Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Rhenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Rhenen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Rhenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Rhenen of directe omgeving.

143 klanten uit Rhenen bevelen een bij Casius in Rhenen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Rhenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand, opnieuw leggen twee rijen terrastegels, terrastegels leggen achtertuin, oprit vernieuwen, tuin bestraten, tuin bestraten, sierbestrating terras achtertuin en voortuin, terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk, terras van 40-50m2, waarvan 6m2 in kassein en zo’n 40m2 in natuursteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Rhenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rhenen:

Bestrating vervangen

De achtertuin is circa 25 m2, er liggen op dit moment tegels en klinkers deze mogen verwijderd en afgevoerd worden. Ook zou ik graag willen dat de nieuwe tegels en klinkers in de offerte worden meegenomen. Dit graag allemaal in overleg met de vakman.

Herbestraten na aanbouw hoekhuis

We zoeken een stratenmaker die het één en ander in onze tuin kan bestraten. Het gaat om het bestraten van een fietshok aanbouw, gangpad en gedeelte bestaande stoep. De totale oppervlakte is ongeveer 40 m2. De huidige stenen dienen hergebruikt te worden. Daarnaast moet de tuin wellicht nog worden afgegraven/opgehoogd en geëgaliseerd worden. De woning is goed bereikbaar.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Het opnieuw bestraten van de achtertuin. Betonklinkers halfsteensverband opnieuw erin leggen. Bestrating hebben wij al schoongemaakt. Ongeveer 25 m2.

Terras in de achtertuin aanleggen

Het gaat om een terras van 16 m2 met grote boom in het midden. Dus daar ronde rand omheen. Loopt wat af, dus moet goed recht gelegd worden. Ik denk niet dat er afgegraven moet worden. Wellicht wat extra zand leveren en egaliseren. Wij dachten aan waaltjes, liefst oude. Je kan ze vaak op marktplaats gratis krijgen, zo zag ik. Ben benieuwd naar uw reactie. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Tegels laten leggen rondom vakantiehuisje

Wij willen rondom ons huisje op een vakantiepark graag 90 m² tegels van 50 x 50 cm laten leggen. Wij zorgen ervoor dat de tegels klaar staan en dat het zandbed gereed is. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuin afgraven en opvullen met wit straatzand

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven en opvullen met wit zand voor bestrating, waarbij ik graag zou willen dat de grond ook meteen afgevoerd wordt. De afmeting van de tuin is 500 cm x 860 cm, waarop een schuur staat van 300 cm x 200 cm. In eerste instantie graag communiceren via de mail.

Straatwerk in voortuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten leggen, 24 m2. In de voortuin. De voortuin moet nog leeggehaald worden. Dat kan ik zelf doen. De tuin egaliseren en bestrating leggen. De bestrating heb ik nog niet gekocht. Kunt u zand mee leveren?

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Wij hebben ons terras in de loop der jaren diverse keren uitgebreid, opgehoogd en aangebouwd met verschillende tegels. Intussen is alles aanzienlijk verzakt. Nu willen we het geheel in één keer laten egaliseren en er één groot geheel van maken. Waar nodig dus aanvullen met dezelfde type tegels en stoepbanden verwijderen. Het totale terras is ongeveer 12 meter lang en 7 meter breed. Een stuk van ongeveer 4 bij 6 meter heeft een afwijkende bestrating van stoeptegels, welke we willen vervangen. Op een gedeelte van ongeveer 2 bij 3 meter ligt nu alleen aarde en/of staan struiken. Deze struiken zullen we verwijderen. De rest van het terras heeft grindtegels van 40 x 60 cm die per 4 tegels rondom een vierkante tegel van 20 x 20 cm liggen. De tuin is zeer goed bereikbaar en ligt direct aan een brede oprit. De ontbrekende tegels kunnen wij zelf aanschaffen, maar mogen ook geleverd worden.

Oprit laten bestraten

Wij willen graag onze oprit laten bestraten van ca 40 m2 in antraciet grijze tegels. Graag zo snel mogelijk. De tegels graag aanbieden in de offerte.

Tuin betegelen

Gras en grond afgraven tuin (70m2). Betegelen met grote tegels, zodat er weinig onderhoud is. Eventueel pad naar schuur maken. Betreft ook het leveren van de tegels.

Chinees hardsteen (potted blue), 60x60x3 ...

Chinees hardsteen (potted blue), 60x60x3 ca.40m2 en daarbij 2x een staatje met klinker van elk ca. 3m x 1.1m .

een kleine tuin die gedeeltelijk ...

een kleine tuin die gedeeltelijk bestraat moet worden.(20/30m2) tevens afvoer van restanten,zoals grond en tegels. het andere gedeelte word een houten terras(dit doe ik zelf.) Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Het gaat om tegels en hekwerk ...

Het gaat om tegels en hekwerk verwijderen uit een gewezen tuin. Ook het afvoeren zou geregeld moeten worden.

Medio maart/april betrekken wij onze ...

Medio maart/april betrekken wij onze nieuwe woning. Er moet een terras en een pad richting schuur en brandgang worden aangelegd. De afmetingen zijn ca. 15,40x5,10.