Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Leusden of directe omgeving.

595 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2, bestrating oprit en parkeerplaats, parkeerplaats aanleggen, compleet dakterras realiseren, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, bestrating van drie terassen, tuin nieuwbouwwoning, terras vervangen, kasseien terras aanleggen, tuin afgraven, egaliseren en betegelen, weg in Almere bestraten, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten, sierberstrating leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Leusden:

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Ik wil laten leggen sierbestrating ongeveer 45m2. De oude bestrating moet er uit. Het is ook de bedoeling dat er 2 plantebak, entwee lampen achter in de tuin worden geplaatst. de kabel ligt er al.En dit is de achtertuin

Bestrating oprit

Bestraten oprit van 16m2 met Tremico 60x60x6 antraciet tegels o.i.d. (overleg mogelijk uiteraard). Plaatsen afscheiding met buren, hoger dan straatwerk. De buren hebben grind in de tuin en dat moet daar blijven. Wellicht kan de afscheiding de opsluitband zijn, maar dat weer ik niet (graag overleg). De afscheiding dient bij de straatkant af te lopen naar beneden, zodat deze er niet uitgereden wordt. Bestaande tegels voer ik zelf af.

Herbestrating laten verzorgen

De bestrating in de achtertuin dient opnieuw gelegd te worden. Hiervoor zullen de grindtegels van 60 bij 40 cm met een middensteen van 20 rood verwijderd moeten worden. Hier en daar zal er opgehoogd moeten worden en daarna geëgaliseerd en de tegels terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en is goed te bereiken.

Tuintegels leggen

Strookje tuintegels opnieuw leggen en deels zagen.

Voortuin betegelen

Het laten betegelen van de voortuin van 14 m2, 4,20 x 3,30 meter. We willen een wildverband betontegel leggen.

Tegels leggen

De opdracht: Type opdracht: Bestrating Uitvoerdatum: 17 mei 2018 of anders. Type woning: Rijtjeshuis Soort woning: Bestaande bouw Plaats bestrating: Voortuin Oppervlakte bestrating: 33 m² Oppervlakte hele tuin: 33 m² Oplevering tuin: Glad (zand) Tegels al aanwezig: Nee Zand al aanwezig: Nee Beschrijving: Ik wil tegels en 11 meter band plaatsen.

Tegels aan de zijkant leggen

Ik wil MBI-tegels van 60 x 60 cm in de tuin laten leggen. Grind halen we zelf weg. Het is een vrijstaand huis.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een ruimte vrij waar voorheen een trampoline stond. Deze willen we graag als terras gaan gebruiken. Voorkeur heeft hout wat min. 10 jaar meegaat. Het betreft een rechthoek van 3 x 5 meter.

Terrastegels leggen in de hele achtertuin

Wij kunnen onze achtertuin van ongeveer 63 m² niet meer onderhouden en willen die daarom graag onderhoudsvrij laten maken. Nu is de tuin gedeeltelijk bestraat met klinkers en er ligt zwart zand of tuinaarde, gedeeltelijk beplant met struiken. We willen graag betonnen tegels van 60 x 60 cm. We willen nog geen bezoek gaan inplannen om de tuin te beoordelen. Eerst ontvangen wij graag uw prijsindicatie per mail.

Oprit bestraten

Wij hebben een oprit met overdekte carport waar nu ongeveer 23 m² bestrating ligt van klinkers met tegels. Wij willen die gaan verwijderen en er daarna nieuwe tegels laten plaatsen van minimaal 5 cm dik. We willen antraciet tegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. We hebben nog grind liggen dat mogelijk ter versteviging van de ondergrond gebruikt kan worden. Er moet ook wat extra zand worden aangebracht en geëgaliseerd worden. Onze vader is nu op vakantie en we willen dit als verrassing voor hem laten uitvoeren. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven die hier op heel korte termijn tijd voor hebben. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Tuin egaliseren en bestraten

In de goed bereikbare tuin dient er een deel uitgegraven te worden en dit zal moeten worden afgevoerd. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden en bestraat. Wij hebben tegels van 60 bij 60 bij 4 cm aangeschaft voor de tuin van 35 m2

Uitbreiding van de bestrating naast de oprit

Ik wil de bestrating van onze oprit laten uitbreiden. Er moet ongeveer 8,5 m² extra worden gelegd. Ik heb inmiddels zelf de tuinaarde al verwijderd en afgevoerd. De klinkers en het zand moeten worden geleverd. Het gaat om straatklinkers van 10.5 x 21 cm. Ik wil hetzelfde type klinker als op de bestaande oprit. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Tuin bij de nieuwbouwwoning bestraten

Ik wil graag onze tuin van 60 m2 laten bestraten. Het betreft de tuin bij een nieuwbouwwoning. Ik schaf zelf de tegels aan, deze zijn 60 x 60 centimeter groot. De tuin is leeg.

Achtertuin bestraten met antraciet tegels

Ik wil graag mijn achtertuin zo snel mogelijk laten bestraten. Totaal is het ongeveer 35 m2. Hiervan is momenteel 10 m2 gras en 25 m2 oude bestrating. Het gras wat zichtbaar is moet samen met de huidige bestrating opnieuw bestraat worden. Het gras en de oude bestrating moet verwijderd worden (en afgevoerd), zand aangevoerd en opnieuw bestraat. Ik wil graag 50 bij 50 antraciet betontegels zonder voeg gelegd hebben. Ik kan zelf zorgen voor het materiaal (zand, tegels opsluitbanden). Maar dan wil ik wel graag een inschatting hoeveel ik hiervoor nodig heb. Aanleveren van het materiaal door jullie is ook prima, maar geef dit dan duidelijk aan in de prijsopgave. Ik hoor graag wat dit totaal moet kosten en hoe snel dit gerealiseerd kan worden.

Bestrating aanhelen

Er is een boom weggehaald. Bestrating moet worden aangeheeld. Materiaal is aanwezig. Verder moet er een aantal deuken uit de bestrating worden gehaald. Wel wat straatzand meenemen

Onderhoudsvrije tegels in de tuin leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en leggen van onderhoudsvrije tegels in de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Bestrating aanleggen en heraanleggen

Ik wil graag het gedeelde pad met de buren opnieuw laten leggen met dezelfde tegels. Onze buurvrouw heeft het laten leggen tijdens onze vakantie en het ziet er niet uit. Deze opdracht is in overleg met desbetreffende buurvrouw. het gaat om ongeveer 5 x 2 meter te leggen in een rechthoek. Daarnaast op ons erf 5 x 2 meter in een rechthoek grindtegels vervangen door dezelfde tegels als het gedeelde pad (dit sluit namelijk aan). En nog een keer 1.5 x 1.5 meter in een vierkant bij het begin van onze voortuin grindtegels vervangen door zelfde tegels als gedeelde pad dit (sluit ook aan). Eventueel ook "garagepad" grindtegels vervangen door nog te kiezen grijze tegel, maar dat dan apart en eventueel later.

Oprit naar het huis opnieuw bestraten

Heb de m2 niet opgemeten, het is een oprit van een Eurowoning in Leusden.

Tegels in tuin strak leggen

Heb 20m2 tuin alles strak incl 20x30 tegels plus 60x60 maar moet gelegd worden Wie kan mij helpen. Ik help zelf mee om de kosten te dekken. Eventueel regel ik Vca vol/basis trainingen en of andere trainingen met bijbetaling.

Oprit met Abbeystones laten bestraten

Oprit bestraten, 50 m2, bestaande bestrating verwijderen, zand ondergrond

Terras opnieuw aanleggen

Ons terras in de achtertuin, 5 bij 4 meter, is 16 jaar na aanleg verzakt! Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het opnieuw aanleggen van het terras.

Voor- en achtertuin betegelen

De voortuin van 20 m2 moet betegeld worden, stenen zijn aanwezig, 30 x 30 cm. En de achtertuin ook, die is 70 m2. Oude stenen zitten er nog wel in op sommmige plekken, maar alles moet opnieuw betegeld worden.

bestraten voortuin

Voor het huis(rijtjeshuis) willen we het groen verwijderd, en bestraten om daar een auto te kunnen parkeren.

Balkon op uitbouw plaatsen

We hebben vanuit de bouw een uitbouw van 1,50 aan ons rijtjes huis. Onze buren hebben een uitbouw van 2,50 met balkon en privacy scherm. Wij willen evt ons raam vervangen voor een deur en ook een balkon/dakterras creëren. Tevens willen we de aangrensende kamer in tweeën delen en de verwarming doortrekken. Dit is nu een kamer over de hele breedte van de woning. We willen een kleinere kamer (inloopkast) en grotere kamer creëren. Er zal dus een wand geplaatst moeten worden. Wij zijn in een beginstadium en benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten. Graag een aannemer die ook kan meedenken.

Garagepad herstraten

Garagepad van 3 x 6 meter, belegd met stenen 20x30x5 cm, moet opnieuw strak gelegd worden. Huidige stenen weer gebruiken.