Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating aan laten brengen:

Sierbestrating aan laten brengen

Ik wil graag 72 m2 aan sierbestrating laten leggen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating aan laten brengen uit heel Nederland:

Sierbestrating aan laten brengen

Onze tuin is ongeveer 70 m2 een stuk gras en een stuk bestrating wou zouden overal bestrating willen hebben zwarte trommelstenen Mijn man is zelf stratenmaker geweest dus wil uiteraard zelf mee helpen.

Achtertuin leeghalen en aanleggen

Graag wil ik de achtertuin laten leeghalen en opnieuw aanleggen. De oude bestrating verwijderen, het gras weghalen, één plantenbak aanleggen van 1.70 x 1.70 meter. Voor het overige bestrating, ook naast de schuur. De schuur is zelfbouw van ongeveer 3 x 3 meter. Om verzakking te voorkomen, zijn er onder de schuur houten paaltjes in de grond geslagen, onder de hoekpunten van de hardhouten tuintegels waar de schuur ook op rust. Die tuintegels steken aan alle kanten onder de schuur uit. De stukjes die uitsteken kunnen mogelijk worden vervangen door tegels. Er moet dan wel iets slims gebeuren met de randen. De totale lengte van de tuin is 10.90 meter, de totale breedte 5.40 meter. Is het mogelijk dat er iemand komt kijken om een offerte uit te brengen? Dit omdat vooral naast en achter de schuur er misschien een oplossing aangedragen moet worden. De bestelling van de juiste hoeveelheid sierbestrating is daar ook van afhankelijk. Voor de rest is er een overdekte plek waar drie fietsen gestald zijn. Mijn vrouw vindt die plek vreselijk lelijk en wil het vervangen door een echte stalling. Het gaat er om dat drie fietsen droog staan en dat er een steuntje is, zodat ze niet omvallen. Niet op basis van een wielklem die de fiets beschadigt.

Aanleg sierbestrating nieuwbouwwoning

Er moet zwarte grond gehaald worden uit het gronddepot in Almere Poort om de kavel van totaal 403 m2 met huis 130 m2 tot de gewenste hoogte te brengen. Dan moet er sierbestrating komen aan de voorzijde en langs de beide zijkanten van het huis en een looppad door de achtertuin. Er komt oprit (sterke bestrating die niet gaat verzakken, graag advies) voor twee auto's en pad (met betonklinkers) 1,5m breed over gehele 32m van kavel en toegang naar voordeur 5,5m (met grote betontegels en splitgrint). Als de prijs meevalt, dan kan de beplanting ook door hetzelfde bedrijf gedaan worden. Ontwerp van tuin en bestratingsplan is door ons zelf gemaakt, maar weet niet of dit aan de eisen van een bedrijf voldoet, dus daar zal overleg over moeten plaatsvinden.

Het verwijderen van bestaande ...

Het verwijderen van bestaande grindtegels en grind 12 m2 en tegels looppad. Aanbrengen zand, aftrillen en leveren leggen sierbestrating onder afschot. Moet eerst even iemand komen kijken om de situatie ter plekke te bepalen en samen oplossing bedenken voor looppad om offerte uit te kunnen brengen.