Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Utrecht of directe omgeving.

8116 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, bedrijventerrein bestraten, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen, oprit aanleggen, asfalt plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Utrecht:

Dakterras ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een plat dak en willen graag een dakterras aan laten leggen. In 2012 is het dak gerenoveerd en er ligt momenteel bitumen (of EPDM?) en het gaat om een dak van ongeveer 35 m2. Wij zijn op zoek naar een vakman die ook met ons kan meedenken over een mooi ontwerp. Er moet ook een trap naar het dak gemaakt worden. Deze moet een hoogte hebben van circa 2.5 a 3 meter.

Tegels in tuin leggen

Het terras in de achtertuin en het looppad langs de woning dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe tegels en betonnen opsluitbanden geplaatst te worden. Het zal gaan om 45 m2 bestratingswerk en 40 strekkende meter opsluitband. De tuin van de hoekwoning is goed te bereiken.

Bestrating laten leggen

Het gaat om het laten bestraten van onze achtertuin, nieuwbouwwoning. De tuin is 42 m2 groot en er is een achterom aanwezig. Indien u door tijdgebrek liever alleen komt bestraten dan zorg ik er zelf voor dat de tuin uitgegraven wordt en opgevuld met zand. Maar mocht u er wel tijd voor hebben dan ontvang ik graag los een offerte voor de kosten voor het uitgraven en opvullen met zand.

Waaltjes op de inrit laten leggen

Laten leggen van waaltjes 200vierkante meter. Invoegen met twee componenten. Nu ligt er grind deze zou afgevoerd moeten worden.

Achtertuin laten bestraten

Ik zoek een vakman die een aantal klussen voor mij kan uitvoeren: 1. Betegelen van het terras (ongeveer 30 m2, gekocht bij 'Excluton', donker antraciet, 80 x 80 cm). Ik doe zelf het voorwerk 2. Plaatsen van een afvoerput (gekoppeld aan een infiltratie put) 3. Koppelen van het dak afvoer van de garage aan diezelfde infiltratie put 4. En misschien wat andere zaken waar wij nog niet aan hebben gedacht (een regenton, en dergelijke)

Patio met straatwerk bestraten

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het her bestraten van mijn tuin/patio. Het is 9 m2, maar daar van is 2 m2 beplanting, deze mag blijven. Graag de bestaande grind tegels afvoeren. Egaliseren en worteldoek aanleggen. Materiaal staat nog niet vast, ik zal dit zelf regelen, maar graag hoor ik of er verschil is in prijs tussen stenen/tegels. Goed toegankelijk allemaal.

Verzakking van het tuinpad herstellen

Na gemeentewerken waarbij zand van openbare stoep machinaal is gestabiliseerd, is het tuinpad verzakt. Waarschijnlijk moet er zand bij, de stenen hoeven uiteraard niet vervangen te worden. Oppervlakte is ongeveer 1 x 0.50 meter.

Sinkhole in achtertuin repareren

Ik wil een sinkhole in de hoek van de tuin graag repareren. Deze is ongeveer 1 meter diep.

Straatwerk in de voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor-en achtertuin. De voortuin is 2.60 bij 2 meter en de achter tuin is 49 m2. De oude bestrating, beplanting en onkruid dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er bestrating gelegd te worden met tegels van 60 bij 60 cm. Er is een achterom aanwezig.

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor-en achtertuin. De voortuin is 2.6 bij 2 meter en de achtertuin is 49 m2. Beide moeten volledig bestraat worden met tegels van 60 bij 60 cm. In de voortuin moet het oude terras (oppervlak 4 m2) verwijderd worden en de beplanting (oppervlak 1.2 m2) verwijderen. In de achtertuin moet het oude terras (oppervlak 49 m2), borders (12 meters) verwijderd en afgevoerd worden.

Sierbestrating laten leggen

60 vierkantige meter tuin bestraten inclusief uitgraven. Gaat om de achtertuin, die is goed toegankelijk, betreft een hoekwoning.

Tuin en parkeerplaats egaliseren en betegelen

Het betreft het afgraven, egaliseren en betegelen van ongeveer 35 m2 tuin. Daarnaast moet er een parkeerplaats worden aangelegd van ongeveer 10 m2.

Egaliseren, draineren en bestraten

In de tuin 20 m2 egaliseren (verlagen en afvoeren zand), waterafvoer aanleggen en bestraten met bestaande grindtegels en klinkers.

Terras achtertuin bestraten

Straatwerk achtertuin in Utrecht: ongeveer 2,2 bij 6 meter. Tegelgrootte in overleg (bijv. 60 x 60 cm). Afvoeren oude vlonders en tegels. Ondergrond is beton. Klus moet door het huis heen gebeuren er is geen achterom.

Drempel verlagen en straatwerk repareren

De drempel bij de oprit dient verlaagd te worden. Tevens is er een stuk bestrating van ongeveer 1 bij 1 meter stuk gereden door een vrachtwagen en dit dient te worden gerepareerd. Als laatste willen wij graag een ijzer fietsenrek verankeren in de grond.

Achtertuin betegelen

In de achtertuin van onze nieuwbouwwoning wil ik graag tegels laten plaatsen. De oppervlakte is 59 m2 en de grond is al vernieuwd. Dit zal nog wel geëgaliseerd moeten worden en de tegels gelegd. De oppervlakte is 59 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Deel van de tuin betegelen

Wellicht kunt u ons met het volgende helpen: in een deel van onze tuin ligt nu 20 m2 slecht onderhouden gras. Dit willen wij graag vervangen met grote vierkante beton-look keramische tegels met eventueel in het midden een soort uitsparing voor het plaatsen van een klein boompje. Moet dus worden afgegraven en waarschijnlijk geëgaliseerd. De tuin (in Utrecht in de wijk Tuindorp Oost) is direct bereikbaar via de straat en het poortje in het hek is breed genoeg voor een kleine graafmachine. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde datum. Oude stenen mogen verwijderd en afgevoerd worden.

Klein terras aanleggen in de achtertuin

In de achtertuin ligt een klein terras. De oude tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er wat grond afgegraven te worden een nieuw terras van 8 m2 gecreëerd. De tuin heeft een achterom.

Achtertuin met twee terrassen aanleggen

Terras 1: 21 m2. Terras 2: 7 m2. Totaal 26 sluitbanden van 1 meter. Keramische tegels 60 x 60 x 4,7 cm. Zandophoging van ongeveer 30 cm.

Tuin egaal maken en tegels leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Hier ligt nu een deel tegels en een deel is gewoon grond. De grond dient gelijk gemaakt te worden en dan bestraat. De oppervlakte is ongeveer 14 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Tegelwerk aanbrengen op terras

Ik wil tegelwerk aanbrengen over het terras in mijn tuin van 40 m2. Ik heb een achterom.

Bestrating achtertuin aanleggen

Het opnieuw bestraten van de achtertuin van circa 75 m2 met betontegels van 30 x 30, volgens huidig ontwerp. Zonder stoeprand, met twee sierranden. De huidige tegels zijn 40-50 jaar oud en leeggelopen. Het terras zal ook geëgaliseerd en/of opgehoogd moeten worden. Onder het huidige terras ligt zand. Graag advies over de tegels. Tuin heeft een achterom. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil de tuin laten egaliseren en bestrating aan laten leggen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 25 m2. Voorwerk doen wij zelf. Wij hebben recent ook een schuifpui laten plaatsen, daar moet een verhoging voor komen. Tuin is bereikbaar via het huis.

Terras in de achtertuin maken

Tuin opnieuw laten betegelen met 60 x 60 cm tegels. Terras is 6 x 4 meter + 1 meter bij het keukenraam extra Geen achterom

Bestrating in de voor- en achtertuin aanleggen

We willen graag een offerte voor het betegelen van onze voortuin 22 m2 plus achtertuin van 38 m2. Wij zullen de oude tegels eruit halen maar het moet nog wel geëgaliseerd worden. Ook zouden we graag een losse prijs willen ontvangen voor het plaatsen van kunstgras.