Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Vleuten of directe omgeving.

623 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, tuin terras leggen en deels inrichten, terras + oprit nieuwbouw aanleggen, oprit/voortuin bestraten, voor- en achtertuintje bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vleuten:

2 opritten betegelen en een pad naar de voordeur maken

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 2 parkeer opritten in de voortuin, met grote tegels. Voor beide opritten komt dit neer op 15 m2. Verder moet het pad van de stoep naar de voordeur gedaan worden in dezelfde tegels. Dit is ongeveer 15m2. Naast de opritten moet er splitmatten en split aangebracht worden. Misschien gaat het ook om het deels afgraven en ophogen met zand.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De achtertuin is 60 m2 en bereikbaar via achterom. Ik kan zelf zorg dragen voor het afgraven van de tuin, maar graag wel zelf een zandbed aanleggen. Ik zal een foto uploaden van ons gewenste beeld. Onze tuin heeft dezelfde vorm als de foto.

Oprit bestraten

Oprit van 90 m2 bestraten met klinkers + uitgraven en zand storten. Nieuwbouw. Graag specificeren: - kosten uitgraven en zand storten - kosten klinkers - kosten arbeid leggen

Oprit bestrating uitbreiden

Ik wil graag 3 of 4 m2 aan de bestaande oprit toevoegen (om mijn fietsen op te plaatsen). Mijn voorkeur gaat uit naar een funderingsdiepte van 30 cm in verband met het (deels) overheen rijden met de auto. Ik heb vul zand nodig (ongeveer 1,2 m3) en een stratenmaker die het wil doen en een opgave voor het afgraven en afvoeren van de grond. De oprit bestaat uit waaltjes die in een patroon van 4 stuks bij elkaar telkens 90 graden gedraaid zijn.

Houten terras door steen vervangen

Wat nu een houten terras van 20 m2 is moet een stenen terras van 30 m2 worden met een muurtje eromheen. Dit wil ik graag laten realiseren. Het muurtje moet opgemetseld worden.

Terras vergroten

Ik zoek een partij voor het leggen van een een terras en looppas rondom een stacaravan. Er ligt een tegelpad en een klein terras van grijze standaard tegels 40 x 60 cm. Het terras moet vergoot worden. Daarnaast moet er een een klein stuk van 3 bij 2 meter betegeld worden ter behoefte van een schuurtje. De camping en caravan zijn goed bereikbaar.

Oprit betegelen

Momenteel is maar de helft van onze oprit betegeld met betontegels. We willen deze helemaal laten betegelen, dat gaat om ongeveer 21 m². We willen de klus eerst even laten bekijken. Daarna ontvangen wij graag uw advies en een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Bestrating van de tuin en oprit vervangen en uitbreiden

Wij willen diverse bestrating laten vervangen bij onze vrijstaande woning. Het gaat om de tuin en de oprit, waar de bestrating vervangen moet worden. Ook is er in de achtertuin een stukje gras dat we graag laten vervangen door tegels. De totale oppervlakte is ongeveer 250 m² en we willen er 200 m² tegelwerk laten leggen. Op het terras willen we tegels van 60 x 60 cm en op de overige delen tegels van 20 x 30 cm. We willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen we graag uw prijsopgave met daarin separaat een aanbieding voor de nieuwe tegels.

Tuin betegelen

De tuin is 6,4 bij 5 meter graag willen we dit laten betegelen. Het moet wel eerst geëgaliseerd worden.

Voortuin opnieuw bestraten

Onze voortuin van 15 m2 is voor 50% bestraat met klinkers. Deze klinkers kunnen eruit en gedeeltelijk hergebruikt worden, gecombineerd met 60x60 tegels. Grond eruit, aanvullen met zand en de bestrating verzorgen. Ik heb een foto van zoals het is en een foto zoals moet gaan worden.

Bestraten met stenen

Ik heb stenen uitgezocht van 20 x 30 x 4 cm. Nog niet besteld. Het gaat om 20 m2 leggen en 4 m2 graszoden. En ongeveer 11 m betonband. Kunt u dit voor ons doen en de stenen dan voegen (tegen mieren en onkruid) en eventueel. Voegmortel, zand, aarde en gras leveren? En wanneer zou u kunnen beginnen? Graag ontvangen we een inschatting van de kosten. Alvast bedankt!

Bestratingswerk bij nieuwbouw

In oktober krijg ik mijn huis opgeleverd. Dan moeten er een aantal bestratingswerkzaamheden plaats vinden. De oppervlakte is als volgt: - Oprit 8555*5000=42,775 m2 - Terras 6635*3525=23,39 m2 - Pad 8400*1200= 10,08 m2 - Achterplaats 7165*3525=25,25 m2 Totaal= 101,5 m2 De oprit graag beklinkerd met gebakken klinkers, terras van 60*60 cm tegels antraciet. Het pad en achterplaats afhankelijk van prijs klinkers of tegels. Het geheel moet nog opvulzand/puin/opsluitbanden krijgen en uiteraard de klinkers en tegels. ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Verzakte tuinbestrating ophogen

De bestrating aan de waterkant is verzakt. We willen de tuin graag laten ophogen en opnieuw laten bestraten. Het gaat om ongeveer 3.5 x 6 meter dat nu verzakt is. Het geheel is ongeveer 50 m2. Ook wil ik graag aan de randen aan de waterkant van de tuin opsluitbanden laten plaatsen.

Terras aan laten leggen

15 m3 terras

Betontegels in de tuin laten leggen

Het betreft het leggen van grijze betontegels in de tuin, circa 12m2. Geen patroon, een rechthoek. Daarnaast een kleine schutting om de kliko's te verbergen.

Oprit van een nieuwe woning straten

Het gaat om een oprit van 90 m2 bestraten met 90 m2 H-klinkers a 8 cm dik en 64 meter aan opsluitbanden. De toplaag dient nog afgegraven te worden, aangevuld met geel zand en afgetrild te worden. De klinkers en dopsluitbanden kunnen wij aanleveren. Periode februari 2017.

Terrastegels leggen

Wij willen ons terras na 20 jaar opknappen. De oude tegels en dergelijke halen wij er zelf uit. Daarna willen wij een terras met de goedkoopste betontegels strak tegen elkaar gelegd. Wij verwachten dat u ook het zand hiervoor meeneemt. Het terras is ongeveer 21 m2 in de vorm van een halve cirkel. Wij willen de tegels graag diagonaal gelegd hebben.

Composiet vlonder terrassen aanleggen

Twee composiet vlonderterrassen aanleggen. Afmetingen van de terrassen zijn 4*6m en 3*4m. Het mag geplaatst worden op bestaande bestrating. Daarnaast het opnieuw bestraten van +/- 100m2 bestrating (combinatie van gebakken klinkers en chinees hardsteen van 60*60cm..

Bestrating aanleggen en voegen

Ik wil graag bestrating aan laten leggen op ongeveer 50 m2. Het gaat hierbij om het leggen van 60 bij 60 cm tegels, inclusief eventueel voegwerk. De tuin is al leeg en het zand is reeds gestort.

Voortuin voorzien van nieuwe tegels

Ik wil graag de voortuin laten betegelen met tegels van 30 x 30 centimeter. De voortuin is ongeveer 4 x 5 meter groot.

Bestraten rondom het huis

Bestrating en bakken maken in de tuin: - oppervlakte bestrating: 40 m2. De tegels zijn aanwezig. Het zand nog niet. - bestaand terras 10 cm ophogen. Afmetingen 4.50 x 3.60 meter. De tegels van 20x20 & 30x30 cm zijn aanwezig. - nieuw terras 5 x 2.50 meter bestraten. Eerst 10-15 cm ophogen met wit zand. Tegels van 60x40 cm zijn aanwezig. - grind terras van 3 x 4 meter aanleggen. Grijs grind & split ondergrond meenemen in uw prijs. - opbouwen betonnen bak langs het huis om niveauverschil van 0,50 meter tussen het huis en de oprit op te vangen. Lengte 8 meter, breedte 0.50 meter, hoogte 0.50-0.70 meter Deels de materialen mee aanbieden.

Tuinterrras en pad betegelen

Ik wil graag een terras laten egaliseren, bestraten en een pad laten aanleggen met plantenbakken. De gewenste tegel is 50 x 50 cm, beton tegels met banden. het grote terras zal 5.70 bij 4 meter worden en het pad 4 bij 2 meter.

Oprit aanleggen bij nieuwbouwhuis

Ik ontvang graag een offerte voor het aanleggen van een oprit en een terras bij een nieuwbouwwoning. Wij zullen eind november de woning betrekken en daarvoor wil ik graag dat de werkzaamheden uitgevoerd zijn. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 en het gaat om een 2 onder 1 kap woning.

Bestrating in voor- en achtertuin ophogen

Bestrating tuin achter en voor, zo'n 50 m2, ophogen

Oprit bestraten bij een nieuwbouwwoning

Het bestraten van de oprit van een nieuwbouw woning in Vleuten. Oppervlakte 53 m2. Geschikt voor de plaatsing van een auto op de oprit. De grond is nog niet eerder bestraat geweest, er ligt alleen zand. De kleur grijs/antraciet. Graag het verschil in prijs aangeven tussen Waaltjes (in vlinderpatroon) en betontegels.