Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gedeelde oprit herbestraten:

Gedeelde oprit herbestraten

Samen met de buren wil ik de gedeelde oprit opnieuw bestraten. Hergebruik van de stenen die we zelf verwijderen en stapelen. Eventueel willen we een lichtenlijn (zon energie) op de scheiding van de gedeelde oprit. Vraag: Er staan twee kleine bomen op de oprit die verwijderd moeten worden. Kan dat meegenomen of moeten we daarvoor een ander bedrijf inschakelen?
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelde oprit herbestraten uit heel Nederland:

Oprit, voortuin en een kleine gedeelde tuin herstraten

De oprit en de voortuin dienen te worden bestraat. Eerst zal de oude bestrating en de beplanting verwijderd moeten worden en afgevoerd. Daarna wil ik de oprit van 10 bij 10 meter laten bestraten met klinkers. De voortuin van 20 m2 en een looppad van 10 m2 dient te worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm.

gedeelde oprit

het gaat om een gedeelde oprit, het linkergedeelte gaat naar een carport en is al voorzien van een puinlaag en gele zand, het rechtergedeelte gaat achterom en moet het gewicht van een vrachtwagen kunnen dragen, dit moet nog uitgegraven worden en opgevuld worden met gebroken puin en zand. het gaat om ongeveer 60 mtr.2 het moet bestraat worden met gebruikte hardgebakken klinkers die er al bij liggen...