Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating leggen:

Bestrating leggen

De oude bestrating in de achtertuin gaan wij zelf verwijderd. Hierna zal er niet echt opgehoogd moeten worden en nieuwe nieuwe tegels gelegd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 en er is een achterom aanwezig.
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating leggen uit heel Nederland:

Bestrating rond het zwembad aanbrengen

De werkzaamheden betreffen het leggen van tegels rondom een opzetzwembad. Oppervlakte ongeveer 60 à 65 m2.

Sierbestrating aan laten leggen

Het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een tuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Graag ontvang ik van u een offerte voor het aanleggen. De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30x20x6 Marilleva van MBI

Dak van de stacaravan vernieuwen

Het laten leggen van nieuwe bestrating. Wij zouden we zelf voor kunnen zorgen om de oude bestrating er zelf uit te halen. De tuin moet voor ongeveer 30m2 bestraat worden.

Terrassen ophogen en opnieuw leggen

Ik wil graag twee terrassen op laten hogen, is circa 60 m2 totaal. Bestrating aanwezig (betontegels), daarnaast zal er (naar schatting) 2 kuub zand geleverd moeten worden. De werkzaamheden zijn inclusief voorwerk waarbij de oude bestrating eruit gehaald moet worden, zand gestort en vervolgens de oude bestrating weer plaatsen.

Bestrating in de tuin aan laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze tuin 10 x 6 meter kan bestraten met 60 x 60 cm tegels, een stukje gras kan aanleggen en een border aan de zijkant voor wat plantjes. Ook een kleine overkapping van de schuur zodat de barbecue droog blijft staan.

Bestrating leggen

Na het plaatsen van een schuur moet er straat worden. Behoorlijk ophoging nodig. Een deel van de tegels is aanwezig

Tuintegels leggen

Ik wil graag natuurstenen tuintegels in mijn tuin aan laten leggen, waarbij ik de tegels zelf (nog) niet heb gekocht. Op dit moment ligt de huidige bestrating, alsmede een perkje met aarde en begroeiing, nog in de tuin.

Bestrating rondom het huis leggen

Aanleggen van 155 m2 bestrating waarvan 122 m2 betonnen klinkers rondom het huis (oprit en 1 meter brede strook rondom het huis). De rest is 33 m2 zijn grotere tegels 60 x 60 cm onder de overkapping. Het is allemaal goed toegankelijk, betreft een nieuwbouwwoning.

Sierbestrating in verband laten leggen

Bestraten van 72 m2 in een bijna lege tuin. Ze moeten in verband gelegd worden, half om half. Graag een offerte met materiaal en een zonder. Gaat om 55 vierkante nieuwe bestrating in dit geval. Tuin is goed toegankelijk, is een hoekhuis.

Bestrating aan laten brengen

Het leggen van 300 tegels van 60 x 60 cm en 24 trottoir banden van 100 x 20 x 6 cm. Het gaat om ongeveer 110 m2. Zand is geplaatst en alle materialen zijn op de locatie aanwezig. Het betreft een hoekwoning en de tuin is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius