Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herbestrating en muurtje herstellen:

Herbestrating en muurtje herstellen

Op 23 juni dient de bestaande bestrating eruit gehaald te worden en terug geplaatst. Er zal wel wat opgehoogd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 12 m2. Daarnaast is er een muurtje van blokken van 20 cm lang. Er is een stukje van 9 tot 12 blokken gaat schuiven en waar de lijm los laat. Dit dient gerepareerd te worden.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herbestrating en muurtje herstellen uit heel Nederland:

Herbestrating tuin

Onze tuin van ongeveer 30 m2 opnieuw in te richten en herbestraten. Alles behalve een stuk met muurtje en planten, verhoogde bak. Met gebruik van de oude waaltjes, die we nu hebben. Hier en daar op terras en vanaf de deur naar de schuur ook grote tegels erin voor het rijden met een rolstoel. Tevens moet alles rolstoelvriendelijk ingericht worden.

de oude bestrating moet verwijderd ...

de oude bestrating moet verwijderd worden en kan gebruikt worden voor herbestrating. Er hoeven alleen pade aangelegd te worden. Geen afwerking van de randen of bijzondere patronen. Rechttoe rechtaan. Wl moet het verloop van de grond geegaliseerd worden en moet achterin de tuin het dan ontstane hoogteverschil opgevangen worden door een laag muurtje of zo (hoogteverschil tusen mijn tuin en die van de buren is dan ongeveer 30 cm.)