Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Utrecht of directe omgeving.

8065 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Utrecht:

Tuin bestraten

Het gaat om ong. 70 m2 tuin bestraten, nieuw tegels plaatsen, een deel van huidige tegels verplaatsen, worteldoek eronder plaatsen. Bedrijf die zand levert, komt ook met een trilplaat zand bewerken. Huidige gras wordt door ons weggehaald. voor meer foto's hoor ik het graag.

Parkeerplaats 25 m2 betegelen

Ik zoek een goede stratenmaker voor het laten leggen van bestrating in voortuin, 25m2. De benodigde tegels zijn al aanwezig.

Tuintegels leggen

Graag laat ik nieuwe tuintegels aanleggen. Het gaat om 45 m2. Huidige klinkers moeten weggehaald worden, deze kan ik losmaken. Is het mogelijk dat u deze meeneemt? Graag zou ik 60 bij 60 cm tegels willen hebben. Wanneer het voor u uitkomt zou er gestart kunnen worden, er zit geen druk achter.

Achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 30 m2. De oude tegels verwijderen, deels ophogen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Voortuin bestraten

Het bestraten van de voortuin. Dit zal neerkomen op zo'n 45 vierkante meter. Ik heb een erg kleine achtertuin op het zuiden en zo kan ik op de hete zomerdagen gebruik maken van de schaduw in de voortuin. Nu ligt er deels bestrating en deels gras. Het deel naast het huis wil ik een dakplantaan plaatsen. Zie bijlage voor mijn idee. Meedenken is welkom. Leveren jullie ook tegels en zand?

Een tuin voorzien van bestrating

Ik zoek een stratenmaker die 60 m2 aan bestrating kan leggen in mijn tuin. Deels hiervan is al bestraat, deels is gras. De oude tegels mogen verwijderd worden. Het gaat om egaliseren en het plaatsen van de nieuwe tegels. Die nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig.

nieuw grind op oprit

We willen graag onze oprit opnieuw van grind voorzien. We hebben een bestaande oprit van grind van 148 m2. Er komt inmiddels veel gras/onkruid door het grind. We willen de oprit opnieuw laten aanleggen met grind op een onderlaag die geen gras en onkruid doorlaat. Bestaande grind moet eerst worden weggehaald en worden afgevoerd.

Terras bestrating 35m2

Achtertuin terras en pad opnieuw aanleggen. Huidige tegels eruit en nieuwe er in, wild verband tegels al in bezit. Ongeveer 30m2 en ophogen waar nodig. Eventueel ook nog een foto van de tuin

Sierbestrating achtertuin

Het laten leggen van sierbestrating, ongeveer 10 m2. Momenteel liggen er grindtegels in die we er zelf uit zullen halen.

Sierbestrating aanleggen

Verwijderen struik, verwijderen huidige bestrating en leggen nieuwe bestrating. Ongeveer 12 m2.

Tuin tegels leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het bestraten van een tuin van circa 26 m2. Ik zit met een krap budget dus dacht aan basis tuintegels.

Tuintegels leggen en terras ophogen

Laten leggen van tegels in de voor en achtertuin. Er liggen nu tegels die eerst weggehaald moeten worden. Daarna moet het terras gelijk gemaakt en gedeeltelijk opgehoogd worden. Hier is ook zand voor nodig. In totaal moet er 20 vierkante meter aan tegels worden gelegd. In de voortuin moet in de tegels een fietsenrek komen. In de achtertuin moet een kleine boom worden verwijderd. Graag ga ik in overleg met een van de vakmannen om de materialen ervoor uit te zoeken.

Sierbestrating voor- en achtertuin

We willen nieuwe betegeling/bestrating van zowel voor- als achtertuin. Het gaat in totaal om ongeveer 40 m2. Ik weet momenteel niet hoeveel m2 per tuin het omgaat. Graag ook de oude bestrating eruit halen. Ik heb nog geen tegels zelf op het oog en welke afmeting deze moeten zijn. Graag in overleg. Achtertuin goed bereikbaar.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van tegels in de tuin. De tuin is ongeveer 17 vierkante meter, er ligt op dit moment tuinaarde, dit zal dus iets moeten worden opgehoogd met wit zand. Er staan ook een boom en een trap in. Er is een klein gedeelte waar kiezeltjes liggen die ik ook bestraat wil hebben, maar daar lijkt piepschuim onder te liggen.

Een houten vlonder terras leggen

We willen graag (bankirai) houten vlonder planken leggen op ons terras. Gaat om circa 2,5 x 4 meter. Er ligt nu kunstgras, dit willen we graag laten afvoeren. We hebben een achterom.

Stadstuin betegelen

Het laten leggen van grote terrastegels 20m2 waar nu oude tegels liggen. De huidige situatie halen we er zelf uit. Eventueel ook egaliseren. Tegels en banden wil ik echt laten leggen

Terras op de 1e verdieping vervangen

Terras op de 1e verdieping maken, er liggen nu houten planken die vervangen moeten worden. Deze vervangen voor composiet. Graag offerte voor oppervlakte 35m2 en 50m2, wij zijn namelijk bezig met het laten bouwen van een serre, als dit doorgaat wordt het 35m2, anders 50 m2.

Bestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een echte stratenmaker die ons terras en voortuintje opnieuw wil bestraten. Het terras is in het voorjaar van 2017 gelegd en is nu verzakt (nieuwbouw). Wij willen de huidige tegels hergebruiken. Tegels zijn 60 x 60. Wij zullen zelf de tegels eruit halen. Wij vinden het prettig dat u eerst komt kijken bij de klus zodat wij later niet voor verassingen komen te staan. Wij laten eerst een overkapping plaatsen en willen dus daarna dat het terras er weer mooi strak in komt liggen, met een mooie harde voeg ( waar geen onkruid tussen kan komen) Verwachte datum voor de klus is eind mei.

Het leveren en leggen van een thermowood terras

Het betreft een terras van thermowood in de tuin over de breedte van ons nieuwbouwhuis. Ongeveer 5m16 breed bij 2m50 diep. Plaatsen kan vanaf 30 april, graag zo snel mogelijk daarna. Wij willen dat de kleur van het thermowood wel matched met onze woning, als u ons verschillende kleursamenstellingen kan laten zien zou dat mooi zijn. Graag ook meenemen in de prijs de levering ervan.

Bestrating om huis aanleggen

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating van ongeveer 70 m2, om het nieuwbouwhuis heen op een al deels ingericht terrein. Zand wordt deze week geplaatst en direct aangestampt. Egaliseren moet dan nog wel gebeuren. Graag advies over tegels, wellicht dat wij deze dan zelf regelen.

Een stuk van een terras egaliseren en herstellen

Een deel van ons terras is verzakt. Het stuk wat geëgaliseerd zou moeten is plm. 4 x 4. De tegels blijven dezelfde, het gaat echt om loszittende tegels waaronder geëgaliseerd moet worden.

Een stenen dorpel vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een betonnen/stenen dorpel kan vervangen bij mijn woning. Er zit een scheur in. De dorpel is ongeveer 100 bij 8,5 cm.

Tuintegelwerk klein

Ik wil 4 m2 tuin laten betegelen. Ook wil ik nieuwe opsluitbanden, en een plantenbak aan 1 zijde. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin bestraten

Het leggen van grote tegels (100x100) op split. Een terras van ca. 18 vierkante meter en nog een pad van 7 meter lang. De tuin ligt bovenop een parkeergarage, vanwege afwatering moeten de tegels op split. Het split zouden we eventueel ook zelf kunnen leggen - ongeveer 1 kubieke meter - maar als het kan ook een offerte voor het storten daarvan.

Stadstuin herbestraten

Het opnieuw bestraten van onze stadstuin van 20 m2 met daarin een plantenbak van stapelblokken. Momenteel is de tuin volledig bestraat. De huidige bestrating mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. In overleg mogen nieuwe tegels worden aangeboden. Er is een achterdoorgang.