Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Kapelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Kapelle heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Kapelle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Kapelle of directe omgeving.

76 klanten uit Kapelle bevelen een bij Casius in Kapelle aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Kapelle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, dakterras aanleggen, bestrating paden, oprit en terras vervangen, vlonder en steigers aanleggen op een eiland, tegels leggen, betegelen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Kapelle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kapelle:

Tegelpad langs woning

Er dient een tegelpad van keramische tegels van 60 x 60 cm langs de voor- en zijkant van de woning gelegd te worden. De lengte is 10 en de breedte 0,90 meter. De tegels zullen dus op maat gezaagd moeten worden. Belangrijk is dat de tegels vast liggen op een stevige ondergrond/cement. Ik zorg er voor dat de huidige grond verwijderd is.

Bestrating van tegelpad

Tegelpad van keramische tegels 60x60 langs voor- en zijkant woning. Breedte 90 cm. Belangrijk is dat de tegels vast liggen op een stevige ondergrond/cement. Ik zorg er voor dat de huidige grond verwijderd is. De tegels moeten nog besteld worden.

Patio opnieuw laten bestraten

De patio van 4 bij 5 meter willen wij opnieuw bestraten, omdat de tegels die er nu 2,5 jaar liggen bijna allemaal kaal zijn geworden. De huidige tegels van 50 bij 50 cm moeten eruit en nieuwe erin. De tegels liggen op een zandbed. Wat gaat ons dit kosten? De tegels schaffen we zelf aan.

Mijn achtertuin moet worden aangelegd, ...

Mijn achtertuin moet worden aangelegd, liefst veel (sier)bestrating, maar niet alles. Er ligt nu een terras voor de achtergevel, waarop ik wil verder borduren, dus dit moet niet weg. Misschien een combinatie met rode klinkers en een stukje gras. De voortuin moet voorzien worden van mooie tegels en/of grind. Het betreft nieuwbouw, dus alles ligt nog braak. Graag eens een offerte, ik heb geen idee waar ik aan moet denken en wat de mogelijkheden zijn. Ik prefereer een persoonlijk gesprek thuis. In de ochtend komen kijken is het handigst.