Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Maarssen of directe omgeving.

844 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: aanbrengen van bestraatte goot 84 meter tussen de straatkolken, reconstructie woonwijk, oprit en terras bestraten, inrit en tuinbestrating leggen, herstraten binnenterrein, sierbestrating leggen, kaseien terras aanleggen, thermowood terras realiseren op een woonark, nieuwe sierbestrating recreatiewoning, bestraten tuin met betontegels (150m2), vlonderterras aan de waterkant maken, tuin laten bestraten, verschillende terrassen en paden, oprit aanvullen met zand en aanleggen beton klinkers, bestrating entree gebied appartementsgebouw, tuinaanleg van een complete tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Maarssen:

Herstraten van de oprit

Ik zoek iemand om mijn oprit te herbestraten met grote (40 bij 40) betontegels die naar de zijkanten uitgezakt zijn. opp. 3.20 bij 3.20 1 zijkant van 3.20 moet nog een opsluitband

Oprit straten met betontegels

Wij willen graag prijsopgaaf voor het bestraten van onze oprit met betontegels. De oude tegels moeten afgevoerd worden. De afmeting is ongeveer 30 m2. Afhankelijk van de prijs willen de buren misschien ook meedoen.

Tuin ophogen en bestraten

Wij willen laten bestraten van de achtertuin ongeveer 35 m2 met tegels en border verhogen in april/mei 2020. Tevens ook voorkant stuk ophogen.

Een terras opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die mijn bestaande terras opnieuw kan leggen. Het gaat om het verwijderen van de tegels, het ophogen en egaliseren van de ondergrond. Daarna moeten de tegels opnieuw gelegd worden. Het gaat om 100 m2 in de achtertuin. Het betreft 40 bij 60 cm grindtegels.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van nieuwe keramische bestrating (50m2). Graag een offerte incl. en excl. de materialen.

Egaliseren en bestraten

Aan de voorzijde van mijn woning is er stuk van ongeveer 2 bij 2 meter waar nu aarde en onkruid aanwezig is. Dit moet worden verwijderd, daarna geëgaliseerd en bestraat. Er zijn tegels aanwezig.

Terras ophogen / aanleggen (Incl trap opgang ( 1 trede)

Het laten aanleggen van een terras (c.a. 29m2) inclusief trap opgang. 60% is een reeds bestaand terras op de juiste hoogte, dit dient alleen opnieuw bestraat te worden. Overig 40% dient te worden opgehoogd (c. A 30 - 35 cm) en bestraat. Idee is wildverband beton tegel antraciet (Tegels nog niet in bezit) Ik heb een tekening bijgevoegd om een idee te krijgen. Werkzaamheden dienen op zeer korte termijn (indien mogelijk direct)

Betontegels op maat laten zagen

Graag zou ik 6 betonnen blokken voor mijn plantenbak op maat laten zagen. De beton blokken zijn max 80 cm lang en hebben een dikte en hoogte van 12 cm x 12 cm. We wonen in de buurt van Maarssen, we kunnen de blokken brengen mits het niet te ver rijden is.

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik zoek een partij die mijn terras kan aanleggen met keramische tegels van 60 bij 60 cm. Afmetingen terras zijn 6.10 bij 3.60 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en terrassen aanleggen

Het laten leggen van een terras van ongeveer 12 m2 en eentje van 20 m2. Bij de laatste moet een deel van 7 m2 hoger worden gelegd, dus met afstap. Tussen de 2 terrassen een recht pad. In de tuin ligt nu voor 20 m2 grindtegels die we zelf gaan hergebruiken. Het deel van 12 m2 is gewoon grond. Het deel waar het pad moet komen is nu ook een pad.

Oprit in de zijtuin bestraten

In de zijtuin moeten tegels komen waar een motor op kan worden gestald. Het gaat om 12 m2. De tuin is makkelijk te bereiken maar de auto kan niet voor de deur geplaatst worden.

Tuin laten betegelen

Op de foto is mijn tuin te zien van 48 m2. Hier moeten de tegels van verwijderd worden, zand moet worden gestrooid en vervolgens worden geëgaliseerd. Daarna moeten deze met zand gevuld en met betontegels betegeld worden. Als er te weinig tegels over blijven mogen de tweedehandse tegels worden gebruikt.

Tuin laten betegelen

Mijn tuin moet op nieuw betegeld worden. Het gaat om 70 vierkante meter. Ik heb al tegels en zand bij jullie (Praxis) gekocht en wil graag weten wat het ging kosten als ik het door jullie laat betegelen. De helft van de oude tegels zijn er al uit gehaald, de andere helft ligt er nog in.

Tuintegels leggen op terras

Graag laat ik terras aanleggen ( tuintegels 60 bij 60 cm ) over een oppervlakte van ongeveer 25 m2 Er liggen nu nig klinkers, maar deze kan ik uiteraard verwijderen. Gr.

Tuin leeghalen en straatwerk aanbrengen

Tuin leeg halen, ophogen en daarna grote (60 x 60 cm) siertegels leggen. In totaal ongeveer 100m2. Regen afvoergootjes, geen borders.

Bestrating in de achtertuin aan laten leggen

Wij hebben een andere woning gekocht per 1 juli. Daar ligt nu een prachtige tuin in, maar wij vinden dit teveel tuin, teveel beplanting. Wij willen op een rand aan zijkant na de gehele tuin betegeld hebben. De tuin is 70 m2 groot en wij denken aan keramische tegels.

Nieuw terras aanbrengen en gehele tuin bestraten

Het gaat om het opnieuw bestraten van onze voor- en achtertuin. Inclusief het weghalen van het oude terras en plaatsen van een damwand voor het nieuwe terras. Van de in totaal 125 m2 willen we ongeveer 110 m2 met (gebruikte) klinkers bestraten. De overige 15 m2 met tegels. Wij zorgen zelf voor het aanschaffen van de klinkers en tegels. Het komt voor ons goed uit als dit in maart kan worden uitgevoerd.

Terras leggen met zwarte tegels

Voortuin voorzien van zwarte tegels 100x100 totaal 20m2

Tegels leggen

24 m2 tegels 50 x 50 x 5 cm leggen

Terras in de achtertuin renoveren

Wij hebben in onze achtertuin een terras van 450 x 400 cm met klinkers van 15 x 5 cm. Het terras ligt niet erg vlak. We willen de klinkers laten verwijderen en de ondergrond goed vlak laten maken. Ophogen is daarbij niet nodig. Daarna moet de klinkerbestrating weer worden teruggeplaatst. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuin ophogen en stenen terugleggen

Stenen eruit, ophogen en stenen terug.

Voor- en zijtuin bestraten

Geachte heer, mevrouw, Graag ontvang ik een offerte om mijn voor- en zijtuin te laten bestraten. Onderstaand de specificaties: - Soort bestrating: Kasseien (rechthoekig grijs) - Gelegd in cement (als dat inderdaad cement is, in ieder geval geen zand ertussen. - Aankoop van de Kasseien - Het egaliseren van de oppervlakte incl zand - Het bestraten Ik hoor graag van u.

Sierbestrating in de achtertuin laten leggen

Sierbestrating in de achtertuin tegels 60 bij 60. Er ligt nog geen zand in oppervlakte tegels 60 vierkante meter

Betontegels leggen in de achtertuin

Wij hebben bij onze hoekwoning een achtertuin van ongeveer 50 m². Er liggen in een groot deel van de tuin betontegels van 30 x 30 cm. We willen graag de hele tuin laten bestraten met dezelfde soort tegels. Er moet wat aarde verwijderd worden en zand worden aangevoerd. Ik laat graag even beoordelen om hoeveel m² het gaat en ontvang daarna uw offerte. De tuin is goed toegankelijk.

Voortuin bestraten

Ik wil straatwerk laten doen aan mijn voortuin. Er ligt nu een soort grindbak met een klinker-rand en een gedeelte met tegels (lijken geen buitentegels). In de grindbak staat ook nog een wortel van een grote struik. Dat wil ik dus allemaal weg hebben t/m onder het raam - zie foto, dan zal het geëgaliseerd moeten worden denk ik en dan denken we aan trommelstenen om te leggen over het hele oppervlak. Graag advies over de te leggen stenen. Het gaat om ongeveer 6 m2.