Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit van grind:

Oprit van grind

Heer/mevrouw, Graag willen wij bij ons woning een oprit hebben van grindplaten met daarop grind. Het gaat om een stuk van ca. 3m breed en ca. 12m lang en dan nog een stuk van ca. 8m breed en 3m lang. Deze 2 stukken zitten aan elkaar vast. Alvast bedankt voor uw reactie. Groeten, Familie Streng
Onze klant uit Vreeland (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit van grind uit heel Nederland:

Terrassen aanleggen

Graag vragen wij een offerte aan voor het aanleggen van terrassen en een oprit (betreft een nieuwbouw woning). Het gaat om de volgende activiteiten: •Aanleg hoofdterras. Afmetingen: 9 x 3, totale oppervlakte: 27m2, welke we graag willen laten betegelen met de volgende 60x60 tegel: -keramiek-rilievo-marron-60x60x18cm •Aanleg zijterras. Afmetingen: 4,8 x 2,4. Total oppervlakte: 11,52m2, welke we graag willen laten betegelen met dezelfde tegel als hoofdterras. •Aanleg oprit + border. Totale afmetingen 9,4 x 3,7 waarvan 5 x 0,5 border. Totale oppervlakte 32,28m2 waarvan 2,5m2 border. Voor de oprit willen we gebruiken maken van grind/split in de volgende kleur (ander goedkoper merk mag ook):. -split. Nl/grind-split/castle-grind Materiaal + kleur borderafscheiding in overleg. Graag ontvangen we uw reactie. Mvg, Stefan Wortel

Voortuin oprit uitbreiden / afweging oude oprit ophalen

We zouden graag offerte ontvangen voor uitbreiden van onze huidige klinker oprit. Deze willen we uitbreiden met ongeveer 15 m2 met ook wellicht straatklinkers weer? Is mede afhankelijk van de prijs en of gebruikte klinkers wellicht een optie zijn? Ook willen we graag prijs indicatie voor ophalen (zijn wat verzakt) van huidige klinkers op oprit ongeveer 17m2. Voor stuk oprit wat we erbij willen moet er grond worden afgegraven en afgevoerd en zal er uiteraard weer zand in moeten en beton bandjes er langs. De Bielsen voer ik zelf af eerst en in midden van tuin grind en betonbanden haal ik ook zelf weg evenals de nog aanwezige struiken. Ik zie uw offerte met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, W. De Zwart

Oprit aanleggen

Aanleggen oprit. Inclusief verwijderen van grind (voorwerk). Vervolgens ophogen en aanleggen met 'Abbeystones' (of een soortgelijke steen). Bij elkaar ongeveer 60 m2.

Oprit en aangrenzende voortuin

Bij de oprit ligt nu een schelpachtig grind wat nog nauwelijks zichtbaar is. In de aangrenzende voortuin ligt er grind, want wij zelf laten verwijderen. Al het groen dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Er zal wellicht een laag afgegraven moeten worden en afgevoerd. Hierna moet er zand gestort worden voor het ophogen en tegels geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 groot.

Oprit aanleggen naar kavels

Aanleggen oprit naar twee kavels door weiland, grondsoort (zee)kleigrond. breedte 3.80 meter, lengte circa 100 meter (afgerond 400 m2). Gebruikers: twee huishoudens, waarvan één een bed&breakfast wil exploiteren. Verschillende steensoorten te offreren: klinkers, kasseien, grind en split. Tenzij een steensoort in dit project wordt afgeraden. Advies: ophoogzand en opsluitbanden aan te raden? Locatie is hoek Bovenmolenweg en Onderweg in Pijnacker.

Gedeelte voortuin egaliseren

Een gedeelte van de voortuin moet geëgaliseerd worden nadat ik zelf de buxussen eruit gehaald heb. Het zal gaan om een gedeelte van ongeveer 25 m2. Hierna zal er een oprit met grind gemaakt moeten worden.

Nieuwbouwtuin afgraven

Graag prijsopgave voor het afgraven van: 45 m2 achtertuin, met afvoer grond en aanvoer zand (tbv tegelwerk. 95 m2 oprit, met afvoer grond en aanvoer van puin/zand tbv grind.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mij oprit / voortuin bestraat willen hebben met tegel type: 'Excluton Abbeystones' grijs/zwart (formaat bijvoorbeeld 20 x 30 x 6 cm of 30 x 40 x 6 cm) (zodat ik er 2 auto's op kan parkeren) Verder moet het oppervlakte schoon worden gemaakt voor leggen van de tegels, dit bestaat uit afvoeren oude grond / grind wat er nu ligt. Het gaat om 2 stukken: 1. Bestraten van voortuin van ongeveer 50 m2 2. Bestraten van achtertuin kleine patio van ongeveer 15 m2

Oprit aanleggen

Wij zijn benieuwd naar de kosten van een oprit aanleggen. Momenteel is het een zandpad er lag ooit grind, maar die is ver te zoeken. Het aantal m2 bedraagd ongeveer 75 m2 wat bestraat moet worden. De oprit loopt van de straat tot aan de garage. Maar willen deze voor het woonhuis iets breder hebben voor een mogelijke 2e auto ernaast. De klinkers dienen bestand te zijn voor auto's. Separaat wil ik graag een prijs ontvangen voor het maken van borders.

Oprit voorzien van grind

Bestraatte oprit van +/-45 m2 + deel tuin +/- 15m2 vervangen door strakke oprit met grindmatten en grind. Graag contact per e-mail.

Partners

Partners van Casius