Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor flagstone terras aanleggen:

Flagstone terras aanleggen

Ik wil een terras aan laten leggen van Flagstones en zou graag een prijsindicatie ontvangen van zowel de fundering als het leggen van de stenen zelf. Het is voor mijn achtertuin die goed bereikbaar is en leeg. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flagstone terras aanleggen uit heel Nederland:

Flagstone terras aanleggen

Voor een nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een stratenmaker die flagstones kan leveren en straten. Het betreft ruwweg een rechthoek, totaal 70 m2, met nog 2 smalle strookjes voor opgesloten grind onder grote ramen van een serre. Aansluiting op betonnen oprit. Flagstonemotief mag zuidelijk/ tropisch zijn, opdracht zal rond september 2018 zijn. Graag uw prijsopgaaf inclusief leggen. De ondergrond is op dit moment zandgrond, moet nog ondergrond onder. Voor meer informatie, graag email contact.

Flagstone tuinaanleg

Voor en achter terras aanleggen met Flagstones. 65 tot 70 m2 totaal voor en achtertuin. Flagstones zijn reeds aanwezig. Graag contact om een en ander toe te lichten. Voortuin is 36 m2 en de achtertuin is ongeveer 30 m2. Graag ook de stenen voegen. Oude materiaal eventueel afvoeren, dit zijn hele oude stenen. Misschien nog e.e.a. verwijderen. Het is een hoekwoning met een achterom.

Flagstones terras aanleggen in de tuin

Ik wil een Flagstone terras aanleggen in een cementbak. Het gaat om totaal 20 m2. Aan het eind van het terras is een overgang naar de veranda die aan het eind van de tuin staat. Voor de afwatering wil ik een drain voor de veranda dat het water via de veranda door kan richting de poort

Tuin met terras aanleggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een terras/tuin. Het gaat om een tuin van 45 vierkante meter. Hier hebben we onlangs een terras overkapping laten plaatsen. Nu willen we een terras aanleggen van ongeveer 15 vierkante meter van of hout of steen (flagstone). Dit is een beetje afhankelijk van de uiteindelijke prijs. De rest van de tuin willen we dan met grind laten afwerken. Hiervoor willen we een lichte kleur grind (rosa corolla of iets dergelijks). Eventueel zouden we nog een pad willen vanaf het terras door het grind naar achterdeur (maar dat is een optie). Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn.

Natuurstenen terras aanleggen

Aanleggen terras in achtertuin met Flagstone stenen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 21 m2.

Flagstones in cement plaatsen

Ik zou heel graag willen weten wat er ongeveer voor wordt gevraagd om een pad te laten leggen van gebroken flagstones in cement (CenterParcs zwembad idee zeg maar). Ik heb nu een pad + terras van ± 12 vierkante meter en de stenen die er nu in liggen (soort klinkers) wil ik eruit hebben en daarvoor moeten de flagstone brokken terug komen. Ik ben aan het oriënteren, maar zonder beeld van de kosten kom ik niet echt verder. Enige eisen die ik heb is dat het de geel achtige flagstones worden dit past het best bij mijn mediterrane tuin denk, ik heb zwart grond (basalt split) en sta open voor andere ideeën, zolang het maar flagstone brokken in cement blijft. De enige eisen die de woningstichting heeft (huurhuis) is dat het van het huis af watert zeg maar, en dat als het er ooit weer uit moet (stel we gaan verhuizen) dat het er als dit moet gewoon weer uit kan, dus dat het niet vast ligt aan de woning en dat het zonder de woning te beschadigen weg kan.

Flagstone terras aanleggen

Graag verneem ik van u of het leggen van flagstones ook tot een van uw werkzaamheden behoort. Ik heb een cirkelvormig terras ( diameter 4,5 m—17 m²) en wil hier graag flagstones op laten leggen. De ondergrond, cobblestones , kunnen desnoods blijven liggen .

Flagstones laten leggen

Graag zouden wij in onze achtertuin 30 m² flagstone terras laten aanleggen. Kunt u hiervan een prijsindicatie geven? En verkoopt u ook flagstones? In de bijlage doe ik een foto als impressie voor hoe we het zouden willen.

Terras van Flagstones aanleggen

Het betreft het aanleggen van een flagstone terras in onze tuin van ongeveer 25 m2. De flagstones hebben wij. Al het andere wat erbij moet moet komen kijken qua materiaal en het leggen an sich zouden wij graag in een offerte willen zien. Wij halen zelf de tuin leeg maar het terras zal nog wel moeten worden afgegraven en worden opgehoogd.

Aanleg terras achtertuin

Aan te leggen 14 m2 flagstone terras. Werkzaamheden: - leveren en storten 4 m3 zand - leveren en leggen van 12 m2 rode flagstone + 2 m2 nog aanwezige rode flagstone - in cement - tussenvoegen afwerken met witte cement. I.v.m. (30 cm) hoogteverschil plm. 7 meter betonnen opsluitband plaatsen.