Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor twee tuinen straten:

Twee tuinen straten

We hebben een leuke klus: 2 tuinen bestraten. Beide tuinen zijn uitgegraven en er ligt al zand in. Wie zou deze klus kunnen/willen doen binnen deze maand? Graag ontvangen we een offerte tuin 1 hoekwoning 56m2 tuin 2 bij de buren 72 m2 met vriendelijke groet
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee tuinen straten uit heel Nederland:

Schuttingen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van aantal schuttingen. Het gaat om hout-beton schuttingen. Antraciet beton met redelijk standaard houten schermen er in. 2 schuttingen hebben een lengte van 10,8 meter en een van 12,95 meter. Dan is er nog een vierde schutting met een lengte van 8 meter (deze staat een paar straten verder). Alle schuttingen zijn zonder poort. Voor de montage zal alles bouwklaar liggen en alle schuttingen kunnen gemonteerd worden tussen 2 muren, van het huis af door de tuin naar de schuurmuur. Alle tuinen zijn bereikbaar via brandgang en dit met maximale lengte van 15 meter vanaf de straat. Ik zou graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor alle schuttingen apart geteld en een offerte van alle schuttingen bij elkaar.

Voor- en achtertuin straten

Ik wil graag mijn voortuin en achtertuin laten bestraten. Het gaat om twee tuinen, samen ongeveer 60 m2. Straatwerk voor- en achtertuin.

Herbestraten

Oprit van circa 32 m² herbestraten. De gemeente heeft in de bouwmeesterbuurt alle straten opgehoogd, waardoor de tuinen/opritten nu lager liggen. Alle stenen zijn er al uitgehaald en liggen netjes gestapeld in de straat kleine vierkante stenen 12x12x6. De gemeente heeft 3 kub zand geleverd. Nu moet alles weer netjes geegaliseerd worden en bestraat.