Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras ontwerpen en aanleggen:

Dakterras ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een plat dak en willen graag een dakterras aan laten leggen. In 2012 is het dak gerenoveerd en er ligt momenteel bitumen (of EPDM?) en het gaat om een dak van ongeveer 35 m2. Wij zijn op zoek naar een vakman die ook met ons kan meedenken over een mooi ontwerp. Er moet ook een trap naar het dak gemaakt worden. Deze moet een hoogte hebben van circa 2.5 a 3 meter.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras ontwerpen en aanleggen uit heel Nederland:

Kast en plantenbakken ontwerpen en maken

Ik wil graag een kast op mijn balkon laten ontwerpen en maken. De kast wil ik ongeveer 2 meter hoog en 70 cm diep hebben en 1.50 meter of langer. Graag advies hierover. Tevens wil ik een kastsysteem op mijn dakterras en bakken laten maken om er planten en hoge grassoorten in te zetten aan de zijkanten van mijn dakterras. Ik wil graag meer opbergruimte en privacy op mijn dakterras. Zie foto voor voorbeeld. Ik laat mij graag adviseren door een timmerman.

Dakterras ontwerpen en aanleggen

Wij zouden ons dakterras graag willen laten herinrichten en zijn daarvoor opzoek naar een bedrijf wat voor ons het ontwerp en het aanleggen kan realiseren. Het gaat om een dakterras van ongeveer 42 m2 waar wij onder andere windschermen, loungebanken en groen in aangelegd zouden willen hebben. Wij kijken uit naar uw indicatie.

Dakterras ontwerpen en bouwvergunning aanvragen

We zoeken iemand die voor ons bouwaanvraag inclusief tekeningen voor een dakterras kan doen. We hebben al voorbeeld tekeningen liggen.

bouwen en schilderen 2 balkonkasten ...

bouwen en schilderen 2 balkonkasten verandabalkon, leggen vlonders verandabalkon en klein voorbalkon, inbouwen houten kastje voorportaal wc, verhelpen enkele kieren houten vloer, inbouwen en schilderen planken meterkast en wasmachinekast, schilderen en ophangen boekenplanken woonkamer, afbranden en schilderen gezamnlijke voordeur straat, schilderen ijzerwerk voorbalkon, afbranden en schilderen kozijn 1 raam, repareren/vervangen glazen douchecabine, nalopen spots keuken en badkamer ivm na enige tijd uitgaan van een of meerdere spots, repareren lichtpunt gang (aan/uitknop blijft hangen), verplaatsen omheining dakterras dichter naar de dakrand, plaatsen houten frame voor groei blauwe regen tegen huisje dakterras (1 zijde), eventueel ontwerpen & plaatsen van zonnedak (constructie hout/stof).

ontwerpen en aanleg dakterras

ontwerpen en aanleg dakterras

Wij krijgen in ons nieuw huis in ...

Wij krijgen in ons nieuw huis in Vleuterweide (Vleuten) een patio van ongeveer 20m2 en een dakterras van ongeveer 25m2. Wij willen met name de patio helemaal aan laten leggen. Dat wil zeggen, ontwerpen van een leuke patio met groen, betegelen en beplanten. Er zal waarschijnlijk ook nog wat aan de omheining moeten worden gedaan. De gemeente zal er een klimop neer zetten, maar wij willen eigenlijk al direct vrij zitten en dus volwassen planten gebruiken voor de omheining van de patio. Deze omheining is overigens nodig voor slechts 1 zijde van de patio. De overige zijden worden begrensd door muren. Het dakterras wordt door de aannemer betegeld. Wij willen het dakterras echter wel laten 'aankleden'.

het gaat om het ontwerpen van een ...

het gaat om het ontwerpen van een woning, modern, kubistisch en tranparant dus erg veel glas. Verder een ruime living,een open keuken gesitueerd op de tuinzijde ( zuiden ),verder een badkamer en werkkamer op de begane grond.De materiaal keuze moet onderhoudsarm zijn, dus kunststof kozijnen en de bakstenen moeten rood en zwart zijn.Verder moet het huis zo ontworpen worden dat aan de tuinkant een ruime overkapping wordt gecreeerd waar het bij regen toch heerlijk buiten zitten is..Het zou erg plezierig zijn als er op de 1e verdieping een dakterras gerealiseerd kan kunnen worden.

verschillende werkzaamheden: 1. bij ...

verschillende werkzaamheden: 1. bij entree verdieping: plaatsen van schuifdeur en maken van glazen wand bovenaan trap, verplaatsen meterkast, renovatie/vergroting toilet met plaats voor wasmachine (aansluiting al aanwezig) incl. tegelwerk en fonteintje, uitbreken huidige houtenvloer en leggen nieuwe parketvloer 2. uitbreken muur/huidige ramen en deur, eventueel steunbalk aanbrengen en plaatsen van groot houten schuifpui op slaapverdieping als toegang naar dakterras, incl. beglazing 3. eventueel (buiten budget) het ontwerpen van een houtskeletconstructie in nis achterkant huis over de lengte van twee verdiepingen en plaatsen ervan.

Dakterras ontwerpen en uitvoeren ...

Dakterras ontwerpen en uitvoeren inclusief beplanting.