Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating vervangen:

Bestrating vervangen

De achtertuin is circa 25 m2, er liggen op dit moment tegels en klinkers deze mogen verwijderd en afgevoerd worden. Ook zou ik graag willen dat de nieuwe tegels en klinkers in de offerte worden meegenomen. Dit graag allemaal in overleg met de vakman.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating vervangen uit heel Nederland:

Tuin bestraten plus schuttingen vernieuwen.

Een tuin van 26 m2 bestraten over huidige bestratingen heen en afzet rand voor border neerzetten. 3 schuttingen vervangen. Geen idee nog wat voor bestrating ik erover heen wil hebben, het liefst de goedkoopste versie , graag zou ik eerst een indicatie willen hebben voor het bovenstaande.

Grindtegels vervangen voor boerenkasseien

Betreft bestrating voortuin met boerenkasseien. Ondergrond nu voorzien van grindtegels welke door ons zelf verwijderd worden. Gaat om ongeveer 20 m2. Ik denk dat er niet opgehoogd moet worden, maar dat laat ik over aan de specialist.

Oud grinddek van 200 m2 vervangen

In onze voortuin ligt een oud grinddek. Dit is verzadigd met zwart zand en onkruid. Het grinddek heeft een oppervlakte van zo'n 200 m2. Ik vermoed dat het op vele plaatsen ca. 20-40 cm diep ligt. In zijn totaliteit dus 40-80 m3. Graag zouden wij dit grind laten renoveren. We staan open voor zowel vervangen door bestrating als vervangen door nieuw grind. Indien mogelijk zouden we het graag laten reinigen.

Sierbestrating vervangen

Het verwijderen van bestaande bestrating, ondergrond etc en aanleggen van ca. 50 m2 sierbestrating (trommelsteen 20 x 30 of iets dergelijks)in onze achtertuin. Afvoer en aanvoer van materialen met een kruiwagen door het huis. Ik ben flexibel met het termijn om dit uit te laten voeren.

Tuin renoveren en tevens vervanging schuur

Graag zou ik een offerte willen voor een renovatie van onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 55m2. Zie foto. Er staat een houten blokhut op die aan vervanging toe is. Deze willen wij vervangen voor een houten schuur 240 x 240 cm met plat dak. Tevens betekend dit dat deze schuur kleiner is dan de huidige en hierdoor ontstaat er ruimte achterin de tuin. Om het gat te dichten komt er een schutting Deur op de plek waar er ruimte ontstaat. De huidige bestrating willen wij graag opnieuw aangelegd hebben en een strook kunstgras aan de linkerzijde van de tuin. De huidige beplanting her positioneren.

Tuin opnieuw bestraten

Er liggen nu (45) grindtegels die we niet mooi vinden en deze zouden we willen vervangen. De oude ook graag afvoeren. 2e hands bestrating hebben we ook geen bezwaar tegen. Het stuk dat betegelt moet worden is 15 à 20 m2. We hebben een achterom. We denken misschien aan koppelstones. We zouden eind april/mei/juni willen beginnen.

Tuin herstraten

De gehele bestrating rondom het huis moet vervangen worden. Grond eventueel aangevuld. Oprit is ongeveer 51 m2, hier dikker tegels. Overige bestrating is ongeveer 120 M2, hier moet voor ongeveer 20 M2 grond vervangen worden door zand, overige stukken eventueel aangevuld. Tegels zijn 60*60 cm.

Herbestraten oprit

Vervangen huidige klinker bestrating oprit (22 meter lang 2.80 breed) en deel voortuin in ongeveer 24 vierkante meter. Uitvoering in overleg

Binnenplaats opnieuw betegelen

Betreft een rijtjeshuis met daarachter een "binnenplaats". Mijn plaatsje is ongeveer, 15 tot 20 m2 en er ligt nu ook al bestrating in. Deze kleine tegels moeten worden vervangen door tegels van 60 x 60 cm. De vakman mag de nieuwe tegels aanbieden in de offerte.

Tuinbestrating vervangen

In onze tuin moet een stuk grond uit het midden naar de hoek verplaatst worden & alle bestrating vervangen worden door betontegels en ook nieuwe randen langs het groen. Ook advies nodig over tegels, glad, evt. beter bestendig tegen weersinvloeden, wat daarvan de meerprijs is. Ik heb een globaal ontwerpje gemaakt van hoe ik de verplaatsing wil. Tuin is ca. 6,3 bij 9,3 m. maar niet exact rechthoekig.

Partners

Partners van Casius