Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Nieuwegein of directe omgeving.

1662 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, oprit laten bestraten, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nieuwegein:

Terras aanleggen / tuin bestraten

Oude terras verwijderen (grindtegels) 1 meter gazon verwijderen Nieuwe terras ophogen met zand Nieuwe terras betegelen met 60x60 grijze tegels Nieuwe maat terras 5x3,50 Afval afvoeren Graag twee prijzen als kan Met en zonder materialen Graag opgave ALLEEN via mail Niet telefonisch ivm werk

Grind oprit en voortuin

Het laten leggen van grind in de oprit (ca 30 m2) en voortuin (ca. 16 m2).

Bestraten tuin

Aanleggen bestrating tuin, 60x60 tegels. Er is een laag en hoger terras deel, hiertussen komen 2 tredes van 0 cm. De tuin word leeg gehaald en er zal al zand in liggen. Het gaat om 55 m2.

Herbestraten van achtertuin

In de achtertuin zal er ongeveer 22 m2 tegels verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna zou ik graag nieuwe tegels van 60 bi 60 cm willen laten plaatsen en een stukje van 3 m2 zal aarde moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Vloerverwarming plaatsen

I was not sure which option applies. We need to 'close the floor' after the floor heating was placed. We removed the old zandcement, so the floor heating system will be clipped down. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 156 m²

Betonrot herstellen

Er is betonrot boven het raam ontstaan op 2 plekken in een betonplaat. Dit wil ik laten herstellen.

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

In de voortuin liggen koppelsteentjes die moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is totaal 20 m2. Hierna dient alles worden geëgaliseerd met zand. Daarna zal er 7 m2 betegeld moeten worden met betontegels van 60 bij 60 cm, dit zal een tuinpad worden. Verder moet er grind gestort worden. Rondom dienen er stapelblokken geplaatst worden als afscheiding en voor de bloembakken.

Sierbestrating op het terras aanleggen

Het gaat om een terras aanleggen in de achtertuin van 20 m2. Er ligt nog geen zand dus de vakman moet dit regelen. Ik heb een achterom.

Extra parkeerplaats aanleggen in voortuin

Ik zoek iemand voor het veranderen van een deel oude tuin naar extra parkeerplaats. Het gaat om het uithalen / afvoer beplanting /grond. Verwijderen / afvoer betontegel 40/60. Daarnaast om het herstraten van bestaande oprit en extra parkeerplaats met deels nieuwe materialen. Het betreft een oppervlakte van 56 m2. Na het afgraven en opvullen met zand moet er een fundatiedonderlaag (menggranulaat) worden geplaatst en vervolgens infra Tremico Brons bestrating gelegd worden. Het is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag een complete tuinrenovatie. Het gras moet weg, vlonders weg, egaliseren en bestraten. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 68 m2. Aanschaf van zand en tegels wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Oprit van grind naar bestrating aanpassen

Ik zoek een partij die mijn oprit kan afgraven in verband met grind, vervolgen kan ophogen met wit zand en de gehele oprit kan egaliseren. Als laatst moet de oprit worden voorzien van tegels en opsluitbandjes. Het gaat om 200 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Oprit aanleggen

Aan de voorzijde van mijn huis wil ik graag een tweede oprit aan laten leggen. Het betreft circa 45 m2. Dit deel is nu nog begroeid met enkele struiken, planten en één conifeer van circa 15 cm stamdikte. De grond dient dus eerst te worden afgegraven. Vervolgens moet het worden geëgaliseerd met wit zand en vervolgens bestraat. De tuin is goed bereikbaar.

Herbestrating en muurtje herstellen

Op 23 juni dient de bestaande bestrating eruit gehaald te worden en terug geplaatst. Er zal wel wat opgehoogd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 12 m2. Daarnaast is er een muurtje van blokken van 20 cm lang. Er is een stukje van 9 tot 12 blokken gaat schuiven en waar de lijm los laat. Dit dient gerepareerd te worden.

Tuin egaliseren en met betontegels bestraten

Het betreft een achtertuin van ongeveer 18 m2. De tuin dient eerst geëgaliseerd te worden. Daarna zal er ongeveer 18 m2 bestraat moeten worden met betontegels, 6 m2 zal een perk worden en 3 m2 moet grind worden. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Terras aanleggen in achtertuin

Terras aanleggen van 3.60 x 6.80 meter. Tegels van 60 bij 60 cm (4 cm dik), met opsluitband. Mogelijk daarbij ook het aanleggen van een worteldoek en egaliseren van de grond met een trilplaat.

Bestraten van de achtertuin

De achtertuin afgraven en bestraten.

Bestrating vervangen door grote tegels

In de voor- en achtertuin wil ik graag bestrating laten leggen. Het grind in de voortuin en de bestrating achter dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er bestraat te worden met grote tegels. De oppervlakte is 47 m2. Graag ontvangen wij ook wat advies of er opgehoogd dient te worden.

Tuin met terrassen laten bestraten

Aanleg van 2 terrassen van 7 m2 met 60 x 30 beton tegels, 1 terras van 16 m2 met 60 x 60 cm beton tegels. 1 schutting van 2,60 meter plaatsen. Grond klaar maken voor gras 8 m2 en voor grind 5 m2.

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.

Bestaande tegeltuin egaliseren

Bestaande betegelde tuin leeghalen, egaliseren en opnieuw betegelen met bestaande tegels, ongeveer 60 m2. Goed bereikbaar.

Voortuin afgraven en bestraten

Onze voortuin is 15 m2 groot en staat vol beplanting. De beplanting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik de ruimte laten betegelen.

Bestraten van de voortuin

De voortuin is onlangs verkeerd aangelegd door een andere stratenmaker. Ik wil nu graag een nieuwe offerte krijgen voor de voortuin bestrating. De voortuin is ongeveer 20 m2. Ik wil eventueel weten hoe het zit met het hergebruiken van de tegels, en anders nieuwe aanschaffen, en de prijs ervan. Het gaat om de woning van mijn oma.

Stelconplaten opnieuw leggen

Bij mijn bedrijfspand liggen op de overgang van het buitenterrein en de ingang van het pand 15 stelconplaten van 2 x 2 meter. Het zijn betonnen platen met een stalen rand. Die platen liggen iets verzakt, waardoor er een hoogte verschil is van enkele centimeters tussen buiten en binnen. De heftruckchauffeurs krijgen last van hun onderrug als ze hier de hele dag overheen rijden. Ik laat die platen graag opnieuw leggen op de goede hoogte. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keramische tuintegels leggen in een mortelbed

Ik wil bij mijn woning graag een nieuw terras laten aanleggen van 21 m² keramische tegels. Het gaat om 'keramische parkettegels' van 30 x 120 cm. De ondergrond moet eerst met 7 cm zand worden opgehoogd en aangetrild. Daarna moet er ongeveer 7 cm drainagemortel op waar de keramische tegels in moeten worden gelegd en vervolgens gevoegd. Ik heb de tegels hier al geleverd gekregen. Ik ontvang graag uw offerte.

Voortuin bestraten

De voortuin moet opnieuw worden bestraat. We hebben nu stoeptegels met border en willen grote tegels of een soort grint.