Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Veenendaal of directe omgeving.

500 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Veenendaal:

Oprit aanleggen

Voor of naast ons huis is een oprit die door de vorige bewoner als tuin is aangelegd, wij willen dit terugdraaien en dus weer een oprit maken. De oprit moet een auto van 2250 kg kunnen dragen en blijvend netjes zijn. In verband met de nabijheid van de bomen heb ik een voorkeur voor bestrating in plaats van grind.

Oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van een bestaande oprit. De huidige tegels moeten worden afgevoerd om vervolgens nieuwe tegels te plaatsen van antraciet De oude en nieuwe tegels zijn beide 60 bij 40 cm. De nieuwe tegels mogen eventueel 60 bij 30 cm zijn. De oprit is ongeveer 30 m2.

Terras uitbreiden

Ik wil een terras van 5 x 2.5 meter aanleggen en had graag dat de materialen bij u vandaan komen (tegels 20 x 30 cm, ophoogzand en 4 stootbanden). Eventueel uitvoeren na januari 2019.

Gedeelde oprit herbestraten

Samen met de buren wil ik de gedeelde oprit opnieuw bestraten. Hergebruik van de stenen die we zelf verwijderen en stapelen. Eventueel willen we een lichtenlijn (zon energie) op de scheiding van de gedeelde oprit. Vraag: Er staan twee kleine bomen op de oprit die verwijderd moeten worden. Kan dat meegenomen of moeten we daarvoor een ander bedrijf inschakelen?

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

Onze tuin (40 m2) egaliseren en opnieuw bestraten. Het liefst met gebruik van de tegels die er reeds liggen, aangevuld met nieuwe. Ook zouden wij op het looppad antislip tegels willen hebben. Hopelijk kunnen wij gauw een reactie van u verwachten.

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een balkon van 300x240 ongeveer 7m iets aflopend met een klein hoogte verschil

Terras bestraten

Op dit moment ligt er een verhoogd houten terras en dat willen we graag vervangen voor een ander terras (tegels of composiet). Het huidige terras is ongeveer 20m2.

Kleine klinkertjes omleggen

75 m2 egaliseren en bestraten met kleine klinkertjes.

Terras bestraten

Achter terras bestraten 6 x 5 meter gelijk aan het huis vast Dan een looppas van 90 cm breed lang 20 meter naar achteren Dan achter in de tuin terras van 6 x 5 meter tegen de schuur aan Alles van de goedkoopste tegels beton 30 x 30 cm Incl levering van zand en tegels Graag richtprijs per m2

Oprit bestraten

Het betreft het uitgraven van de oprit en het hierna volstorten met gebroken puin. Daarna dient er ongeveer 60 m2 bestraat te worden. De tegels hiervoor zijn al aangeschaft.

Veranda met betontegels bestraten

Het betreft het leggen van betontegels in onze nieuwe veranda. De afmeting is ongeveer 3 bij 7 meter. Hoeveel gaat dit klusje kosten?

Aanleggen terras achter in de tuin

Wij zouden graag een terras aan laten leggen op het einde van de tuin. Oppervlakte ongeveer 12 m2. Er moet wat grond afgegraven worden, het loopt wat omhoog op dat stuk met een paar 5 cm. Echter staan er geen planten of bomen meer op dat stuk, dat hebben we zelf al weg gehaald. De tegels kunnen we zelf kopen of mogen ook geleverd worden dat maakt ons niet zo veel uit. De tuin is van buitenom goed te bereiken. Er zit een poort in de schutting met daarachter de parkeerplaats. Wij horen het graag!

Oprit opnieuw bestraten

Wij willen de oprit opnieuw bestraat hebben, lengte 6 bij 3.60 meter breed. Dit moet gebeuren met 60 bij 60 cm tegels en eventueel opgehoogd/ geëgaliseerd worden vanwege de kuilen nu in de oprit. De materialen heb ik reeds besteld.

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. Het is in totaal ongeveer 70m2. Een combinatie van waaltjes en 60x60 tegels door elkaar gelegd. De tuin leeghalen en ophogen met zand doen wijzelf.

Tuin bestraten

Graag de tuin voorzien van oplsuitbanden en straatwerk. Het te bestraten deel is 90 m2.

Tegels in de achtertuin laten leggen

Ik wil tegels van 60x60 laten leggen in een tuin van ong 30m2.

Tuin egaliseren en betegelen

Graag zou ik mijn tuin van 40 m2 willen laten betegelen en egaliseren, nemen jullie ook het witte zand voor het betegelen mee? Alvast bedankt!

Bestraten in visgraat motief

Graag wensen wij onze oprit, het pad naar de voordeur en onder het voorraam te laten bestraten. Onze voorkeur is om dit met waaltjes in visgraat motief te laten uitvoeren. In totaal gaat het om ongeveer 85 vierkante meter bestrating. De huidige bestrating halen we zelf weg. Vervolgens moet het met zand worden opgehoogd en daarna bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Brandgang herbestraten

Ik wil graag een brandgang laten herstraten. Het gaat een 120 meter lange bij 1,5 meter brede brandgang tussen huizen. Deze wil ik graag opnieuw laten bestraten met bestaand materiaal (tegels van 30 bij 30 cm) en ongeveer 10/15 cm ophogen.

Oprit bestraten samen met de buren

Wij willen samen met onze buren de oprit bestraten. We willen het graag als een geheel eruit laten zien. De lengte is 10 meter. De breedte is van ons 3 meter en van de buren 3 meter, dus totaal 6 meter.

Achtertuin "speels" bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten met klinkers/waaltjes, oude bestrating is eruit tekening aanwezig het gaat om ongeveer 25m2 aanschaf stenen in overleg

Oprit bestraten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het stevig bestraten van een oprit. Het gaan om een oprit welke uitloopt (begint met 3 meter en eindig met circa 8 meter) De lengte is 10 meter. Graag een offerte per e-mail. Graag van u vernemende.

Oprit bestraten

Het betreft een oprit van 11 m2 laten bestraten. Hier ligt nu grind en dat zal verwijderd en elders geplaatst moeten worden. Indien nodig de oprit opvullen met zand. Voor de bestrating hebben we nog geen keuze gemaakt.

Bestrating aanleggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het herstraten en ophogen van de bestrating. De lengte is 100 meter en de breedte is 6 meter.

Voortuin bestraten

Ik wil mijn voortuin laten bestraten van 5,50 meter bij 5,00 meter. Beplanting en bielzen verwijderen, afvoeren en ophogen met zand. Zijkanten en voorkant van de tuin afzetten met betonnen randen. Tegels van 50 bij 50 centimeter wil ik graag laten leggen.