Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Soest of directe omgeving.

581 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, oprit laten bestraten, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Soest:

Composiet terras aanleggen

Graag in de tuin een composiet terras van circa 7 x 4 meter. Verder voortuin en pad naar achtertuin bestraten. Voortuin 2 x auto's plaatsen. Graag onderhoud (onkruid) vrij/arm.

Terras opnieuw betegelen

Het huidige terras is bijna 15 jaar oud en bestaat uit basic stoeptegels. Deze zijn erg lelijk en poreus geworden door jaren heen. Het terras is 10 m2 en op de tweede etage. Terras ligt op het zuiden. Vakman verzorgt al het materiaal, inclusief de tegels.

Bestrating aanleggen

Bestrating aanleggen achtertuin inclusief het regelen van de ondergrond (zand). Totaal +/- 50 m2. Er is een ontwerp gemaakt voor de tuin, dus op basis van het ontwerp de tegels leggen. Deel grote tegels (80x80) 38m2, deel klinkers 12m2.

Tuintegels vervangen

De bestaande tuintegels moeten worden vervangen met nieuwe tegels, -2/geosteen/geoceramica. De nieuwe tegels moeten gevoegd worden. De oude tegels laten wij graag afvoeren. De oppervlakte is circa 90 m2. De ondergrond en het voegsel dienen wel door de vakman geleverd te worden. Er is een achterom en de tuin is goed bereikbaar. De voorkeur gaat uit om te starten in de laatste week van april.

Tuinbestrating leggen

We willen de tuin laten bestraten met 60 x 60 cm tegels. Alles wat er nu in ligt en staat willen we eruit hebben. Oppervlakte tuin is ongeveer 45 m2.

Tuin bestraten

Mijn tuin gedeeltelijk bestraten, ongeveer 90 vierkante meter.

Oprijlaan bestraten

Onze oprit van 3 meter breed en 14 meter lang is niet volledig betegeld. We willen de huidige tegels laten verwijderen en daarna de ondergrond laten voorbereiden. Daarna moeten er eenvoudige goedkope tegels op. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuin bij nieuwbouwwoning ophogen en betegelen

Ik wil de voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning graag met zand laten ophogen en egaliseren en er daarna antraciet betontegels van 100 x 100 x 5 cm laten plaatsen. De achtertuin is 44 m² en de voortuin 20 m² groot. Omdat de tuin nogal afloopt, moeten er in de achtertuin ook enkele traptreden worden gemaakt. Ik kan de tegels zelf bestellen, maar u kunt in uw offerte ook een aparte post voor de levering opnemen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Oprit met betonklinkers bestraten

Bestraten van oprit (125 m2) met betonklinkers. Cunet van wit zand is reeds aanwezig. Begin maart wordt de tuin kaal opgeleverd, kort daarna graag bestraten.

Stoeptegels in de tuin laten leggen

50 vierkante meter tuin veranderen in stoeptegels zodat de auto er kan staan. Moeten de struiken en planten eruit?

Bestrating vernieuwen en uitbreiden in de achtertuin

Wij ontvangen graag een offerte voor het vervangen en uitbreiden van de bestrating in onze achtertuin. De bestaande bestrating van ongeveer 30 m² trottoirtegels en stenen randen langs het terras en gras moet worden verwijderd en afgevoerd. Er moet ongeveer 50 m² nieuwe bestrating worden geplaatst, bestaande uit rode tegels van 30 x 30 cm, ingekaderd met klinkers, volgens patroon. Er moet zand worden aangevoerd omdat een nieuw stuk bestrating achter de garage moet worden aangelegd. Er moeten betonbanden worden geplaatst langs het terras, de borders en het gras. Er moet een hemelwaterafvoer worden verlegd en aangesloten op de keukenafvoer. De afstand is ongeveer 5 meter. Wij wonen in een twee-onder-een kapwoning met een oprit en een poortdeur. De bereikbaarheid van de tuin is goed. Er is documentatie voorhanden.

Nieuwbouwtuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met zwarte/antracietkleurige tegels van 60 x 60 cm. De tuin is 9 x 5 meter. De tegels graag mee aanbieden. Het betreft een nieuwbouw huis wat medio februari opgeleverd gaat worden. De tuin zal waarschijnlijk met alleen aarde opgeleverd worden. Zo nodig ook zand aanleveren.

Achtertuin bestraten met keramische tegels

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm. De tuin is vierkant, maar er is een border in de hoek, en een ovaal perk in het midden. Ik schat het te bestraten oppervlak op 20-25 m². Er zitten nu klinkers in, die zal ik zelf van tevoren verwijderen.

Garagepad van grind vervangen door klinkers

Ik wil mijn grindpad vervangen door bestrating. Bestraten met betonklinkers, waaltjes of met platen van 60 x 60 cm. De bestrating zal circa 30 meter lang en 3 meter breed worden. Waar de bestrating moet komen, kunt u het grind opzij schuiven. Het is een pad in een grindpad van 40 x 7 meter. Graag ontvang ik eerst een indicatie van de kosten. Mogelijk later ook een afspraak om materialen en dergelijke door te spreken.

Balkontegels plaatsen

Mijn balkonvloer is afgebladderd en ik denk aan het plaatsen van tegels. Geen hout maar iets van beton of een andere tegel, in ieder geval onderhoudsarm. Uitvoering van het werk in de eerste twee weken van juni. Een afspraak hiervoor maken graag per mail. Ik wil graag een afspraak in de laatste week van mei.

Achtertuin bestraten met betonplaten

Graag ontvang ik een indicatie voor het bestraten van de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en er dienen grote grijze tegels gelegd te worden.

Tuin leeghalen en betegelen

Graag wil ik weten wat de kosten ongeveer zijn om alle planten en gras uit mn tuin te halen. Ik wil alles gaan betegelen. Alvast bedankt voor de moeite,

Terras aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van ongeveer 3 bij 6 meter. De nieuwe tegels mogen over de oude gelegd worden. Wanneer dit niet mogelijk is dan zal de vakman de oude tegels moeten verwijderen. Wij zijn het beste per email te bereiken.

Terras aan laten leggen

Graag willen wij een terras aan laten leggen waar nu gras ligt. Het gras dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er bestraat moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Bestrating leggen in voor- en achtertuin

Ik ben op zoek naar een goede stratenmaker die voor mij de voortuin wil leggen met de excluton cirkel uit de achtertuin (ligt al in de voortuin). De achtertuin moet worden geëgaliseerd en bestraat, zie tekening. De grond is nogal nat achter, het maaiveld ligt intact en onbewerkt 2 meter diep (nieuwbouw 1996 op een weiland). Tegels zijn besteld en staan klaar voor levering. Graag in offerte meenemen: -Aanvoer van straatzand. -Aan- en afvoer van materialen. -Voortuin bestraten met deel van de cirkel, totale oppervlakte voortuin 3.10 x 5 .11 -Achtertuin geheel egaliseren en deels bestraten, ongeveer 29 m2 bestraten. Totale oppervlakte van de achtertuin is 10 x 5.10 Tuin wordt uiteraard leeg gehaald zodat u direct aan de gang kan gaan.

Uitbouw balkon

Graag vraag ik een offerte op om een balkon te laten uitbouwen. Het is een drive-in woning. 5 meter breed en volgens mij mag t balkon 1,5 meter dieper worden (dit zal ik nog even nagaan). Betonnen balkon. Alvast bedankt voor de genomen moeite.

2 balkons drive-in woning

Aan de voor- en achterzijde van onze drive-in woning hebben wij twee balkons (incl. kopse kanten) 16 m2 totaal. Na jaren met betonverf te hebben geklooid wil ik er graag een coating-laag op hebben. Dat betekent dus: helemaal schoon trekken (schuren) evt. primer, maar dat laat ik aan de vakman over en daarna afwerken met een coatinglaag (ergens tussen grijs & antraciet) wat ze ook vaak op garagevloeren gebruiken (2 componenten?). Gaat alleen om de bovenzijde van de balkons.

Flagstones leggen en beton storten

Ik wil graag een flagstone terras in mijn achtertuin en ben op zoek naar een vakman die dit van beton storten tot het leggen van de stenen en invoegen zou kunnen doen. Tevens het regelen van alle materialen die hiervoor nodig zijn, ik wil graag Brazil Yellow flagstones. Graag een prijsofferte toesturen via mijn e-mail. Het betreft hier een oppervlakte van ongeveer 70 m2.

Voortuin betegelen

Graag bestrating in de voortuin. Er zitten wat planten aan de zijkant die ik wil laten staan. Verder zit er gras en dat moet er uit. Gaat om 16 m2 bestraten ongeveer. Tegels (simpel en goedkoop) ook leveren.

Bestraten tuin

Mijn achtertuin groot 60 m2 moet worden bestraat. Stenen/tegels in overleg. Kan ik zelf aanschaffen of kunnen geleverd worden. Zal ook zand bij moeten. Nu deels gras en deels bestraat.