Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitbouw laten uitgraven:

Uitbouw laten uitgraven

Ik wil een uitbouw van 4 x 2,5 meter en 0,75 cm diep afgraven en afvoeren.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw laten uitgraven uit heel Nederland:

Kelder uitgraven

Kelder uitgraven onder de uitbouw achter de warmwaterbron, over de gehele verdieping. Wij willen een kelder uit laten graven en daar dan een nieuwe verdieping in laten maken. De grond is al gecheckt en het project kan plaatsvinden.

Grote uitbouw maken aan een vrijstaande woning

Wij hebben dit jaar een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964. We willen daar aan de achterzijde een uitbouw met plat dak laten maken van 835 x 900 cm. We hebben de vergunning hiervoor al gekregen. We zullen zelf de fundering uitgraven. In de uitbouw komen een hobbykamer, badkamer, toiletruimte, bijkeuken en woonkamer. We zoeken een aannemer die in januari kan starten met de bouw. We nodigen u graag uit voor een gesprek en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Schutting plaatsen, uitgraven en zand aanbrengen

Samen met onze buren zijn we van plan om schuttingen collectief laten doen. Daarom schrijf ik deze brief om een offerte te aanvragen. Daarnaast, ik wil graag weten of jullie kan ook zorgen voor uitgraven van de tuin en zand leggen? Wij zijn in totaal 14 woningen. De lengte van de huizen is tussen 5 en 8 meter (sommige woningen hebben uitbouw gedaan) en de breedte is 5,20 meter. Ik wil graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Wij willen waarschijnlijk allemaal houten schuttingen. De schutting moet 180 cm hoog worden.

Handsondering verzorgen voor een uitbouw

Ik wil mijn woning uitbreiden en zoek een bedrijf dat handsondering kan uitvoeren zodat we kunnen vaststellen of er een noodzaak is om grondverbetering toe te passen. We willen de sondering aan het begin van week 45 laten uitvoeren. Daarna willen we de bouwput gaan uitgraven en in week 46 staat het storten van het beton op de planning.

Uitgraven en storten van een fundering op staal

Wij zijn bezig met de verbouwing van ons huis en willen daar een uitbouw realiseren van 4 bij 7 meter. Wij zoeken hiervoor een partij voor het uitgraven en storten van een fundering op staal. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte hiervoor met de beschikbaarheid voor de komende periode. We hebben een constructeur laten kijken naar de mogelijkheden en hebben documentatie beschikbaar met de beschrijving en berekening van de benodigde constructie. De fundering kan sowieso verankerd worden in de huidige buitenmuur/fundering en aan weerszijden de muren van het bijgebouw en het huis van de buurwoning.

Uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor dient ten behoeve van de fundering grond uitgegraven en afgevoerd te worden. De aannemer voor de uitbouw heeft dit optioneel opgenomen in zijn prijs, maar dit moet natuurlijk goedkoper kunnen. Het gaat om ongeveer 6 meter x 2 meter x 0,6 meter = 7,2 m3 grond. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd en de klant heeft buren die wellicht hetzelfde willen laten doen. Het lijkt mij verstandig om even contact op te nemen met de klant.

Heien, funderen, beton storten en grond afvoeren

Het betreft een aanvraag om een uitbouw van ongeveer 6 meter bij 2.50 meter te funderen: - De uitbouw wordt door een andere party opgebouwd van houtskelet - De werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn A- heipalen slaan tot juiste diepte en juiste diameter - graag ook het vooronderzoek doen naar hoe diep de palen moeten. B- fundering uitgraven en afvoeren grond. C- fundering maken van bewapening + broodjes vloer monteren. D- het volstorten van de palen en fundering / vloer tot aan gelijke hoogte binnen kant woning. De woning is aan de, het betreft een hoek begane grond woning die vrij toegankelijk is - deur openingen van 90 cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg wat ons betreft binnen 8 weken.

Woning onderkelderen

Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een kelder. Het betreft een rijtjeshuis dat onderdeel is van een project waarin wij met 21 huishoudens 21 oude huurwoningen kopen en volledig opknappen. Het casco herstel gaat vanuit de CPO en eventuele gewenste uitbreidingen worden aangenomen op basis van inschrijving. De fundering onder de woning wordt nu hersteld/vervangen in verband met palenpest. De kelder zal komen achter de nu bestaande bouw. Bovenop de kelder staat een uitbouw (licht, houtskeletbouw) gepland van 5 meter x 4 meter. De kelder zouden wij het liefst over de hele diepte van de tuin willen (5 meter x 7 meter), hierbij zou het achterpad (smal) behouden blijven. - Wat kost het ons als wij (ik + eventueel 3 a 4 niet aangrenzende buren) een kelder willen? - Om kosten te drukken is het mogelijk dat wij het grootste deel van het uitgraven en grond afvoeren alvast doen? - Het grondwater schijnt vrij hoog te staan in deze buurt, is dit een probleem? Omdat wij nog veel meer zaken gaan doen in het huis (onder andere achtergevel rechtop trekken, dakkapel, uitbouw en de volledige binnenzijde v/h huis) zijn er een architect en constructeur die aanvullende documentatie kunnen aanleveren als dat nodig is. Hopelijk heb ik een duidelijk beeld geschetst met de omschrijving. Mocht u aanvullende vragen hebben om goede offerte te kunnen maken dan hoor ik dat graag. Als de offerte serieus en goede inschatting is van de werkelijke kosten dan ben ik uiteraard bereidt om een vergoeding hiervoor te betalen.

Tuin bestraten

Wij zouden graag een offerte van u willen zodat we kunnen weten op welke bedrag we uitkomen. Wij laten onze hele tuin uitgraven en weer opvullen en aanstampen met zand. Graag zouden we de geheel tuin willen laten betegelen met grote tegels 60 x 60 antraciet (maar advies is zeer welkom als u wat anders voor moois hebt). De tuin is aan de korte zijde 5.10 meter aan de lange zijde 8.10 meter beide buren hebben dan nog een uitbouw van 2.40 meter breedte is 6.00 meter.

Uitbouw aan de achterzijde laten realiseren

Wij zijn bezig om een uitbouw te gaan realiseren. Ik werk zelf in het particulieren werk, maar een uitbouw is een iets te groot project voor me zelf. Wat ik van plan ben om zelf te gaan doen is het eventueel uitgraven van de fundering, de gehele afwerking binnen en het dakdekken. Het idee is een uitbouw die onder hijt moet worden van 6 bij 3 en ongeveer 3 meter hoog, zonder een kruipkelder. Aan weerszijden buren, die geen uitbouw hebben. Een kozijn van 400 met twee openslaande deur bij 2,40 hoog (Hardhout)met ducoroosters boven de vaste ramen, en de rest schoonmetselwerk in kruisverband. Boven kozijnpui doorgemetseld met ondersteunende catnic latei gepoedercoat 445cm lang. Het constructiegedeelte van het dak zou ik graag ook samen met jullie uitvoeren met daarin 2 nieuwe dakramen die ik van mijn werkgever heb gehad. Aan de voorzijden zou ik de balken 60cm door willen laten steken zodat er een overstek gerealiseerd kan worden waar na afwerking een zonnescherm aan geplaatst kan worden. Ik zal tijdens de bouw zelf ook aanwezig zijn. En Mn handen uit de mouwen steken. Alles zal via de poort toegevoerd moeten worden. De ruimte/doorgang hier is 95 x 197 Graag zou ik van u een globale prijs indexatie willen ontvangen, waarna we eventueel kunnen ingaan op details. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Mvg.