Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten van de achtertuin:

Bestraten van de achtertuin

De achtertuin afgraven en bestraten.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten van de achtertuin uit heel Nederland:

2x15m2 bestraten in achtertuin

In achtertuin van nieuwbouwwoning een terras van 15m2 aanleggen bij de poort aan achterzijde. Moet nog uitgegraven worden en gele grond erin. Er zijn nieuwe stoeptegels 30x30 aanwezig om te bestraten. Als dit klaar een paar weken later ook een terras van 15m2 uitgraven en aanleggen aan woonhuis vast

Achtertuin

De achtertuin wil ik graag laten bestraten

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. +/- 11m x 5m. Stenen berging achterin de tuin van 2,5x2 blijft onveranderd) Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit + verwijderen 2 borders en vijver) incl afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis beton bestrating, deels tegels) incl ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is incl bestraten in nieuw aangelegde serre, incl ophoging (van ong 6cm).

Tuin leegmaken en bestraten

Achtertuin leegmaken en deels bestraten

Algehele tuinrenovatie

Onze tuin wil ik graag laten egaliseren om vervolgens gedeeltelijk te beplanten en bestraten. De oppervlakte van de achtertuin is ongeveer 50 m2.

Tuintegels en een stukje kunstgras leggen

Het laten leggen van tuintegels 60 x 60 cm en een stukje kunstgras van 3 x 3 meter. Het gaat om de achtertuin, er ligt nu een stuk gazon en betontegels van 30 x 30 cm. De tuin is 4,5 x 9 m. Er staat een schuur van 2,20 x 3,10 meter in. Ik kom dan uit op 33,5 m2 Het bestraten is 24,50 m2 Het kunstgras 9 m2 achterom

Ophogen en bestraten

De achtertuin is totaal 100 m2 groot. Hiervan dient er 70 m2 aangepakt te worden. Dit deel zal moeten worden opgehoogd, geëgaliseerd, een deel bestraat en een deel gras geplaatst. De precieze verdeling weten wij nog niet. De tuin heeft geen achterom maar er kan een schuttingsdeel verwijderd worden.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het opnieuw bestraten van mijn achtertuin. Mijn tuin is 68 m2 ik wil 65 m2 bestraten en stuk dat overblijft kunstgras. Ik zal 30 x 30 cm tegels gebruiken of 50 x 50 cm. De oude bestrating zal ik zelf verwijderen en afvoeren. De achtertuin die via een achterom te bereiken is zal wel opgehoogd moeten worden.

Voortuin en achtertuin bestraten

Voortuin: ca 11m2, tegels leggen en plaatsen boompje (tegels en boom worden verzorgd) nieuw zand nodig Achtertuin: tuin ophogen, huidige tegels opnieuw plaatsen ca 40M2

Achtertuin bestraten met betaalbare tegels

50 m2 tuin betegelen achter geen geel zand ligt er goedkoopste tegels graag

Partners

Partners van Casius