Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating van tegelpad:

Bestrating van tegelpad

Tegelpad van keramische tegels 60x60 langs voor- en zijkant woning. Breedte 90 cm. Belangrijk is dat de tegels vast liggen op een stevige ondergrond/cement. Ik zorg er voor dat de huidige grond verwijderd is. De tegels moeten nog besteld worden.
Onze klant uit Kapelle (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating van tegelpad uit heel Nederland:

Achtertuin laten bestraten

Aanbrengen van bestrating in onze achtertuin. Inclusief drainage/hemelwaterafvoer (naar bestaande regenpijnafvoer). Inclusief verwijderen van een bestaand terras plus tegelpad en verwijderen van de begroeiing. De materialen en ontwerp in overleg. De tuin mag wel iets gezelliger worden. Het betreft een tuin van ongeveer 74 m2.

Voor- en achtertuin van bestrating voorzien

Voortuin; (20 m2) Ligt nu gras/onkruid, we willen grind met een tegelpad. Achtertuin; (35 m2) Wij willen graag nieuwe tegels laten leggen. De tegels die er nu liggen zijn lelijk en liggen niet helemaal recht en er komt veel onkruid tussen. Wij willen dan ook alles wat mogelijk is om het onkruid tegen te gaan (ook in de voortuin). De tegels is ongeveer 35 m2 rondom gras. Wij hebben nog geen tegels besteld, maar weten ongeveer wel wat we willen. 20 x 30 centimeter. Wij verwijderen zelf de oude tegels en in de voortuin het gras en de planten.

Bestrating ophogen

Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor het ophogen van de bestrating bij onze huurwoning. Mijn vrouw loopt met een prothese en we willen het pad naar onze voordeur graag wat laten aanpassen, zodat ze gemakkelijk kan binnenstappen over de drempel van de voordeur. Achter de woning loopt er een tegelpad naar een klein terras. Zowel het pad als het terras liggen wat te laag en staan geregeld onder water. Dit is onveilig en willen we ook laten ophogen. Het gaat in alle gevallen om gewone stoeptegels. We laten de situatie hier graag even beoordelen en een offerte maken. Deze moet worden beoordeeld door een boekhouder inzake de WMO, omdat we wellicht een tegemoetkoming kunnen krijgen in de kosten. De klus zal daarom pas volgend jaar uitgevoerd kunnen worden. Het budget is voor dit jaar al besteed.

Tuin en tuinpad ophogen en bestraten

Ik wil in onze achtertuin het tegelpad en het gras laten ophogen. De werkzaamheden bestaan uit onderstaande punten: -weg halen oude bestrating, beton tegels 60 x 40 cm en straat tegels 30 x 30 cm, tussen huis en schuur alsmede achter de schuur -ophogen van bestrating met zand -levering zand door aannemer -aantrillen van het zand, trilmachine inclusief -opnieuw leggen van de bestrating in gelijk profiel zoals dat er nu ligt -loswoelen van bestaande grasmat -ophogen van gras -ophogen van de border naast pad tussen huis en schuur -levering grond door aannemer -leggen van graszoden, exclusief de border -levering gras zoden door aannemer -netjes en schoon opleveren van het werk -ongeveer 20 a 25 m² tegelpad, ongeveer 10 m² gras en ongeveer 4 m² border Ik stel voor dat er iemand langs komt voor het maken van een kostenopgave. Uitvoering werk ongeveer eind april begin mei Graag telefonisch contact zodat we een afspraak kunnen maken.

Tuinpad ophogen

Tussen ons huis en de schuur en voor de schuur ligt een tegelpad (beton tegels 50 bij 50 en 60 bij 40) dit willen wij laten ophogen. Dat wil zeggen, het weghalen bestaande bestrating, ongeveer 10 tot 15 cm opvullen met zand en vervolgens bestrating weer leggen In totaal aantal m² schat ik in op 25 tot 30 m². Er moet ook wat tuinaarde opgehoogd worden, dat gaat om 20 cm hoog en 30-35 m2.

Tegelpad en parkeerplaats aanleggen

Ik wil graag mijn voortuin/oprit laten bestraten. De afmeting van de tuin is 6,0 meter bij 10 meter. De gewenste bestrating: Dik formaat 7x21x8cm antraciet. Onder de tegels willen we graag een mat hebben die het onkruid tegengaat. Op de tegels worden twee auto's naast elkaar geplaatst als parkeerruimte. Graag offerte per mail.

Tuinrenovatie: voortuin opknappen

In de voortuin dient de beplanting en de bestrating verwijderd te worden. Daarna wil ik grind laten storten en een tegelpad aan laten leggen. De tuin is ongeveer 5.5 meter breed en 3 meter diep.

Hele voortuin leeg laten halen en bestraten

Onze makkelijk te bereiken voortuin leeghalen inclusief een boomstronk met een doorsnee van ongeveer 60 cm. Vervolgens de gehele voortuin bestraten. De totale oppervlakte inclusief het huidige tegelpad is 24 m2. Nieuwe bestrating in overleg met de vakman aanschaffen.

Palissade en bestrating in de tuin aanbrengen

In voortuin palissade aanbrengen, 2 halve cirkels straten en tegelpad opnieuw straten. Zand en materialen zijn aanwezig. De totale tuin is 5 bij 7 meter.

Bestraten achtertuin

Het leeghalen en opnieuw bestraten van de achtertuin. Dus verwijderen van oude tegelpad en egaliseren, daarna opnieuw volledig bestraten met het liefste betontegels 40 x 40 cm, eventueel ander type bestrating bespreekbaar. Het gaat in totaal om 75 m2. Werk is volledig aan vakman incl. tegels en materiaal levering.