Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zeeland.

124 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zeeland:

zaterdag 11 juli 2020

Tuintegels leggen

Tegels leggen ipv de houten vlonders, deze worden weg gehaald. Denk dat er ca. 8 cm zand moet worden opgevoerd. Voor het zwembad tegels egaliseren. Ter indicatie zwembad is 5 mtr. doorsnede/diameter. Zie foto's.
zondag 28 juni 2020

Sierbestrating aanleggen in de achtertuin

Tuinterras bestrating 3,6 x 3,6 m1 (vierkant) met donker grijze beton-tegels 60 x 60 cm en sluitbandjes aan 2 zijden. Extra zand nodig om het huidige terras op te hogen 3,6m x 3,6m x +/- 15 cm. Bestaande tegels worden door mij weggehaald. Locatie Park de Tong Bruinisse.
zaterdag 13 juni 2020

Bestrating leggen

Leggen van bestrating in de voortuin. Vierkant van ongeveer 3 op 3 meter. Betonstenen van 20 op 30cm. Boordstenen moeten ook gelegd worden langs 2 zijden. Stenen, ophoogzand en boordstenen aanwezig vlak naast aan te leggen plek.
zondag 7 juni 2020

12 m2 bestrating

12 m2 bestrating t.b.v. een jacuzzi in de achtertuin. Vanuit de straat bereikbaar
woensdag 3 juni 2020

Terras aanleggen

Ik wil mijn tuinkamer keramische tegels als terras (15m2) aanleggen, kunstgras in de tuin en beetje bestrating in de tuin met oude tegels etc.
vrijdag 29 mei 2020

Oprit en terras bestraten

Vooraleerst wil ik weten of u binnen mijn postcode gebied werkzaam bent. Daarna zal ik een gespecificeerde opdracht aan u doen toekomen. De oprit is ongeveer 20 m bij 2.5 breed. Het terras is 20 m2. Werkmateriaal kan via de oprit naar de tuin/ terras.
vrijdag 29 mei 2020

Bestrating stadstuin

Wij willen de stadstuin opnieuw bestraten, de tegels die er nu liggen, haal ik er zelf uit. Nieuwe tegels heb ik al op het oog. Er liggen nu tegels 50/50, het gaat om 30m2.
zondag 17 mei 2020

Sierbestrating aanleggen voortuin

Bij mijn dochter in de sierbestrating aanleggen. 60x60 tegels zwart in cement gelegd. Tegels zijn al uitgezocht. Op dit moment ligt er een klinkerbestrating, het is de bedoeling dat deze eerst wordt verwijdert. Vervolgens ophogen en nieuwe tegels leggen. Ik zorg zelf dat er een container staat en dat het afgevoerd wordt. Afmeting +/- 6x 3.5 meter
vrijdag 15 mei 2020

Aanleggen oprit

Ik zou graag een oprit willen laten aanleggen van ongeveer 33 m2 (ongeveer 10.7 x 3) bij een nieuwbouwhuis. Er ligt momenteel niks, gewone grond. Het moet nog worden geëgaliseerd met zand. We twijfelen nog of er beton of kiezelstenen moeten komen. Goed bereikbaar vanaf de straatkant.
maandag 11 mei 2020

Sierbestrating leggen

Sierbestrating rondom de vrijstaande nieuwbouw woning. Op de oprit ligt momenteel al een gebroken puin onderlaag en er is ook al een zandbed voor de overige bestrating (wat nog een beetje opgehoogd moet worden). Totale oppervlakte sierbestrating (60 x 60 x 5 zwart grijs beton terrastegel) = 128 m2
zaterdag 25 april 2020

Tuin 30 m² bestraten

Voortuin bestraten bestrating aanwezig ophoogzand ook graag advies over uitgraven 30 m ²
zondag 19 april 2020

Keramische tegels leggen

Het laten leggen van keramische tegels 60/60 van 2 cm dik op stabilisé in de achtertuin. Nieuwe tegels schaf ik zelf aan. Oppervlakte niet bekend.
vrijdag 17 april 2020

Een achtertuin voorzien van bestating

Ik zoek een stratenmaker die mijn volledige achtertuin kan voorzien van bestrating. Er zijn al een aantal tegels aanwezig. Ik bespreek graag met vakman om wat er voor mij mogelijk is.
woensdag 1 april 2020

Fietsenstalling met beugels realiseren

Wij, de VvE, willen graag nabij de opgang naar het gebouw een fietsenstalling (niet overdekt) laten realiseren voor 5 fietsen. Hiertoe dient een stukje grond te worden uitgegraven (plm 25 cm) van circa 10 m2, en vervolgens te worden opgevuld met zand en met betontegels te worden bestraat en opsluitbanden. Graag overleg over de te gebruiken fietsbeugels. We denken aan halfronde beugels. Wij willen een keuze tussen RSV en gegalvaniseerd beugels. Rond eind juni zouden we willen beginnen. Gebouw is nu nog in aanbouw.
zaterdag 28 maart 2020

Tuinbestrating

Ik wil mijn achtertuin opnieuw betegelen. Ongeveer 30 vierkante meter.
zaterdag 8 februari 2020

Aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen

Beste , Dit is de situatieschets. Chalet 1000 x 377 cm. Afmeting tuinhuisje: 212 x 238 fundering maken voor het tuinhuisje grijze tegels liggen hier al gedeeltelijk (modificeren) en verlengen. >Naar + 259 x 209 Het gehele tuinhuisje met de grijze tegels of grindtegels die er al liggen. Hoeveel bandjes heb je hiervoor nodig? Terras wordt 400 x 300 (12 m2) Tegel 50*50 (4 dik) mbi GeoColour 3.0 Tops Meteor White Grey. Hoeveel zand 25 of 25 zandbed, Welke bandjes hoogte (lengtes weet ik wel) 2 vlonders deze zijn ca. 90 breed De ene voorzijde het chalet 6,20*0,90 En die erop aansluitend 4,00*0,90 Tegels als fundering de grindtegels (grind onderzijde)< dus andersom. Zie bijlage A2+A1 hoe de tegels geplaatst moeten worden. Tussen de vlonders komt beplanting (grassen) En langs de zijkanten vh chalet een rij tegels voor het zemen vd ramen. De vlonders moeten iets aflopen om water kwijt te raken! De rest is split : dit verzorg ik zelf en gras aan de buitenrand. Misschien moeten we mogelijk afspreken als ik een akkoord geef op je prijs! Om alles in goede banen te leiden. Ik wil 4 m3 zand bestellen is dat voldoende. Verneem graag van je!
donderdag 6 februari 2020

Tuin opnieuw bestraten

We hebben ongeveer 60m2 aan tuin wat opnieuw bestraat moet worden. Een deel ervan willen we met rubberen tegels ivm speelhoek voor ons kind. De rest nieuw. Er is niks aanwezig enkel de bestrating die er nog in ligt en ook verwijdert moet worden.
zondag 17 november 2019

Bestrating paden en terras aanleggen

Bestrating rondom nieuwe seniorenwoning, paden, terras en carport , is in totaal 80 m2 . Is klaar om te beginnen.
maandag 21 oktober 2019

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik ben opzoek naar iemand voor het laten leggen van 40 m2 tuintegels. Zouden de kosten voor het verwijderen van de huidige tegels apart op de offerte vermeld kunnen worden? Het zand laat ik graag door de vakman regelen, maar de tegels regel ik zelf. Er is een achterom aanwezig.
maandag 7 oktober 2019

Oprit aanleggen

Ik wil graag 150 m2 bestrating laten aanleggen waar nu gras ligt. Ben nog in de oriëntatiefase dus wil graag worden geadviseerd door de vakman.
donderdag 3 oktober 2019

Terras bij een chalet leggen

Graag willen wij ongeveer 50 m2 als terras bij ons nieuwe chalet laten bestraten. Daarnaast nog ongeveer 15m2 onder een nog te plaatsen schuurtje en nog twee paadjes van terras naar schuur en van ingang campingplaats naar terras. Graag offerte voor zwarte/ donker grijze betontegels van 60x60, bandjes en zand. Kunnen wij een all-in tarief voor en arbeid en materiaal ontvangen? Geplande maand voor uitvoeren van de werkzaamheden: februari 2020. Er zal waarschijnlijk wel het een en ander geëgaliseerd moeten worden.
woensdag 2 oktober 2019

Bestrating oprit en terras

Laten leggen van 170 m2 bestrating, oprit, richting voordeur en terras. Conform middelkeuze stenen.
vrijdag 30 augustus 2019

Betontegels in stabilise leggen

Ong 80 m2 betontegels in de stabilise leggen. Ik wil het nog 1x doen en dan moet het ook blijven liggen. Uitgraven doe ik waarschijnlijk zelf. Betontegels zullen er waarschijnlijk al zijn. Zelf ben ik ter plaatse voor alle hand en spandiensten. Sjouwen slijpen enz.
vrijdag 30 augustus 2019

Kaseien terras aanleggen

Ik wil graag een kaseien terras aan laten leggen. Momenteel ligt er gras en klinkers. Ik wil de grond graag uit laten graven en daarna af laten voeren. Het gaat om 60 m2.
maandag 12 augustus 2019

Oprit opnieuw bestraten

Oprit opnieuw bestraten en oude bestrating afvoeren. De nieuwe tegels hebben wij nog niet aangeschaft, dit doen we in overleg met de vakman, Oprit is 65 m2