Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Goes of directe omgeving.

318 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Goes:

Oprit aanleggen

Betreft de aanleg van een oprit (circa 80m2) bij een vrijstaande nieuwbouwwoning. Tevens dient er in de achtertuin nog looppaden en terras te worden aangelegd. Werkzaamheden voor oprit dienen half maart 2019 te worden uitgevoerd. De oprit is dan uitgegraven en voorzien van gebroken puin + zand. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 80 m²

Terras in de tuin bestraten en aanleggen

We willen onze tuin laten bestraten. Hij is 12 meter diep en 5,40 meter breed. In het midden willen wij 2 plantenbakken van 1,5 x 2 meter. Door dat het 2 terrassen worden met in het midden de plantenbakken moet er 1 terras een lichte beton tegel krijgen en 1 terras een donkere betontegel. De tegels zullen 60 bij 40 cm of 50 bij 50 cm worden.

Achtertuin bestraten met eigen materiaal

De achtertuin bestraten. Betreft een tuin van 60 m2. Ik zal zelf de materialen kopen.

Gecoate betontegels in tuin leggen + schutting plaatsen

Terras is 8 x 6 meter en moet betegeld worden met gecoate betontegels van 60 x 60 cm. Voorwerk doen wij zelf en daarnaast moet er aan de rechterzijde een schuttingen geplaatst worden bestaande uit 4 x 180 cm. de Materialen graag in overleg.

Twee tuinen straten

We hebben een leuke klus: 2 tuinen bestraten. Beide tuinen zijn uitgegraven en er ligt al zand in. Wie zou deze klus kunnen/willen doen binnen deze maand? Graag ontvangen we een offerte tuin 1 hoekwoning 56m2 tuin 2 bij de buren 72 m2 met vriendelijke groet

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras laten aanleggen in de achtertuin, met gecoate antraciet betontegels van 60 x 60 cm. Het betreft een terras van vijf bij zeven tegels, plus een aansluitend paadje (van dezelfde tegels) met een lengte van vijf tegels. Tegels en opsluitband zijn in bestelling bij Praxis, let op dat een zijde van het terras (een zijde van 4.20 meter) geen opsluitband nodig heeft, die komt tegen de betonrand van de schutting aan te liggen. Er moet nog afgegraven worden, de grond die hierbij vrijkomt hoeft niet afgevoerd te worden. Er moet zand gestort worden wat geëgaliseerd moet worden. Het zand zou u kunnen leveren. Vanaf 2 augustus zou ik graag de werkzaamheden laten uitvoeren.

Terras aanleggen in de achtertuin

De klus betreft het aanleggen van een terras van 80 m2 in de achtertuin. Wij verwijderen zelf de huidige bestrating en beplanting. Graag laten wij een deel van de oude grond afgraven, daarna ophogen, egaliseren, worteldoek plaatsen en tegels leggen. I.v.m. afloop van de grond zal de grond dieper de tuin in steeds meer opgehoogd moeten worden. Grens van terras ligt dus hoger dan de rest van de tuin. Insluiting door bijv. L-profielen. Tevens aanleggen tuinverlichting. Transformator plus ondergrondse buitenkabels richting circa 8 lichtpunten en op 2 plaatsen stopcontacten. Voor type betegeling zie bijlage als voorbeeld. Betreft een motief waarbij vier betontegels van (onder voorbehoud) 50 x 50 cm in een vierkant gelegd worden en worden omringd door twee rijen klinkers van 20 x 5 cm. Zie tevens bijlage met globale schets van vorm van het terras. L-vorm door bijkeuken, met één vlak van 10 x 6 meter en één vlak van 5 x 4 meter (totaal 80 m2). Loopt tot aan stippellijn bij notenboom. Vrijstaande tuinhuis op tekening zal na aanleg terras door onszelf worden geplaatst. Dient uiterlijk in de derde week van juni uitgevoerd te worden.

Tegels in de tuin laten leggen

Mijn tuin loopt richting mijn huis af en dit wil ik graag verholpen hebben. De bestrating heb ik er al uitgehaald, 12 bij 4 meter, en tevens heb ik al een stuk afgegraven. Er zal wat grond moeten worden afgevoerd denk ik en er moet natuurlijk zand komen op het afgegraven gedeelte. Daarnaast zou ik graag 4 houten schuttingsdelen met eventueel betonnen palen laten plaatsen. De voortuin mag ook opnieuw gelegd worden. Dit is ongeveer 4 meter bij 5 meter. In de achtertuin wil ik graag de oude waaltjes die in de tuin lagen gewoon gebruiken in combinatie met gewone stoeptegels. De vootuin wil ik geheel in waaltjes. Ik heb hiervoor een ontwerp gemaakt, echter hoor ik graag u mening hierover. Er is een foto beschikbaar.

Nieuwe sierbestrating aanleggen

Ik wil graag nieuwe sierbestrating laten aanleggen. Het gaat om ongeveer 42 m² met natuurstenen tegels van 60 x 60 x 2,7 cm, die hier inmiddels door Gamma zijn afgeleverd. Ik heb zelf de oude siersteentjes al uitgegraven en gesorteerd en wil die graag laten afvoeren. Er moet ook een conifeer van ongeveer 4,5 meter worden verwijderd en afgevoerd, alsmede een border met kleine beplanting. Er moet nog een flinke hoeveelheid zand worden geleverd en gestort, om de tuin wat op te hogen. Ik ontvang graag een offerte.

Terras en oprit aanleggen met sierbestrating

Het laten lagen van sierbestrating terras en oprit. Terras 18 m2 Oprit 20 m2 Nieuwbouw

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag nieuwe bestrating aanbrengen in de achtertuin (thans kleine sierstenen) en vervangen te worden door tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast dient de achtertuin te worden opgehoogd/geëgaliseerd en waterpas te worden gemaakt. Ook dient een boom verwijderd te worden. De bestaande sierstenen dienen te worden verwijderd. Het gaat om een tuin van ongeveer 42 m2.

Tegels op het terras leggen

Een terras van 40 m² leggen. Het is voor op een dakterras, boven een parkeergarage. De tegels moeten met een liftje of iets dergelijks naar het dakterras gebracht worden, dat is 1.5 meter hoogte. Het zijn tegels van 60 x 60 cm en 2 cm dik. Er hoeven er maar een paar gezaagd te worden. De oude tegels zullen we zelf verwijderen.

Terrastegels leggen

Om 39 m² terrastegels van 60 X 60 te leggen. Niet gemetseld. Betonnen ondervloer.

Terras vergroten

Ik wil in mijn achtertuin mijn terras zo'n 10 m² vergroten. Stenen heb ik al wel, maar het stuk moet nog wel verder geprepareerd worden. Zand is dus ook nog niet aanwezig. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Terras en pad renoveren

Het pad van ongeveer 30 meter lang en 1 meter breed en terras van 6 bij 3 meter dient te worden opgehoogd. Daarna dienen de oude tegels terug gelegd te worden. In de achtertuin komt er een geheel nieuw terras van 4 bij 4 meter. De tegels hiervoor dient de vakman te leveren.

Bestraten met bestrating van de achtertuin

Er dienen 3 bomen van 2 meter hoog met een diameter van 20 cm verwijderd worden. Tevens wil ik een aantal rozenstruiken laten verwijderen. Hierna dient er bestraat te worden. Er is ongeveer 25 m2 al bestraat en dat dient opnieuw gedaan te worden. Het gedeelte wat nog niet bestraat is, is ongeveer 20 m2.

Oprit bestraten

Oprit opnieuw bestraten, het oppervlak is ongeveer 75 m².

Tuin laten bestraten

Graag zou ik mijn tuin van 20 m² willen laten bestraten. Hiervoor dient er het een en ander aan zand te worden bijgestort. Tegels kunnen in overleg met de vakman worden aangeschaft.

Parkeerplaats bestraten

Parkeerplaats van ongeveer 4 bij 3 meter

Tuinrenovatie: tuin compleet renoveren

Het betreft het tegelen van de gehele tuin, ongeveer 65 m2. Op dit moment is de helft betegeld en is ongeveer 20 m2 nu gras. Dit dient te worden uitgegraven en ook betegeld. De tegels dienen te worden hergebruikt en aangevuld met nieuwe tegels. Dit zijn antraciet betonnen tegels van 50 x 50 cm.

Composiet terras

Omschrijving: Het plaatsen van een vlonderterras van composiet om zwembad + het maken van een kast voor de pomp en filter van het zwembad. Het gaat om ongeveer 30 m2. Vlonders zijn aanwezig.

Tegels leggen

Aanleg tuin terras van ongeveer 85 m2. Tuin is ongeveer 170 m2. Tegels koop ik zelf. Er liggen nu ook tegels. Moet er ook uitgehaald worden, afhankelijk van de prijs.

Natuursteen wildverband leggen

30 m2 natuursteen in wildverband leggen. Tegels in overleg, eventueel leveren of we leveren we ze zelf. Het gaat om de voortuin die direct aan de straat ligt. Bewerken/afgraven. Leggen en afwerken. Uitvoering waarschijnlijk in maart.

Ik wil mijn bestaande bestrating (cobble ...

Ik wil mijn bestaande bestrating (cobble stones) gedeeltelijk vervangen door grote "natuursteen" tegels. Het gaat om ca 70 m2 dat vervangen moet worden. Daarnaast overweeg ik ook nog het ophogen van de bestrating van mijn oprit en het pad naast de garage, totaal ca 50 m2. Daar wil ik de vrijkomende cobble stones dan weer voor gebruiken. Evt ook leveren tegels.

Het aanleggen van bestrating rondom onze ...

Het aanleggen van bestrating rondom onze nieuwe woning. Het gaat om: 1. Klinkers voor een parkeerterrein; ongeveer 50 m2 rechthoekig 2. klinkerterras aan de achterzijde van de woning + pad langs de woning; ongeveer 60 m2 3. Halve cirkel terras achterin de tuin van klinkers ; ongeveer 30m2 4. Pad van klinkers aan de voorzijde van de woning naar de voordeur; ongeveer 18m2