Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Vinkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Vinkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Vinkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Vinkeveen of directe omgeving.

149 klanten uit Vinkeveen bevelen een bij Casius in Vinkeveen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Vinkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: sierbestrating leggen over tuin 200m2, terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, bestrating voor- en achtertuin, dakterras realiseren, terras op de 1e verdieping vervangen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, tuin en oprit bestraten, sierbestrating leggen, een volledige achtertuin voorzien van nieuwe bestrating, herbestraten achtertuin, het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond, bestrating in tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Vinkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vinkeveen:

Oprit grind plaatsen

Graag willen we onze huidige oprit verbreden. Deel is nu soort van bestraat, deel is nu nog gras. We willen graag grijs grind zoals de buren hebben. Totaal circa 66 m2 Kunt u ons een offerte en planning sturen. Ik heb nu nog even geen idee of er eerst wat uitgehaald moet worden, of dat er iets geplaatst moet worden, daarom zou ik het fijn vinden als er een vakman langs komt om de situatie na te kijken.

Oprit ophogen

Ik zoek iemand voor het ophogen vlakken van de oprit. Is ongeveer 25 m2.

Sierbestrating leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van 50 m2 terras met keramische tegel 60 x 60 cm en 3 cm dik op stabilisatie zand inclusief voegen. Daarnaast moet er een opstap/afstap aan de woningzijde over een lengte van 5 meter gemaakt worden.

Voortuin bestraten

De voortuin is circa 45 m2 en ligt nu vol met grind en klinkers. Dit wil ik laten verwijderen en wegvoeren en nieuwe grote tegels laten plaatsen. De huidige bestrating is verzakt, dus wellicht is het mogelijk om er direct zand overheen te gooien en nieuwe bestrating erop te leggen. De tuin is goed te bereiken.

Composiet planken leggen op balkon terras

Het balkon terras van ons appartement wil ik laten voorzien van brede composiet planken. Het balkon terras is beton welke is afgedekt met dakbedekking. Er is een goot voor de afwatering , dus hier moet ook rekening mee worden gehouden. Er komt een zware Parasol op en een tuinset met stoelen. Het moet dus een goed vastgelegd en geluiddempend ( composiet ) terras worden. Zodanig gelegd dat niet de dakbedekking beschadigd kan worden. Het hoeft dus niet geëgaliseerd te worden. Ik denk wel dat er voldoende "regels" benodigd zijn om de planken op te bevestigen. Dat laat ik even aan uw expertise over.

Betonnen tegels leggen

Betonnen tegels (100x100x4) leggen voor =/- 50 m2, inclusief uigraven en afvoeren van grond, gronddoek en zand.

Terras aanleggen op woonboot

Het gaat om een woonboot met twee terrasdelen waarbij de ondergrond beton (12 cm dik) is. Er heeft hier al een tegelvloer op gelegen die is er vanaf gehaald waardoor de betonnen ondergrond bobbelig is. Wij willen graag het buitenterras van 9 m2 laten betegelen zonder risico op scheuren door beton krimp/uitzet. Ik wil weten of dit op te lossen is door de tegels niet te verlijmen maar bv een profiel aan te brengen en hier de tegels los op te leggen. Qua materialen zitten wij te denken aan Spaanse/Portugese/Turkse buitentegels. Staan open voor advies.

Bestrating ophogen

Ophogen terras bestrating totaal 2x ca. 45 m2. Dus in totaal circa 90 m2. Ze moeten ongeveer 2 a 3 cm opgehoogd worden en strak getrokken. Betontegels die er al liggen hebben de maat 50 x 50 cm. Zand regel ik zelf. Terrassen zijn goed toegankelijk.

Steiger van Bankirai hout bouwen

Er staat een steiger, waar een stuk aangebouwd moet worden. Het gaat om een nieuwe steiger van 5.50 breed x 4.80 rechterkant x 3.10 linkerkant. Wij willen Bankirai hardhout planken en hardhout balken gebruiken.

Achtertuin betegelen

Op 30 maart willen wij graag een achtertuin van ongeveer 45 m2 laten betegelen met tegels van 60 bij 60 cm. Het gaat om het leggen, het zand en de tegels zijn al aanwezig.

Terras creëren in de achtertuin

Wij willen in de achtertuin een terras creëren van ongeveer 17 meter breed en ongeveer 3 meter lang. Vanaf het terras een looppad van ongeveer 1,20 meter breed en ongeveer 8 meter lang, langs de schuur. Voor de schuur een bestrating van 3,5 meter breed en 9 meter lang. We willen dit realiseren met keramische tegels van (waarschijnlijk ) 60 x 60 x 4,7 cm. Deze tegels hebben wij nog niet aangeschaft maar wij weten welke wij willen. Alles moet flink worden opgehoogd en geëgaliseerd. Voor de ophoging ligt bouwafval ter plekke. Dit zal aangevuld moeten worden met zand (deels aanwezig). De tuin is goed te bereiken van buitenaf via een pad.

Nieuwe tegels in achtertuin

Ik wil graag nieuwe tegels in de achtertuin laten leggen. Betreft ongeveer 40 m2. Oude tegels graag verwijderen. Graag met zand ophogen (ongeveer 4 m3). Ik wil graag betontegels van 60 bij 60 cm laten leggen.

Bestrating vervangen door grote tegels

Wij hebben een oprit en pad naar de voordeur met ongeveer 55 m² klinkerbestrating. De huidige stenen liggen los op de onderliggende betonplaat die onderheid is. Wij willen die bestrating laten vervangen door grote tegels in de kleur donker terracotta. Die tegels moeten worden vastgelegd op de ondergrond. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Onderheid terras vergroten

Op dit moment heb ik een onderheid terras. Echter, ik wil dit vergroten waardoor voor dit extra stuk ook onderheid moet worden om te voorkomen dat het verzakt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 x 3 meter. Het bestaande terras waarop het moet aansluiten is een soort betonplaat.

Nieuwe bestrating aanleggen

De tegels van 60 bij 40 cm in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast dienen er nog 5 bielzen en 4 coniferen verwijderd te worden en ook afgevoerd. De nieuwe bestrating dient in groot wildverband gelegd te worden.

Voortuin bestraten met nieuwe tegels

De voortuin bestraten met nieuwe tegels en de oude bestrating ook eerst verwijderen. Er moet een boom verwijderd worden van ongeveer 4 meter hoog, inclusief wortel. Vervolgens ophogen en bestraten met nieuwe tegels. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 6.5 meter lang. Graag advies over welke tegels aan te schaffen.

Ongeveer 160 m2 betontegels neer leggen ...

Ongeveer 160 m2 betontegels neer leggen op een pad en terras. Betontegels formaat 60x60. Recht toe recht aangeleggen, dus weinig snijwerk. Ondergrond is reeds voorbewerkt en er ligt stabilisatie zand. Tegels zijn dan ook op het werk aanwezig. Eigenlijk is alles klaar, zijn dus per direct op zoek naar een stratenmmaker.

De volgende werkzaamheden moeten ...

De volgende werkzaamheden moeten gebeuren voor de tuin: 1ste terras vergroten met 2 rijen tegels a 15 tegels per rij, de houten border vervangen door betonnen paaltjes, ongeveer 7 a 8 meter. Een nieuw 2e terras moet aangelegd worden. Dit zal ongeveer 3 bij 3 meter worden. Als laatste een gangpad van de schuur naar de poort, ongeveer 2 meter breed en 5 meter lang. Ik verzorg zelf vooraslnog de materialen.

Terras op eerste etage (dakterras) ...

Terras op eerste etage (dakterras) liggen nu houten planken, deze wegnemen en dakdeel van bitumen voorzien en lekvrijmaken. Vervolgens hout er weer opleggen.

Het terras (±7 x 2.20mtr) is slecht ...

Het terras (±7 x 2.20mtr) is slecht onderheid, hierdoor wordt het huis omlaag getrokken. Ik wil de verzakking via de meest economische oplossing stabiliseren: 1. het terras 'loskoppelen' van het huis 2. het terras extra onderheien 3. het terras/serre geheel slopen.

2 balkons die opgevuld en glad gemaakt ...

2 balkons die opgevuld en glad gemaakt moeten worden

Een onderheid terras moet op nieuw ...

Een onderheid terras moet op nieuw bestraat worden Liefst met natuursteen of met sierbestrating.