Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten 60x60 tegels 75m2 tuin:

bestraten 60x60 tegels 75m2 tuin

Het bestraten van mijn achtertuin met een mooie antraciet 60x60 tegels met opsluit banden. Deze graag meenemen in de offerte. tuin moet worden opgehoogd met zand. De tegels die er nu liggen worden door ons zelf weggehaald. De tuin is bereikbaar via een poort, maar de schutting kan er ook gewoon uit. Het gaat in totaal om 75 m2.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten 60x60 tegels 75m2 tuin uit heel Nederland:

Fietsenhok betegelen

Hierbij de relevante informatie i.v.m. de bestrating Het gaat om het bestraten van een nieuw aangelegd fietsenhok. De oppervlakte is 3 meter x 3,5 meter = 10,5 vierkante meter. Graag zouden we dit betegelen met antraciet 60x60 tegels (de aanschaf hiervan NIET opnemen in de offerte) ook zouden we graag aan 2 kanten een rand hebben met klinkers van in totaal 6 meter (de aanschaf hiervan NIET opnemen in de offerte). Ik zal zelf de grond afgraven (15/ 20 cm diep) en de afvoer van de grond regelen. Graag door jullie WEL het zand te leveren. In de bijlage paar foto's van de situatie (foto 1). Tevens ook bij de ingang/ poort van onze tuin de tegels (ongeveer 2 m2) tot aan de deur ophogen zodat we met de fiets niet meer een drempel hebben maar er makkelijker op kunnen fietsen. Graag de offerte zo veel mogelijk specificeren ajb

Achtertuin betegelen

Achtertuin betegelen met 60x60 tegels, ongeveer 55 m2, inclusief afwerking met bandjes, voegzand etc. Wat is de prijs van het bestraten incl tegels? Wat is de prijs van het bestraten zonder tegels?

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten. Ik kan de oude tegels zelf eruit halen. Voor de bestrating gaat het om 20 m2 tegels 60x60 en de rest 60x30. Het gaat om een tuin van 90 m2. Graag ook met zand eerst ophogen. De achtertuin is alleen via het huis te bereiken.

Voortuin bestraten

Wil graag mijn voortuin opnieuw bestraten. Afmeting voortuin: 240x 485 Voortuin ophogen. Betontegels plaatsen van 60x60 cm Voor een kleine border maken. Afvoeren van de oude tegels optioneel.

Tuin ophogen en bestraten

Het ophogen van de tuin en bestraten met betonnentegels van 60x60 cm. De tuin is circa 45 m2. De huidige stenen verwijderen en voeren wij zelf af.

Tuin bestraten 44m2

Het laten leggen van sierbetrating in de achtertuin, er ligt gedeeltelijk zand in maar moet nog wel zand bij. Is ongeveer 44m2 Zouden graag grote tegels willen hebben van 60x60 in een donkere of donker grijze kleur.

opnieuw bestraten van terras

Bijgaand foto’s en gegevens van de te bestraten terras. Onder de overkapping: 6,5x4 m. Ernaast: 5x3 m. Tegels zijn 60x60 cm. Bestaande tegels gebruiken. Tegels gestabiliseerd leggen. Graag offerte en uitvoer datum

Her bestraten van terras

ongeveer 17 m2 teras, is slecht gelegd door een oplichter. Koppelsteentjes afgewisseld met 12 tegels 60x60. Zand is er voldoende en wij halen het slecht gelegde er zelf uit. Er zou dus iemand moeten komen die het mooi vlak maakt en vervolgens de steentjes er mooi strak in kan leggen...absoluut geen prutser...wij zijn benieuwd wat dit zou moeten kosten. mvg B. de Bel

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn achteruin kan bestraten. Desbetreffend oppervlak is 42 m² waarvan een deel nog opgehoogd moet worden. De tegels (60x60 keramisch) zijn al aanwezig.

Partners

Partners van Casius