 22 meter lang en 1.45 meter breed. Het pad loopt in een L vorm. We zouden graag 30 x 30 cm stoeptegels laten leggen. Deze mogen gebruikt zijn. De huidige tegels dienen afgevoerd te worden. Wat zouden de mogelijkheden en kosten zijn om ons pad te laten bestraten? Ik hoor graag van u.

Riool vervangen

Vervanging van de afvoer onder de woning van WC, bad en keuken. Ook het leidingwerk aan de buitenzijde van de woning, met ongeveer 15 meter graafwerkzaamheden onder tegelpad naar het hoofdriool, moet gedaan worden. Er dient verder een nieuwe ontstoppingsput te komen. In verband met het hoogteverschil/afschot is het de vraag of er door de fundering gewerkt kan worden met een flexibele slang of dat er onder de fundering door gewerkt moet worden.