Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zeist of directe omgeving.

1051 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zeist:

Oprit van gebakken klinkers voorzien

Ik wil de oprit voorzien van gebakken klinkers. Dit gaat om circa 72 m2 oprit gedeeld met onze buren. Om te kunnen vergelijken graag uitgaan om twee derde gebakken klinkers van 85 mm dikte en de rest een grotere 60 x 60 tegel. Het geheel moet goed stevig liggen en niet verschuiven en verzakken doordat er auto's op rijden.

Vlonders leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor onze nieuwbouwwoning aan het water willen wij graag 2 vlonders van maximaal 2,5 meter diep bij 5 meter breed laten plaatsen van composiet hout. De ene vlonder moet een simpele rechte versie zijn waar de kinderen in het water kunnen en een bootje aan kunnen leggen. De tweede vlonder moet meer een zitplek worden om te loungen en is het verlengstuk van de tuin waar wij het meeste zullen verblijven. Deze vlonder zal ook een trappetje moeten krijgen zodat deze eenvoudig bereikbaar is. De tuin is goed toegankelijk.

Tuin opnieuw bestraten

In de tuin mogen de oude tegels verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens opnieuw bestraat worden met tegels van 60 x 60 cm. Materialen mogen door de vakman geleverd worden. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 4 m2.

Oprit en voorzijde woning bestraten

Voor een nieuwbouw woning in Zeist de bestrating aan de voorzijde en oprit aanleggen, volledig. Inclusief levering van materialen zoals (breek) zand en 5 of 7-duims klinkers evenals werkzaamheden zoals afgraven, bezanden, breekzand, leggen, opsluiten et cetera. Het gaat om functionele maar mooie bestrating, in overleg. Totale oppervlak ongeveer 45 m2.

Pad en terras van bestrating voorzien

Wij willen graag een bestraat pad van ongeveer 20 meter x 1 meter in onze tuin en +- 24 m2 terras. We hebben reeds een terras in de tuin en zouden ook graag achter eenzelfde terras willen hebben. Graag ontvangen wij hier een offerte voor. Foto van het huidige terras is bijgevoegd.

Achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin ( 5,5 x 11,5 meter) opnieuw laten bestraten met getrommelde Koppelstones in wildverband, hiervoor moet de oude bestrating van 40 x 60 cm tegels en een stuk gras van 9 m2 verwijderd en afgevoerd worden. Ik wil een antraciet grijze palissander gazon band langs de randen plaatsen

Terras met fundering laten aanleggen

In de achtertuin een terras aan laten aanleggen met tegels (aanschaf in overleg met vakman). Momenteel is er sprake van zandgrond, met daaroverheen circa 50 cm aarde. Het terras moet ongeveer 4 x 4 meter worden. Ik denk dat het gefundeerd moet worden, maar weet dat niet zeker.

Bestrating buitenshuis laten aanbrengen

Welke tegels wenst u te plaatsen? Keramische tegels. Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? 60 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil keramische tegels laten plaatsen over een oppervlak van 60 m2. Momenteel liggen er op een 2-tal terrassen [50 en 10 m2] Chinees hardstenen tegels. Ondergrond is geel zand. De terrassen zijn met een minigraver bereikbaar. Afvoer materialen [zand en Chinese tegels] verzorgt de stratenmaker. Het ligt in de bedoeling dat wij de te plaatsen keramische tegels zelf aanschaffen [grotere keuze mogelijkheid]. De aanschaf vindt plaats nadat we tot overeenstemming voor de aanleg zijn gekomen. U heeft dus invloed op de grootte van de tegels. Het idee gaat uit naar tegels groter dan 80 x 80 x 2 cm. Plaatsing nadat de vorst weg is [eind maart]. De installateur [U dus] levert de bijbehorende producten [Drainagemortel, Puinbaan, lijm et cetera].

Tegelwerken buitenshuis

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen bij ons nieuwbouwhuis in Zeist een aantal terrassen aanleggen (in totaal ca 60m2), bij voorkeur met natuurstenen tegels. Die kunnen we zelf aanschaffen, of kunnen door de stratenmaker geleverd worden. De werkzaamheden gaan mid/eind maart plaatsvinden, na oplevering van het huis. We zijn op zoek naar een ervaren vakman en een eerste (ruwe) prijsinschatting voor het bestraten van dit oppervlak, met gebruik van natuurstenen tegels van 60x60 cm.

Tuin betegelen

Ik wil graag de tuin laten betegelen.

Terras in achtertuin opnieuw leggen

Ik wil graag een terras laten aanbrengen. Het terras wordt 5,40 meter breed en 4,20 meter diep. Nu ligt er een terras van 5 bij 3 van grindtegels (60/40). Het terras ligt hobbelig, is hier en daar verzakt en zal moeten worden opgehoogd. De uitbreiding betreft een deel lage beplanting weghalen en een strookje gras. Het betreft op dat deel kleigrond. De aanschaf van de tegels loopt via Gamma. Het gaat hier om keramische tegels van 60/60. Bijvoorbeeld de Keramische tegel Solid stone concrete grey 60x60x2 cm. De levering van de tegels mag bij de offerte meegenomen worden, inclusief scherp zand en dergelijke. De tegels worden tegen een schuifwand gelegd. In deze wand zitten twee ontluchtingskleppen die lager liggen dan de betegeling. Hiervoor moet ook een oplossing bedacht worden.

Voor- en achtertuin bestraten

Wij hebben een voortuin van ongeveer 8 vierkante meter en een achtertuin van ongeveer 24 vierkante meter. Beide tuinen zit zand en onkruid in. We zijn pas verhuisd. Wij hebben twee kleine kinderen en willen een kindvriendelijk tuin aanleggen. Graag met tegels of rubberen tegels en wat gras. Ons budget is helaas niet groot. Indien mogelijk als 't kan zouden wel heel graag in 3 of 4 termijnen kunnen afbetalen mocht dit kunnen heel graag. Voor de achtertuin zie foto.

Voor- en achtertuin egaliseren en betegelen

Wij willen onze voortuin van 15 m² en achtertuin van 53 m² helemaal laten betegelen met grote antraciet betontegels van 60 x 60 cm. Er ligt nu aarde en we hebben al opvulzand gekocht. De tegels worden op 24 mei afgeleverd. We zoeken nu een bedrijf dat de tuin met het zand kan egaliseren en de tegels netjes en strak kan plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestrating verwijderen en opnieuw bestraten met abbeystones in halfsteensverband. Betreft ongeveer 36 m2. Er liggen nu 30 bij 30 en 30 bij 60 cm, deze wil ik graag laten verwijderen.

Vervangen bestrating achtertuin

In de huidige tuin liggen stoeptegels van 30 x 30 centimeter die ik wil vervangen door keramische tegels van 60 x 60 centimeter. Wellicht moet er een klein beetje zand bij en opnieuw bestraten met de genoemde tegels. De oppervlakte is 26 m2.

Voortuin bestraten met terrastegels

Bestaande beplanting reeds verwijderd en geel zand aangebracht. Zand moet alleen nog worden geëgaliseerd. We zoeken iemand die de terrastegels in de voortuin kan bestraten. Het betreft een terras van 13 vierkante meter en er komen tegels van 60 x 60 cm te liggen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bestraten van de achtertuin

Huidig gazon vervangen door straatwerk: - afvoeren bestaand gazon, is reeds verwijderd. - ondergrond egaliseren / ophogen inclusief afvoeren overtollige grond en inclusief aanleveren ophoogzand. - straten 10 m² met steentjes 10 bij 10 cm of betontegels van 30 bij 30 cm. Ook als optie meenemen in offerte: verwijderen helft gazon, inclusief straten 10 m².

Verbreden van de oprit met betontegels

Het verbreden van de bestaande oprit/inrit met 1 rij tegels, (rood beton) daartoe: 1. Sloop gemetselde hekpaal (120 x 85 x 60 centimeter) 2. Herbestraten 2 rijen tegels (11 meter) en aan één kant een rij er tegen aanleggen. Uw offerte graag inclusief zand en 23 rode betontegels van 50 bij 50 cm. Graag aangeven wanneer het werk kan worden uitgevoerd.

Terras van tuintegels aanleggen

We willen graag op het bestaande terras nieuwe tegels leggen, 6,40 x 3,20 meter. Hierbij ook een afstapje met stootborden, 2 zijden, 2,4 en 6,4 meter en 20 cm hoog. Tevens een pad van 7 tegels (met tussenruimte) in de voortuin. Dit betreft natuurstenen tegels van 80 x 80 cm. Tevens terras van 4,20 x 2,40 meter. Tegels van 60 x 60 cm. De hele tuin wordt afgegraven en voorzien van zand en aangetrild. Daarna kunnen de tegels gelegd. Indien mogelijk ook de tuinranden installeren.

Voortuin laten betegelen

Mijn tuin is 3.24 x 2.80 meter. Hier wil ik graag tegels laten leggen. De tegels heb ik en er ligt ook zand in. Daarnaast mogelijk alleen nog een rand aanbrengen van kleine stenen. De kleine stenen heb ik nog niet.

Tegelrand langs gevel aanleggen

Graag zou ik een tegelrand van 4 rode trottoir tegels lang en 16 rode tegels breed langs de voorgevel willen laten aanleggen. Er moeten 3 flagstones verplaatst worden en er moet een stukje grond ontdaan worden van bamboewortels. Ook een klein conifeer bolletje eruit. In de achtertuin zijn 8 trottoirtegels verzakt en die wil ik graag opgehoogd hebben. In de achtertuin ook een kleine smalle border 5 cm uitgraven, vulzand erin en aan de ene kant 5 rode trottoirtegels er in leggen en het andere deel langs de schutting niet betegelen. Daar doe ik zelf een laag cacaodoppen op.

Bestrating leggen in een deel van de tuin

Graag een offerte voor het gedeeltelijk bestraten van een tuin met mooie grote zwarte tegels en eventueel kunstgras. Tuin is 5 meter breed en 15 diep inclusief schuur. Tuin hoeft voor nu niet bijzonder mooi te zijn maar praktisch.

Bestrating voortuin

Ik wil een deel van de voortuin als parkeerplaats gaan gebruiken. Het gaat om 10,5 m2. De bestrating mag bestaan uit grindtegels maar een goedkoper alternatief mag ook. Het werk omvat: het afvoeren van zwarte grond, het verwijderen van een boomstronk, het opbrengen van wit zand en het bestraten met tegels. Ik wil graag één prijs dus inclusief de tegels.

Aanleg terras betontegels

Graag offerte voor het aanleggen van een terras met betonnen tegels. Oppervlakte 16 vierkante meter. Tegels zijn 60 bij 60 cm, 2 cm dik. Zand en tegels verzorg ik zelf. Uitvoering in de maand augustus.

Nieuw deel bestrating leggen

Er moet een klein stukje tussen de auto en het witte pad, zie foto, bestraat worden. De stenen zijn er al maar er moet wel voldoende zand geleverd worden. Gaat om een kleine 2 m2. Er moet een motor op kunnen staan zonder dat die verzakt. Graag aanbieden via de email.