Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Burgh Haamstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Burgh Haamstede heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Burgh Haamstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Burgh Haamstede of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Burgh Haamstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Burgh Haamstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Burgh Haamstede:

Terras bij een chalet leggen

Graag willen wij ongeveer 50 m2 als terras bij ons nieuwe chalet laten bestraten. Daarnaast nog ongeveer 15m2 onder een nog te plaatsen schuurtje en nog twee paadjes van terras naar schuur en van ingang campingplaats naar terras. Graag offerte voor zwarte/ donker grijze betontegels van 60x60, bandjes en zand. Kunnen wij een all-in tarief voor en arbeid en materiaal ontvangen? Geplande maand voor uitvoeren van de werkzaamheden: februari 2020. Er zal waarschijnlijk wel het een en ander geëgaliseerd moeten worden.

Houten terras leggen

Ik wil graag een houten terras van 35 vierkante meter laten realiseren. Is een nieuwbouw woning dus zal maar een paar tegels moeten worden verwijderd.

Sierbestrating leggen bij zomerhuis

Wij zoeken naar een voordelige optie om rondom ons zomerhuis bestrating te leggen, ongeveer 60 m2 Mag grijs maar mag ook kleur. Ik zal een foto van ons huisje bijvoegen.

Oprit met split aanleggen

Aantrillen huidige zand, circa 70 m2 grindplaten leggen en vullen met split, aftrillen.

Opnieuw bestraten van terrassen

Ik heb twee terrassen met grindtegels. Eén van ongeveer 30 m2 En één van ongeveer 15 m2. Deze wil ik laten herbestraten. Ik heb (nog) geen vervangend materiaal. Ik ben op zoek naar de leg kosten hiervan.

Terras leggen voor een chalet

Bij ons chalet is nu gras aanwezig. Hier zouden wij graag een terras laten leggen van 10 bij 3 meter groot. De tegels van 60 bij 60 cm zullen wij zelf verzorgen, het zand dient de vakman mee te offreren.

Tuin laten bestraten

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van betontegels van 60 bij 40 cm en 40 bij 20 cm. De tegels dienen gelegd te worden bij een camping waar nu gras ligt. Eventueel dient er een gedeelte te worden afgegraven. De oppervlakte is 55 m2. Er is een foto beschikbaar.

Terras aanleggen bij de stacaravan

Voor stacaravan terras van 24 m2 en looppad (lengte 12m) met halve meter verbreden. Gaat in totaal om 112 betontegels van 50 x 50 cm (moet nog aangekocht worden). Opsluitbanden aanwezig. Zand moet nog gestort worden.

Terras met 60x60 tegels opnieuw aanleggen

We hebben nu een terras van 40 m2. De huidige tegels halen wij er zelf uit. De nieuwe tegels van 60 x 60 cm en het (voeg) zand zijn in bestelling. Wij zouden graag een offerte willen voor het vergroten en het opnieuw leggen van het terras. Het nieuwe terras wordt dan 55 vierkante meter.

Herbestraten achtertuin

Herbestraten van plusminus 60 m2 tuin ; plusminus 15 m2 in tegels de rest globaal in cirkelvormen met steentjes van 5 x 15 cm. De steentjes heb ik en worden door mij uitgehaald. De tegels moeten nog besteld worden.

Klus 1:terraswerk: grindtegels 50x50 ...

Klus 1:terraswerk: grindtegels 50x50 vervangen door terrastegels 40x60 cm, licht egaliseren, zand bewerken met mortel om mieren(nesten) geen kans te geven, opp. terras 5,5 m bij 3 m, grindtegels afvoeren. Kllus 2: het maken van een parkeerplaatsje in tuin, opp. 2m bij 4m., 10/12 cm aarde afgraven, het leggen van ca. 35 grastegels 40x60x10 cm. werk te Burgh Haamstede

Tuinterras aanleggen. Siertegels 60 x 60 ...

Tuinterras aanleggen. Siertegels 60 x 60 cm. Afmeting: ongeveer 30 - 32 vierkante meter

het gaat om een voortuintje aansluitend ...

het gaat om een voortuintje aansluitend aan een terras van 3.5x3.5 meter - uitgraven en afvoeren graszoden - aanbrengen van opsluitbandjes oid en worteldoek en kunststof grindonderplaten - aanbrengen van grind - evt. aanbrengen van rondje bestrating waarin beeld geplaatst kan worden - evt. aanbrengen van elektriciteit naar dit beeld